İyi aksamlar canım naber nasılsın bugün..Iyi geceler kizlar
bnde detaylı olarak salı günü öğrenecğim inşBenim ki tamamı 30 dedi galiba dun..çünkü iki şeyi toplayıp söyledi..salı günkü doktora gene sorarım..
evet cnm öyle inş salı günü bişey çıkmazCnm en son boyunu dr soylrmedi bbana.ama sana verlen deger baş-popo mesafesidir.
Güzel haberlerle gel inşallah canım..haber vermeyi unutmabnde detaylı olarak salı günü öğrenecğim inş
Iyiyim canim cok sukur bayram temizligiyle ugrasiyoz esimlee sagolsun o yapiyo ben basinda bekliyomİyi aksamlar canım naber nasılsın bugün..
Hadi yapalimKizlaaaarrr hadi toplasin dedikodu yapalım :)))))
:))))@kaderim35 gelmeden olmazzz :)))Hadi yapalim
Keyfim yok bugün:))))@kaderim35 gelmeden olmazzz :)))
Neden ne oldu kuzum,kötü birsey yok dmi?Keyfim yok bugün
Gecmis olsun canim bende iki gundur iyi degilim heryerim agiriyor kizim hareket etmedi yada cok az etti ben anlayamadimİçtiniz kahveleri bugün dini..benim sırtım çok fena ağrıyor eşimle tartıştım çok...çok gerildim sırtım kopuyor ağrıdan kaburgam..sıcak su yaptım ama gevsemedi...ne içeyim ağrı kesici sence canımserenci
Birşeyler atıştır sonra sol tarafına uzan bir 10 15 dk sonra başlıyor birşeyler yapmaya..dene bakalım canım..Gecmis olsun canim bende iki gundur iyi degilim heryerim agiriyor kizim hareket etmedi yada cok az etti ben anlayamadim
Canin mi çekti iç kuzum sende bişey olmazmis 1 tane den günde...geçmiş olsun parol varsa evde iç canım bende içiyorum..İçtiniz kahveleri bugün dini..benim sırtım çok fena ağrıyor eşimle tartıştım çok...çok gerildim sırtım kopuyor ağrıdan kaburgam..sıcak su yaptım ama gevsemedi...ne içeyim ağrı kesici sence canımserenci
Aynen banada dedi ama ben sabah içiyorum ve en gec 15 dk sonra bişeyler yiyorum dayanamıyorumKuzular bugün dahileye doktoru demir ilacı içmeden önce 1,5 saat birşey yeme yatarken iç dedi..bir çok gida emilimini bozuyor ilacın etkisi azalıyor dedi..bilmiyorum demir ilacı içenler nasıl uyguluyor hatırlamışken söyleyeyim dedim...
sekerim oldugu icin cikolata yemiyorum normalde onu bile yedim oyle bariz bi hareket hissedemedimBirşeyler atıştır sonra sol tarafına uzan bir 10 15 dk sonra başlıyor birşeyler yapmaya..dene bakalım canım..
Az etmiştir canım,çikolata ye benimkiler kuduruyor cikolata da birde Türk kahvesi iki yudum alayım resmen içimde dönüyorlarGecmis olsun canim bende iki gundur iyi degilim heryerim agiriyor kizim hareket etmedi yada cok az etti ben anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?