Canim benim yuksek degerler tedavinden sonra ki degerler yani bebek iki bucuk aylik falan di doktor tahlili yaptirdi cok yuksek dedi ama tup bebek ilaclarindandir dedi sonra yavas yavas kendiliginden dusmeye basladi en son ki tahlilim de biri 12 digeri 8 cikmisti canim ben birsey yapmadim yani kendiliginqden dustuMax değeri kaç sizin tahlillerde canım..ilaç birşey içmiyorum ki ben..sen ne iciyorsun..
Aynen canım haklısınBenimde ikisinin ayrı ayrı her seferinde ölçümü yapılırdı boy kilo bas çevresi vs..şaşırıyorum bu doktorlara...nasıl boyle bir sorumluluğu aliyor ...bilgide vermek zorunda ayrıca bana..o zaman bu mesleği yapmasın kardeşim..
Benim dosyam var ama doktorda kaliyor canim. Hep ordaa kagitlar notlar testlerDosya vermiyor mu canım muayenede..benim dosyam kağıt dolu :))))
Günlük mutlaka yumurta 1 bardak süt 2 kaşık pekmez. Ve yoğurtta tüketiyorum Cnm ultrasona salı gitcemGün içinde ne yiyorsun ona yarayan besinleri tüketmeye çalış bakalım..inşallah birşey yoktur önemli değildir...yarin haber ver mutlaka...girseydin detaylı ya yaaa..uff
İnşallah detaylıda bir şey çıkmaz ya ne zorluklara geldik boyu da 25 cm sizinkilerin boyu kaç ?Cnm dur hemen telaşlanma. Bende hiç baktırmadım enzimlere.bizimkilerde yuksrliordur bilmioruz. Belki yukselmez artık.
Cnm hiç belli olmaz.birden kilo alor.birde ölçümlerde belli olmuyor ki.tam belli olmaz agırlıgı.
Cnm en son boyunu dr soylrmedi bbana.ama sana verlen deger baş-popo mesafesidir.İnşallah detaylıda bir şey çıkmaz ya ne zorluklara geldik boyu da 25 cm sizinkilerin boyu kaç ?
Maşallah cnm. Korkularını at bir kenara .ne guzel yawrunda saglıklı ve buyuyor.annelik boyle birsey işte.daha elimize almadan başlıor sevgisi bağlılığı.Kizlar gunaydin dun biraz rahatsizdm korktum bugun solugu doktorda aldm bebegim iyiymis sukur sivisi hersey normal dedi kilosu 1350 ymis zayif dedin guldu dojtor anneside zayif dedi :) oyy kurban olurum dun aglaua aglaya bi hal oldum bisey oldu die onun varligi meger beni nekadar guclu yapmis alismisim hayatimn en onemli yerini kaplamis bile rabbim korusun saglikla almayi nasip etsin herkese
Sagol canim evet oyle olmus uzuldugumde bile onu dusundugumde gidiyor hepsi rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhhhMaşallah cnm. Korkularını at bir kenara .ne guzel yawrunda saglıklı ve buyuyor.annelik boyle birsey işte.daha elimize almadan başlıor sevgisi bağlılığı.
Cnm senin kızın mı olacaktı oğlınmu ?, bnm iki tane kızım olacak..Sagol canim evet oyle olmus uzuldugumde bile onu dusundugumde gidiyor hepsi rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
Benm bidene kizim olcak iki tane konulmustu biri tuttu ama cok zayftim yasiyamazdm yine allahm bilirde 47yle kalmstim iyki k8zim olcak cok mutluyum bazen diyorum kizim olcak olsun olsun oda lazim diyorlar ya deli oluyorum sanki oglan altin degerinde bu ibsanlari anlamiyorumCnm senin kızın mı olacaktı oğlınmu ?, bnm iki tane kızım olacak..
Ya sen insanların dediğine bakma. Toplumda oyle gerici cahil insan çok.cinsiyetin ne önemi var ki, Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hepimize.yani hayırsız evlatlar olmasınlar.bizleri üzmesinler önemli olan o,birde bunları diyenler kendilerinin kadın oldugunu unutuyor sanırım.insan önce kendine deger vermeli..Benm bidene kizim olcak iki tane konulmustu biri tuttu ama cok zayftim yasiyamazdm yine allahm bilirde 47yle kalmstim iyki k8zim olcak cok mutluyum bazen diyorum kizim olcak olsun olsun oda lazim diyorlar ya deli oluyorum sanki oglan altin degerinde bu ibsanlari anlamiyorum
Benim ki tamamı 30 dedi galiba dun..çünkü iki şeyi toplayıp söyledi..salı günkü doktora gene sorarım..İnşallah detaylıda bir şey çıkmaz ya ne zorluklara geldik boyu da 25 cm sizinkilerin boyu kaç ?
İyi kuzum sabah tahlilleri doktora göstermek için gittim..izinliymis adam bugun..sonra dahileye tsh ları gösterdim kansızlık var ilaç kullan dedi..ordan çıkınca boya almaya gittik benimki bayramda çocuk odasını boyayacakmış..aldık sarıyı..geldik eve simdi internetten ona uygun hali bakıyorum :) sen nasılsın ne var ne yok...bir de annemle uğraşıyorum tutturmuş boyaz yapcam ben diyor manyak bu kadın yaaa..git al fırından 1 tl ye..bir tane normal biri yok cevremde..Kızlar nasilsiniz?
Deniz kenarinda arkadasimla iki hamile karsilikli kahve keyfi yapiyoruz.:)Kızlar nasilsiniz?
Ay hadi Bismillah hazırlıklar başlasın minigine :))))Allahım güzel yazılar yazsın iyi merhametli insanlarla karsilastirsin onu sizin basinizdan sizi de onun başından eksik etmesin aaaamiiinnn :)))cigerden ettim valla :))) Bendede çıktı canım kansızlık şükür çaresi var...İyi kuzum sabah tahlilleri doktora göstermek için gittim..izinliymis adam bugun..sonra dahileye tsh ları gösterdim kansızlık var ilaç kullan dedi..ordan çıkınca boya almaya gittik benimki bayramda çocuk odasını boyayacakmış..aldık sarıyı..geldik eve simdi internetten ona uygun hali bakıyorum :) sen nasılsın ne var ne yok...bir de annemle uğraşıyorum tutturmuş boyaz yapcam ben diyor manyak bu kadın yaaa..git al fırından 1 tl ye..bir tane normal biri yok cevremde..
Ohhh sefaanniz olsun kuzu :))))bende şuan kahve içiyorum birazdan telve yeme moduna geçerim:)))Deniz kenarinda arkadasimla iki hamile karsilikli kahve keyfi yapiyoruz.:)
Gecmis olsun cnm,Amin...aynen öyle hayatımızın merkezine oturdular valla:)))Kizlar gunaydin dun biraz rahatsizdm korktum bugun solugu doktorda aldm bebegim iyiymis sukur sivisi hersey normal dedi kilosu 1350 ymis zayif dedin guldu dojtor anneside zayif dedi :) oyy kurban olurum dun aglaua aglaya bi hal oldum bisey oldu die onun varligi meger beni nekadar guclu yapmis alismisim hayatimn en onemli yerini kaplamis bile rabbim korusun saglikla almayi nasip etsin herkese
Boya kokusu içerden çıksın kapı cam açıkken canım..kısa doğru solumak zorunda kalirim diye boyasın çok son aradan..adamda çok yoğun çalışıyor pazar günü bile bazen gidiyor ofise..en rahat bayram da olcak ufak kardeşi ile boyayacak..alalım boyayı dursun dedi belki akşamdan aksama boyar bir duvar bir duvar..bu geçtiğimiz ay hep içtim ben kan ilacı canım..ama genede daha da düşmüş..eczacı da ferro sanol kabız yapar dedi..evet bir kaç gündür öyleyim deyince dahileyicin yazdigi kan ilacı ni kullan dedi..kadın doğum cu da yazmıştı..ferro sanol kabız yapıyor benim kızımda oldu dedi..bu daha iyi dedi başka bir ilaç verdiler..hem folik asit te var mis içinde bu kan ilacında..Ay hadi Bismillah hazırlıklar başlasın minigine :))))Allahım güzel yazılar yazsın iyi merhametli insanlarla karsilastirsin onu sizin basinizdan sizi de onun başından eksik etmesin aaaamiiinnn :)))cigerden ettim valla :))) Bendede çıktı canım kansızlık şükür çaresi var...
Aman takılma kuzum ne yapacaksa yapsın kadın Elleme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?