Kutsal an gerceklestimi canım...Günaydın kizlarrr herkese...Ahah kız yemiyo bunun cinsi değişik :))) aman yüz vermeyince kendi Özür diliyo hersey içinden suan o kutsal anı bekliyorum:)))))neyse öyle işte :)
Gunaydin cnm masallah kizlarina buyumusler benimde sag gogsumden akiyo kizimda cok kotu catlanislardi iki ay emzirdim 4 bucuk ay sagarak vermistim kizima umarim ikizlerimde catlamazGunaydin kizlar nasilsiniZ. Bn de dun kizlarimi gordum cok sukur ki iyiler. 850 gr olmuslar masallh, bi iki gun onden gidiyorlar, biri gobek deliginin ustunde, digeri baya altinda. Ustteki cok rahat ddi doktorum. Kasilmalrim icin magnezyumu gunde 2 ye cikardi. Coraspinide 6.. aya kadr kullan demisti gecen aylarda ama onada devam et ddi ne olur ne olmaz herhalde. Mutlaka kan hapini hergun al ddi yüzun sararmis ddi. Seker yuklemesi daha yaptirmadim. Bide bugun farkettimki bnm sol gogsumden sari bi sivi gelmis camasirima bulasmis. Meme ucunda sari sivi kurumus ondan anladim. Anneme sordum telasla. Goguslerine sut gelmeye basliyor sakin uclarini sıkıp oynama,korkacak bisey yok ddi. Sizdede oluyormu gerci herkes ayni degil ama
Tabikide :) anayim ben ana :))))Tünaydin bana ohh ne güzel uyumusum :))) nasılsın kuzumKutsal an gerceklestimi canım...Günaydın kizlarrr herkese...
Slm canım,oyy maşallah tosun gibi olmus kizlarin :)))) Benimde bir tanesi göbek deligim in orda ve cok acıtıyor seninde öyle mi?Gunaydin kizlar nasilsiniZ. Bn de dun kizlarimi gordum cok sukur ki iyiler. 850 gr olmuslar masallh, bi iki gun onden gidiyorlar, biri gobek deliginin ustunde, digeri baya altinda. Ustteki cok rahat ddi doktorum. Kasilmalrim icin magnezyumu gunde 2 ye cikardi. Coraspinide 6.. aya kadr kullan demisti gecen aylarda ama onada devam et ddi ne olur ne olmaz herhalde. Mutlaka kan hapini hergun al ddi yüzun sararmis ddi. Seker yuklemesi daha yaptirmadim. Bide bugun farkettimki bnm sol gogsumden sari bi sivi gelmis camasirima bulasmis. Meme ucunda sari sivi kurumus ondan anladim. Anneme sordum telasla. Goguslerine sut gelmeye basliyor sakin uclarini sıkıp oynama,korkacak bisey yok ddi. Sizdede oluyormu gerci herkes ayni degil ama
Gunaydin kizlar nasilsiniZ. Bn de dun kizlarimi gordum cok sukur ki iyiler. 850 gr olmuslar masallh, bi iki gun onden gidiyorlar, biri gobek deliginin ustunde, digeri baya altinda. Ustteki cok rahat ddi doktorum. Kasilmalrim icin magnezyumu gunde 2 ye cikardi. Coraspinide 6.. aya kadr kullan demisti gecen aylarda ama onada devam et ddi ne olur ne olmaz herhalde. Mutlaka kan hapini hergun al ddi yüzun sararmis ddi. Seker yuklemesi daha yaptirmadim. Bide bugun farkettimki bnm sol gogsumden sari bi sivi gelmis camasirima bulasmis. Meme ucunda sari sivi kurumus ondan anladim. Anneme sordum telasla. Goguslerine sut gelmeye basliyor sakin uclarini sıkıp oynama,korkacak bisey yok ddi. Sizdede oluyormu gerci herkes ayni degil ama
Sagol canim evt buyuyor bıdıklar. Bnmde catlamalar var uclarda dokunmaya korkuyorum o yuzden ama acimiyor. 30. Haftalara gelince lansinoh gogus ucu kremi alip surmeye basliyacam herkes cok cok memnunGunaydin cnm masallah kizlarina buyumusler benimde sag gogsumden akiyo kizimda cok kotu catlanislardi iki ay emzirdim 4 bucuk ay sagarak vermistim kizima umarim ikizlerimde catlamaz
Vala tosunlar a yarasin diye 3 beyazi cok tuketiyorum meyve ve domates salatalik ta gunluk cok tuketiyorum. Sirf bi an once kilo alip buyusunler die ugrasimiz:))) ddgim gibi herkeste olmayabilior gogusten azcik sivi gelmesi kiminkinn son haftada, kimininde dogurduktan sonra. Benim gibi bu haftada gelenlerde var tabi. Senin aslan parcalri nasil? Bnm ustteki degilde alttaki cok hareketli ve bazen canimi yakiyo. Doktora soyledim yeri biraz asagida oldugu icin oyle ddi. Ama ustteki uslu, bazen gobek deligim aciyo sanki cekilio gibi.Slm canım,oyy maşallah tosun gibi olmus kizlarin :)))) Benimde bir tanesi göbek deligim in orda ve cok acıtıyor seninde öyle mi?
Bu arada bende yok daha hic süt akıntısı falan ama annemde olabileceğini söylemişti bana normal yani,sütün iyi demek ki:)))
Merhaba canim masallh kizina hosgeldin aramiza. Son haftalrina geliorsun yavas yavas. Gogus ucu icin dogumdan sonra yanmalar olacagi icin iki hafat once surulmeye baslanan bi krem var adi lansinoh gogus kremi bi bak istersenMerhaba kızlar bende uzun zamandır forum u takip ediyorum ama yeni katıldım aranıza gebeligimin 29. Haftasına girdim dün Dr. Gittik kızımiz büyümüş 1400 gr dedi Elhamdulillah sağlıklı görünüyor b3nim de 2 hafta önce göğsümden sarı bi sıvı gelmişti .. dün Dr. Sorduğumda normal ama kurcalama uğraşıp sıkma dedi kimde yanmalarim başladı normal dedi ama bişey vermedi doğal yollar la bunu nasıl hhalledebilirim kızlar..
İyi oldu söylediğin bende alayım canım sağolasınSagol canim evt buyuyor bıdıklar. Bnmde catlamalar var uclarda dokunmaya korkuyorum o yuzden ama acimiyor. 30. Haftalara gelince lansinoh gogus ucu kremi alip surmeye basliyacam herkes cok cok memnun
Ama gerçekten 41 kere maşallah çok güzel kiloları canım...Benimde bu aksam muayenem var akşam 8 de...İyiler teyzesi ne yapsınlar,biri kaburgamı digeride göbek deligimi rahatsız etmekle meşgul:)))Vala tosunlar a yarasin diye 3 beyazi cok tuketiyorum meyve ve domates salatalik ta gunluk cok tuketiyorum. Sirf bi an once kilo alip buyusunler die ugrasimiz:))) ddgim gibi herkeste olmayabilior gogusten azcik sivi gelmesi kiminkinn son haftada, kimininde dogurduktan sonra. Benim gibi bu haftada gelenlerde var tabi. Senin aslan parcalri nasil? Bnm ustteki degilde alttaki cok hareketli ve bazen canimi yakiyo. Doktora soyledim yeri biraz asagida oldugu icin oyle ddi. Ama ustteki uslu, bazen gobek deligim aciyo sanki cekilio gibi.
Çok teşekkür ederim suan acı falan hissetmiyorum ama araştırayim hemen sonra sıkıntı olacaksa bu kremi bu dönemlerde mi kullanıyoruz.. yani acı çatlak falan olmasa bile kullanmalimiyimMerhaba canim masallh kizina hosgeldin aramiza. Son haftalrina geliorsun yavas yavas. Gogus ucu icin dogumdan sonra yanmalar olacagi icin iki hafat once surulmeye baslanan bi krem var adi lansinoh gogus kremi bi bak istersen
Kaburga agrisi genelde lavaboya giderken tutuyor beni. Alismaya calisiyorum bu daha iyi hallerimiz canim son haftalarda agir topcuklar olacaz:)) aksam git gel bakalim senin yakisiklilar ne durumdaİyi oldu söylediğin bende alayım canım sağolasın
Ama gerçekten 41 kere maşallah çok güzel kiloları canım...Benimde bu aksam muayenem var akşam 8 de...İyiler teyzesi ne yapsınlar,biri kaburgamı digeride göbek deligimi rahatsız etmekle meşgul:)))
Göbek deligim in oradaki çok hareketli disaridan görülüyor sürekli hareketleri o çok canımı yakıyor,ama dr da diğerinin daha hareketli olduğunu söylüyor onu çok hissetmiyorum ama
Ne demwk canim rica ederim.Kullananlar oyle yazmislardi canim dogumdan bi hafta kadr once kullaniyorlarmis gogsu fazla uyarmadan uclara suruyorsun. Dogumdan sonra catlak yara falan olmuyormus. Bide surdukten sonra bebegi emzirebilirsin yani silmeye gerek yok. Zaten bakarsan kreme yaziyor oyle. Bnde bi iki hafta sonra siparis edecem ne olur ne olmaz bulunsun bende.Çok teşekkür ederim suan acı falan hissetmiyorum ama araştırayim hemen sonra sıkıntı olacaksa bu kremi bu dönemlerde mi kullanıyoruz.. yani acı çatlak falan olmasa bile kullanmalimiyim
Ayy nolsun öğlene kadar hastanede idik sonuçlar hepsi yarin çıkcak bütün herşey i yaptirdigim için..safra asitleri karaciğer enzimleri tsh 5 mi 6 tüp mu ne aldı ilk basta kan...sonra yoga ya gittim geldim eve iste..ayyy bir kız vardı 11 aylik çok tatlıydı..sari saçlı bembeyaz gözler çok değişik ti ela gibi ama ilk defa gördüm adi da ela imiş..kadın şeker yüklemesi yaptırmış son aylar insulin vurdurmus mecbur 1 ayda 15 kilo almış..yaptırmasaydın keske yükleme dedi ama şart ta ben iğne vuruldum insulin dedi..aaa bu arada marangoz un esi 35 haftalık doğurmuş..özel hastane birşey yok diye taburcu etmişti..bir kaç saat kuvezde durduğu halde baya fark çıkarmışlar hastanede..neyse kızlardan biri sarılık olmuş..devlet hastanesine götürmüş çocuğun parası kalmamış napsın devlet hastanesi kuveze yatırmış bebekleri..ikizler 35 te gene kuveze yatmış..önemli olan gelişimi canım..Tabikide :) anayim ben ana :))))Tünaydin bana ohh ne güzel uyumusum :))) nasılsın kuzum
Hoşgeldin, cnm her gebelik sekeri çıkan insulin vurdurmuyor ki.kadında bir tuhafmış yani:))bazı ikizkeri 34 te alıyorlar ama kuveze girmiorlar ,hiç belli olmuyor,Ayy nolsun öğlene kadar hastanede idik sonuçlar hepsi yarin çıkcak bütün herşey i yaptirdigim için..safra asitleri karaciğer enzimleri tsh 5 mi 6 tüp mu ne aldı ilk basta kan...sonra yoga ya gittim geldim eve iste..ayyy bir kız vardı 11 aylik çok tatlıydı..sari saçlı bembeyaz gözler çok değişik ti ela gibi ama ilk defa gördüm adi da ela imiş..kadın şeker yüklemesi yaptırmış son aylar insulin vurdurmus mecbur 1 ayda 15 kilo almış..yaptırmasaydın keske yükleme dedi ama şart ta ben iğne vuruldum insulin dedi..aaa bu arada marangoz un esi 35 haftalık doğurmuş..özel hastane birşey yok diye taburcu etmişti..bir kaç saat kuvezde durduğu halde baya fark çıkarmışlar hastanede..neyse kızlardan biri sarılık olmuş..devlet hastanesine götürmüş çocuğun parası kalmamış napsın devlet hastanesi kuveze yatırmış bebekleri..ikizler 35 te gene kuveze yatmış..önemli olan gelişimi canım..
Özel hastane taburcu etmiş iste doğunca hemen..hafta sonu doğurmuştu esi..dun sarılık olunca devlete götürmüşler kuveze yatırmış devlet hastanesi..biri 2800 diğeri 3200 doğmuştu bebekler canım..kilo olarak ta baya iyi..ben 2 kilo doğmuşum tek olduğum halde :))))Hoşgeldin, cnm her gebelik sekeri çıkan insulin vurdurmuyor ki.kadında bir tuhafmış yani:))bazı ikizkeri 34 te alıyorlar ama kuveze girmiorlar ,hiç belli olmuyor,
Maşallah ya baya kilolu doğmuşlar .Allah bizede nasip etsin, bende çok kilolu doğmamışım.2800 yada 2900 sanırım.Özel hastane taburcu etmiş iste doğunca hemen..hafta sonu doğurmuştu esi..dun sarılık olunca devlete götürmüşler kuveze yatırmış devlet hastanesi..biri 2800 diğeri 3200 doğmuştu bebekler canım..kilo olarak ta baya iyi..ben 2 kilo doğmuşum tek olduğum halde :))))
Hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkar...Ayy nolsun öğlene kadar hastanede idik sonuçlar hepsi yarin çıkcak bütün herşey i yaptirdigim için..safra asitleri karaciğer enzimleri tsh 5 mi 6 tüp mu ne aldı ilk basta kan...sonra yoga ya gittim geldim eve iste..ayyy bir kız vardı 11 aylik çok tatlıydı..sari saçlı bembeyaz gözler çok değişik ti ela gibi ama ilk defa gördüm adi da ela imiş..kadın şeker yüklemesi yaptırmış son aylar insulin vurdurmus mecbur 1 ayda 15 kilo almış..yaptırmasaydın keske yükleme dedi ama şart ta ben iğne vuruldum insulin dedi..aaa bu arada marangoz un esi 35 haftalık doğurmuş..özel hastane birşey yok diye taburcu etmişti..bir kaç saat kuvezde durduğu halde baya fark çıkarmışlar hastanede..neyse kızlardan biri sarılık olmuş..devlet hastanesine götürmüş çocuğun parası kalmamış napsın devlet hastanesi kuveze yatırmış bebekleri..ikizler 35 te gene kuveze yatmış..önemli olan gelişimi canım..
Kız ben 4,5 kilo doğmuşum :)))))Özel hastane taburcu etmiş iste doğunca hemen..hafta sonu doğurmuştu esi..dun sarılık olunca devlete götürmüşler kuveze yatırmış devlet hastanesi..biri 2800 diğeri 3200 doğmuştu bebekler canım..kilo olarak ta baya iyi..ben 2 kilo doğmuşum tek olduğum halde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?