2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar ben ekmeği nerdeyse hayatimdan çıkardım ama deli gibi kilo alıyorum bugün muayenede tartildim yine 1 kilo daha almışım 66 çıktım drum un suratı düştü kızdı bana,sabahları muz yiyorum uyandigim gibi acaba ondan mi ki

Bende hiç kaşıntı yok.kaşıntı enzimlerin yuksekliğindenmi oluyormuş?

Ay pek sevmem oğlak burclarini ama burnumun dibinde bitti iki tane :)))))
Ben oğlagım ya.ne istıosunuz oğlaklaran :)))) zaten buyuk ihtimal yay olurlar merak etme.
Ayy yok anam evde bir tane oğlak erkeği var esim yetiyor artıyor bana..babam da oglakti.. anneme nasıl katlanıyorsun diyordum olurum de oğlak ile evlenmem dedim büyük lokma ye büyük konuşma demişler dimi..kadınlarını bilmem ama erkekler çok inat ve dediğim dedik...kız da öyle olursa...abooo evde kıyamet kopacak demekki :))))

Muz sekeri yuksrltir.insulin direncini arttırır.çok dikkatli yemek lazım,

Şimdi oldu cnm:₺))) bnm yukselenİm aslan.ondanda cok etkileniorum aslında.
Benimde yukselenim aslan :))ikizlere aslan :))al birini vur ötekine diyo eşim :)))oğlan inat dediğim dedik e aslanda ben bilirim modunda demekki evde senin sözün geçiyor :)))

Benimde yukselenim aslan :))ikizlere aslan :))al birini vur ötekine diyo eşim :)))oğlan inat dediğim dedik e aslanda ben bilirim modunda demekki evde senin sözün geçiyor :)))
Eşimde yay yukselen yay.bazen kıyamet kopuyor ama bnm borum otuyor tabiki:))))

Masallh serenci canim senin bebislerini agirligi bnmki gibi, ama bnm doktor her iki kizimin gramini soylemior malesecfff. Tekli gidiyoruz hepp
2 Tane can var sonuçta ikiz diye herşey ayni olcak diye bir şey yokki...ilk defa sende görüyorum...numune galiba kendisi..özelmuayene sine mi gidiyordun canım sen..

2 Tane can var sonuçta ikiz diye herşey ayni olcak diye bir şey yokki...ilk defa sende görüyorum...numune galiba kendisi..özelmuayene sine mi gidiyordun canım sen..
Bencede çünkü benim ıkisinede ayrı ayrı bilgi veriyor ve cok farklilar zaten birbirlerinden

Bencede çünkü benim ıkisinede ayrı ayrı bilgi veriyor ve cok farklilar zaten birbirlerinden
Benimde ikisinin ayrı ayrı her seferinde ölçümü yapılırdı boy kilo bas çevresi vs..şaşırıyorum bu doktorlara...nasıl boyle bir sorumluluğu aliyor ...bilgide vermek zorunda ayrıca bana..o zaman bu mesleği yapmasın kardeşim..

Ayy kızlar tv de izleyecek hic bir şey yok..oturunca da boyama yaparken bir yerlerim ağrıyor tutuluyor sürekli..millet soruyor kaç aylık oldun diye bugün telefonda aaa az kalmis diyorlar heee gelinde bana sorun diyorum..bu arada koltukta uzanırken 2 yastık kullanıyorum olabildiğince yuksek tutuyorum dun doktor öyle deyince..hakikaten de bugün kaburga ağrım yok...

Numune oldugu kesin. Evt ozel muayenesine gidiyorum. Bakiyor biliyor ayri ayri bana gelince soylemiyor. Bu sefer gidersem hele bi soylemesin. Herkesin soyluyormus bana cok fazla takilma bunlara hamileligin tadini cikar diio. Bi sorun olsa soylemezmiyim dior bnde ustelemiyirm fazla. Ama bundan sonra ikisinide soylettrecm ona

Dosya vermiyor mu canım muayenede..benim dosyam kağıt dolu :))))

Valla napim.öttürmezsem bubnm tepeme çıkar biliorum:))))
Erkekler istiyor canım arada azcik gevşer ipleri kuduruyorlar..ama valla bikiyorum bazen..isim beğenmeyen ben olsum simdi bütün soylediklerime düşünmeden cık dedi bahane buldu..simdi o bulduklarimi bana söylüyor bende inat olsun ona diye hayır diyorum..simdi bana beğenmiyorsun diyor..ben bekliyorum ki tamam hayatım çok zorluk çekiyorsun sen koy desin..inat işte oda..demiyor...kendi istediği olsun istiyor çünkü...

Ya bunların hepsi ayrı çeşit:)) ayrı ayrı incelenmesi lazım,bizdede inatlaşma çok oluyor ama ortayı bulmaya calışıoruz işte,napıxan idare ediceksin?yoksa yasanmaz beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…