Canım senin kızınında kilosu gayet güzel endiselenme besleyemiyor muyum falan deme,hani ben kaburga ağrısı için gitmiştim hatirliyosan geçen hafta yani 6 gün kadar falan önce orada yaşlı bi dr muayene etti beni ve benim 700 ve 715 falandi o gün gr lari,bana dediki tek gebelik kilosu bu dedi yani ,ikizlerde bu haftada 500 er grlarda beklenir ve senin gayet iyi dedi 802 gr gayet iyi oluyor senin yani..@acelyacicegi nin ikiz gebeliğe göre çok güzel maşallah o ayrı ama seninkindede hiç bir anormallik yok kuzum@acelyacicegi maşallah canım kuzulara benim ki zayıf galiba kızlar yaa...dun adete gore ileri dedi doktor 25+2 dedi ölçüme gore ama 802 gr dedi..besleyemiyor muyum acaba ben bebeğimi...kan sulandırıcı filanda kullanmiyorum yaa onun etkisi var mi acaba offf içim sıkıldı bakbende de sut yok daha bakıyorum var mi birşey diye yok bende de hala benim boğazım çok yanıyor midem ağzımda ne yesem cayır cayır yakıyor boğaz kısmımi...
Maşallah tosuncuk seni :))) annen nasıl zorlanmıştır normal doğum mu oldun..esim de 4 kilo kardeşi 4.5 muş kaynanam da hep agir doğurmuş..o yere yakin gotten nasıl çıktıysa :)))Hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkar...
Hadi ya 35 hafta gayet iyi taşımış yinede kuveze girmiş demekkiyamam ya Allah'ım maddi manevi evlat sahibi olanın darda olanın yardımcısı olsun...
Kız ben 4,5 kilo doğmuşum :)))))
Bide sutude yokmuş annemin..hep nişasta yedirmis babanem kafasına gore köyde..annem 40 im çıkınca gelmişiz izmire ananem doktora götürmüş doktor napmışıniz bu çocuk bunla beslenir mi demiş ..o zaman esama varmış onu vermiş :)))Maşallah ya baya kilolu doğmuşlar .Allah bizede nasip etsin, bende çok kilolu doğmamışım.2800 yada 2900 sanırım.
Ayy nolsun öğlene kadar hastanede idik sonuçlar hepsi yarin çıkcak bütün herşey i yaptirdigim için..safra asitleri karaciğer enzimleri tsh 5 mi 6 tüp mu ne aldı ilk basta kan...sonra yoga ya gittim geldim eve iste..ayyy bir kız vardı 11 aylik çok tatlıydı..sari saçlı bembeyaz gözler çok değişik ti ela gibi ama ilk defa gördüm adi da ela imiş..kadın şeker yüklemesi yaptırmış son aylar insulin vurdurmus mecbur 1 ayda 15 kilo almış..yaptırmasaydın keske yükleme dedi ama şart ta ben iğne vuruldum insulin dedi..aaa bu arada marangoz un esi 35 haftalık doğurmuş..özel hastane birşey yok diye taburcu etmişti..bir kaç saat kuvezde durduğu halde baya fark çıkarmışlar hastanede..neyse kızlardan biri sarılık olmuş..devlet hastanesine götürmüş çocuğun parası kalmamış napsın devlet hastanesi kuveze yatırmış bebekleri..ikizler 35 te gene kuveze yatmış..önemli olan gelişimi canım..
Benimkide 24+5 cikti canim ve 811 gr sanirim bende pek besleyemiyorum tek olmasina ragmen elimden geleni yapiyorum saglikli olsun yeterki yavrularimiz ne yapalim.@acelyacicegi maşallah canım kuzulara benim ki zayıf galiba kızlar yaa...dun adete gore ileri dedi doktor 25+2 dedi ölçüme gore ama 802 gr dedi..besleyemiyor muyum acaba ben bebeğimi...kan sulandırıcı filanda kullanmiyorum yaa onun etkisi var mi acaba offf içim sıkıldı bakbende de sut yok daha bakıyorum var mi birşey diye yok bende de hala benim boğazım çok yanıyor midem ağzımda ne yesem cayır cayır yakıyor boğaz kısmımi...
Ahahah koptum ya :)))))kız yazık annem beni doğurmuş kadın kendine gelememiş :)))ablam 6 yasindaymis yazık o bakmaya calisiyomus bana :))arada bir soruyorum ona birşeyleri günlük hayatımda unuttugumda,beni kaç kerede dusurdun de ben böyle oldum diye:)))) birde ben zarla gelmişim dogdugum gibide çok yağmur yagmis bazı rivayetlere göre zarla gelen bebek çok dini bütün olurmus demişler ama yok anam,bende bütün kötü alışkanlık lar mevcut,alkol ,sigara gece hayatı bayılırım gezmelere :))))Maşallah tosuncuk seni :))) annen nasıl zorlanmıştır normal doğum mu oldun..esim de 4 kilo kardeşi 4.5 muş kaynanam da hep agir doğurmuş..o yere yakin gotten nasıl çıktıysa :)))
Ayy görsen kuzum ceviz badem hergun yiyorum..koca bir tabak meyva ne varsa doğruyor annem muz ananas şeftali erik üzüm hepsinden 1er tane yiyorum..2 kase yoğurt 2 bardak günlük sut..ikizleri 24 25 dediler doğumuna 630 â 810 du..simdi niye tek te böyle..anlayamadım..ekmek yemiyorum 1 er dilim sabah akşam..tutsun diye..uff biri demişti bebeğim geriden gidiyordu 2 hafta doktor kan sulandırıcı vermedi 38 de bebegin kalbi durdu diye...içsem mi ki iki gün de bir kan sulandırıcı..Canım senin kızınında kilosu gayet güzel endiselenme besleyemiyor muyum falan deme,hani ben kaburga ağrısı için gitmiştim hatirliyosan geçen hafta yani 6 gün kadar falan önce orada yaşlı bi dr muayene etti beni ve benim 700 ve 715 falandi o gün gr lari,bana dediki tek gebelik kilosu bu dedi yani ,ikizlerde bu haftada 500 er grlarda beklenir ve senin gayet iyi dedi 802 gr gayet iyi oluyor senin yani..@acelyacicegi nin ikiz gebeliğe göre çok güzel maşallah o ayrı ama seninkindede hiç bir anormallik yok kuzum
Tabiki tığ gibi değildi ama çok kotu şişman da değildi canım kadın..verirsin sende..kızı ni görsen 11 aylık ama ağzında diş bile doku vardı bebeğin..eli kolu dik duran bir bebek ti..belli yani..iyi beslenmiş yada annesinin sütü yarıyor herhalde..ama senin 24+5 bana dun 25+2 de 802 dedi benimki seninkine gorede zayıfIyi canim atlatmissin hastane islerini en sevmedigim sey. Bu arada demekki bende insulinden dolayi bu kadar kilo aliyorum benim 18 kiloya cikti toplam kilompeki kadin 11 aylik dedin bebegi kilo verebilmismi insulini kesince gerci benim
Insulin kesilmeyecek sadece azalacak normalde gunluk toplamda 25-30 u insulin alirken simdi 100 u insulin aliyorum toplam.
Benimkide 24+5 cikti canim ve 811 gr sanirim bende pek besleyemiyorum tek olmasina ragmen elimden geleni yapiyorum saglikli olsun yeterki yavrularimiz ne yapalim.
Esim in arkadaşı da öyle doğmuş doktorlar şaşırmış..peygamber efendimiz de öyle doğmuş bildiğim..enes te baslarda din e çok yönelikti..hayatta alkol almazdı..simdi oda içiyor onla alakası yok galiba..ben kısmetli olurlar diye duymuştum..belki bir gün imana gelirsin ne diyim arkadaşım :)))..yemedigim halt mis gibi benimde :))) cocuklar doğsun gorcem senin gece hayatını o zaman...gece hayatin bolboll emzirmek alt temizlemek pispislamak ile geçecek :))) benim de tabiki :)))Ahahah koptum ya :)))))kız yazık annem beni doğurmuş kadın kendine gelememiş :)))ablam 6 yasindaymis yazık o bakmaya calisiyomus bana :))arada bir soruyorum ona birşeyleri günlük hayatımda unuttugumda,beni kaç kerede dusurdun de ben böyle oldum diye:)))) birde ben zarla gelmişim dogdugum gibide çok yağmur yagmis bazı rivayetlere göre zarla gelen bebek çok dini bütün olurmus demişler ama yok anam,bende bütün kötü alışkanlık lar mevcut,alkol ,sigara gece hayatı bayılırım gezmelere :))))
Çok iyi cnm.maşallah.75 lik demi.Kızlar sekerim nasıl bakin bakalım
Açlık 0-95 benim 80
1saat 0-180 benim 127
2 saat 0-153 benim 82
Normal demi hepsi...
Maasallah cnm, hemde epiduralsiz ne guzel.Benim kizimda 4 kilo 80 gr dogdu normal dogum epiduralda yaptirmadim
Evet canım 75 oldu..ama karaciğer enzimleri yükselişe geçmiş inşallah çok yükselmez 29 ağustos ta 18 olan değer bugün 26 çıkmış..max 34 zaten..2,5 haftada 8 birim artmış...Çok iyi cnm.maşallah.75 lik demi.
Els al in 24+5 te 811 di..benim de ölçüme gore 25+2dedi ama adete gore 24+5 e gire 802 idi...Sen girmemiş tin dimi detaylı ya....ikili tarama da olmadı galiba..mrb arkadaşlar benim bugun kontrolum wardı doktor bebeğimin zayıf olduğunu söylei 24+5teyiz 650 gr dedi doktor salı günü detaylı ultrasona gireğim bu haftalarda sizin bebekler kaç kiloydu?
yok cnm ya çok kafam takıldı yaEls al in 24+5 te 811 di..benim de ölçüme gore 25+2dedi ama adete gore 24+5 e gire 802 idi...Sen girmemiş tin dimi detaylı ya....ikili tarama da olmadı galiba..
Gün içinde ne yiyorsun ona yarayan besinleri tüketmeye çalış bakalım..inşallah birşey yoktur önemli değildir...yarin haber ver mutlaka...girseydin detaylı ya yaaa..uffyok cnm ya çok kafam takıldı ya
Gayet güzel besleniyorsun ve kilosuda iyi bebeğinin endiselenme....Ayy görsen kuzum ceviz badem hergun yiyorum..koca bir tabak meyva ne varsa doğruyor annem muz ananas şeftali erik üzüm hepsinden 1er tane yiyorum..2 kase yoğurt 2 bardak günlük sut..ikizleri 24 25 dediler doğumuna 630 â 810 du..simdi niye tek te böyle..anlayamadım..ekmek yemiyorum 1 er dilim sabah akşam..tutsun diye..uff biri demişti bebeğim geriden gidiyordu 2 hafta doktor kan sulandırıcı vermedi 38 de bebegin kalbi durdu diye...içsem mi ki iki gün de bir kan sulandırıcı..
Çok korkuyorum cani...gene yükselmeye başlamış enzimler 2.5 haftada 8 birim yükselmiş...29 ağustos ta yaptirmistim..birazcık daha dayansa yaa vücudum nolurdu...Gayet güzel besleniyorsun ve kilosuda iyi bebeğinin endiselenme....
Allah korusun öyle şeyler düşünme sakin yaa,druna sor ona göre kullan
Bol bol dua edicez ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alcaksin kuzumÇok korkuyorum cani...gene yükselmeye başlamış enzimler 2.5 haftada 8 birim yükselmiş...29 ağustos ta yaptirmistim..birazcık daha dayansa yaa vücudum nolurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?