Çok korkuyorum 28 den sonra yükselir demişlerdi...Bol bol dua edicez ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alcaksin kuzum
Ohhh kuzulara maşallah...nazar değmesin canım...eee normalde oğlak burcu olacaklar inat olmaları normal bizimki de şimdiden inat ayni babası yaniKızlar eve yeni geldim,biri 856 gr diğeri 710 gr ama donmediler inatlar göremedik yüzleriniama salı yine tekrar bakalım dedi.
Hadi yaaaÇok korkuyorum 28 den sonra yükselir demişlerdi...
Ay pek sevmem oğlak burclarini ama burnumun dibinde bitti iki tane :)))))Ohhh kuzulara maşallah...nazar değmesin canım...eee normalde oğlak burcu olacaklar inat olmaları normal bizimki de şimdiden inat ayni babası yani
Cnm dur hemen telaşlanma. Bende hiç baktırmadım enzimlere.bizimkilerde yuksrliordur bilmioruz. Belki yukselmez artık.Evet canım 75 oldu..ama karaciğer enzimleri yükselişe geçmiş inşallah çok yükselmez 29 ağustos ta 18 olan değer bugün 26 çıkmış..max 34 zaten..2,5 haftada 8 birim artmış...
Cnm hiç belli olmaz.birden kilo alor.birde ölçümlerde belli olmuyor ki.tam belli olmaz agırlıgı.mrb arkadaşlar benim bugun kontrolum wardı doktor bebeğimin zayıf olduğunu söylei 24+5teyiz 650 gr dedi doktor salı günü detaylı ultrasona gireğim bu haftalarda sizin bebekler kaç kiloydu?
Ben oğlagım ya.ne istıosunuz oğlaklaran :)))) zaten buyuk ihtimal yay olurlar merak etme.Ay pek sevmem oğlak burclarini ama burnumun dibinde bitti iki tane :)))))
Benim enzimlerim ilk baslarda biri 90 Digeri 12 doktor ilaclardan dedi simdi ise biri 8 digeri 12 ciktiÇok korkuyorum 28 den sonra yükselir demişlerdi...
120 diyecektimBenim enzimlerim ilk baslarda biri 90 Digeri 12 doktor ilaclardan dedi simdi ise biri 8 digeri 12 cikti
Canim seninkinde gramlari iyiymis hic oyle dusunme her gidisimde birinde haftasindan onde bazen, bazen de geriden geliyorlar bide benm doktor her iki bebegin gramlarini soylemiyor hep bi tanesinin kini soyluyor. Ben biktim ikisinin gramini sormaktan cunku soylemior azarliyor resmen. Benim kizlar biri haftasindan bi iki gun onde digeri bi iki gun geride. Ileri nn agirligini soyluyor, diger kuzumu soylemiyor. Ama muz cok kilo aldiriyormus bebeise bilginize. Bn hic yemedim ama cok yedigini hatta bebegi dogdugunda 6 kg oldugunu soyledi dun biri bana. Meyve yi gunluk tuketmek gercekten onemli. Bn uzume bitiyorum mesela 7 24 yerim.Ayy görsen kuzum ceviz badem hergun yiyorum..koca bir tabak meyva ne varsa doğruyor annem muz ananas şeftali erik üzüm hepsinden 1er tane yiyorum..2 kase yoğurt 2 bardak günlük sut..ikizleri 24 25 dediler doğumuna 630 â 810 du..simdi niye tek te böyle..anlayamadım..ekmek yemiyorum 1 er dilim sabah akşam..tutsun diye..uff biri demişti bebeğim geriden gidiyordu 2 hafta doktor kan sulandırıcı vermedi 38 de bebegin kalbi durdu diye...içsem mi ki iki gün de bir kan sulandırıcı..
Ahaha yok yok erkeklerini hazetmem pek kadınları aslandir kaplandir :))))oldu mu:))))Ben oğlagım ya.ne istıosunuz oğlaklaran :)))) zaten buyuk ihtimal yay olurlar merak etme.
Canim senin kizlarin durumu nasil. En son ne zamn gordunBen oğlagım ya.ne istıosunuz oğlaklaran :)))) zaten buyuk ihtimal yay olurlar merak etme.
Evde 150 tane enginar var habire enginar yiyorum haftada 2 gün karaciğerim güçlensin diye...İnşallah düşer gene... artmaz..buzluk ta dondurulmuş ayrı konservesi ayrı adam çeşmeden poşet poşet getirdi yazık..Hadi yaaane yapmak lazimmis ki
Banada dr muzu yasakladı.çok şekerli oldugu için.Canim seninkinde gramlari iyiymis hic oyle dusunme her gidisimde birinde haftasindan onde bazen, bazen de geriden geliyorlar bide benm doktor her iki bebegin gramlarini soylemiyor hep bi tanesinin kini soyluyor. Ben biktim ikisinin gramini sormaktan cunku soylemior azarliyor resmen. Benim kizlar biri haftasindan bi iki gun onde digeri bi iki gun geride. Ileri nn agirligini soyluyor, diger kuzumu soylemiyor. Ama muz cok kilo aldiriyormus bebeise bilginize. Bn hic yemedim ama cok yedigini hatta bebegi dogdugunda 6 kg oldugunu soyledi dun biri bana. Meyve yi gunluk tuketmek gercekten onemli. Bn uzume bitiyorum mesela 7 24 yerim.
23+5 de gitmiştim. Biri 640 gr diğeri 700 grdı,biri tam gununde biri 4 gun ilerde cıkmıştı.şimdi nasıllar bilmiorum.5 ekimde gideceğim cnm.Canim senin kizlarin durumu nasil. En son ne zamn gordun
Enzimler yüzünden geçen sefer erken doğum olduğu için korkuyorum canım bende zaten..normal de bile 37 de artarmış..benim çok erken artmıştı yani....kaşıntı var mi sende..göbeğim de tatlı tatlı kaşınıyor gene benimCnm dur hemen telaşlanma. Bende hiç baktırmadım enzimlere.bizimkilerde yuksrliordur bilmioruz. Belki yukselmez artık.
Cnm hiç belli olmaz.birden kilo alor.birde ölçümlerde belli olmuyor ki.tam belli olmaz agırlıgı.
Şimdi oldu cnm:₺))) bnm yukselenİm aslan.ondanda cok etkileniorum aslında.Ahaha yok yok erkeklerini hazetmem pek kadınları aslandir kaplandir :))))oldu mu:))))
Max değeri kaç sizin tahlillerde canım..ilaç birşey içmiyorum ki ben..sen ne iciyorsun..Benim enzimlerim ilk baslarda biri 90 Digeri 12 doktor ilaclardan dedi simdi ise biri 8 digeri 12 cikti
Onlarada masallah rabbim korusun hepsini. Herseey onlar icin sonucta. Sagsalim kucagimiza aliriz hep beraber insallhhhhh23+5 de gitmiştim. Biri 640 gr diğeri 700 grdı,biri tam gununde biri 4 gun ilerde cıkmıştı.şimdi nasıllar bilmiorum.5 ekimde gideceğim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?