2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İçtiniz kahveleri bugün dini..benim sırtım çok fena ağrıyor eşimle tartıştım çok...çok gerildim sırtım kopuyor ağrıdan kaburgam..sıcak su yaptım ama gevsemedi...ne içeyim ağrı kesici sence canım serenci

Gecmis olsun canim bende iki gundur iyi degilim heryerim agiriyor kizim hareket etmedi yada cok az etti ben anlayamadim

Gecmis olsun canim bende iki gundur iyi degilim heryerim agiriyor kizim hareket etmedi yada cok az etti ben anlayamadim
Birşeyler atıştır sonra sol tarafına uzan bir 10 15 dk sonra başlıyor birşeyler yapmaya..dene bakalım canım..

Kuzular bugün dahileye doktoru demir ilacı içmeden önce 1,5 saat birşey yeme yatarken iç dedi..bir çok gida emilimini bozuyor ilacın etkisi azalıyor dedi..bilmiyorum demir ilacı içenler nasıl uyguluyor hatırlamışken söyleyeyim dedim...

Canin mi çekti iç kuzum sende bişey olmazmis 1 tane den günde...geçmiş olsun parol varsa evde iç canım bende içiyorum..
Hadi yaa kzuum niye tartistiniz ki

Aynen banada dedi ama ben sabah içiyorum ve en gec 15 dk sonra bişeyler yiyorum dayanamıyorum

Az etmiştir canım,çikolata ye benimkiler kuduruyor cikolata da birde Türk kahvesi iki yudum alayım resmen içimde dönüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…