2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar eve yeni geldim,biri 856 gr diğeri 710 gr ama donmediler inatlar göremedik yüzlerini ama salı yine tekrar bakalım dedi.
Ohhh kuzulara maşallah...nazar değmesin canım...eee normalde oğlak burcu olacaklar inat olmaları normal bizimki de şimdiden inat ayni babası yani

Evet canım 75 oldu..ama karaciğer enzimleri yükselişe geçmiş inşallah çok yükselmez 29 ağustos ta 18 olan değer bugün 26 çıkmış..max 34 zaten..2,5 haftada 8 birim artmış...
Cnm dur hemen telaşlanma. Bende hiç baktırmadım enzimlere.bizimkilerde yuksrliordur bilmioruz. Belki yukselmez artık.
mrb arkadaşlar benim bugun kontrolum wardı doktor bebeğimin zayıf olduğunu söylei 24+5teyiz 650 gr dedi doktor salı günü detaylı ultrasona gireğim bu haftalarda sizin bebekler kaç kiloydu?
Cnm hiç belli olmaz.birden kilo alor.birde ölçümlerde belli olmuyor ki.tam belli olmaz agırlıgı.

Canim seninkinde gramlari iyiymis hic oyle dusunme her gidisimde birinde haftasindan onde bazen, bazen de geriden geliyorlar bide benm doktor her iki bebegin gramlarini soylemiyor hep bi tanesinin kini soyluyor. Ben biktim ikisinin gramini sormaktan cunku soylemior azarliyor resmen. Benim kizlar biri haftasindan bi iki gun onde digeri bi iki gun geride. Ileri nn agirligini soyluyor, diger kuzumu soylemiyor. Ama muz cok kilo aldiriyormus bebeise bilginize. Bn hic yemedim ama cok yedigini hatta bebegi dogdugunda 6 kg oldugunu soyledi dun biri bana. Meyve yi gunluk tuketmek gercekten onemli. Bn uzume bitiyorum mesela 7 24 yerim.

Masallh serenci canim senin bebislerini agirligi bnmki gibi, ama bnm doktor her iki kizimin gramini soylemior malesecfff. Tekli gidiyoruz hepp

Banada dr muzu yasakladı.çok şekerli oldugu için.

Enzimler yüzünden geçen sefer erken doğum olduğu için korkuyorum canım bende zaten..normal de bile 37 de artarmış..benim çok erken artmıştı yani....kaşıntı var mi sende..göbeğim de tatlı tatlı kaşınıyor gene benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…