2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende gecen keciboynuzu yedim sabaha kadar oynadilar esim evdeydi ogun izinliydi bundan sonra persembeleri keci boynuzu ye dedi

Kizlar hepinizinki sezeryanmi olacak burda hersey yolunda giderse normal dogum yaptiriyorlar

Az etmiştir canım,çikolata ye benimkiler kuduruyor cikolata da birde Türk kahvesi iki yudum alayım resmen içimde dönüyorlar
Bende oyle dusunmeyi tercih ettim heralde etti ben anlayamadim zaten cok az hareketli normaldede nadiren bu ayima girdim toplamda uc gun hareketlerini net hissetmisimdir anlamiyorum neden bu kadar hareketsiz seker cikolata tuketmedigim icinmi

Canin mi çekti iç kuzum sende bişey olmazmis 1 tane den günde...geçmiş olsun parol varsa evde iç canım bende içiyorum..
Hadi yaa kzuum niye tartistiniz ki
Annesi bayramda urla ya annanem e gitmeyeyim diye laf edip duruyor geçen de teyzem orda birşey der de üzülürsem birşey olursa diye çıkardı ağzı ndan baklayı..bugün de kayınpederin demiş teyzesi lag ediyormuş filan diye..ben de çıldırdım anan benim ailemin yapcaklarını düşüneceğine..kendi evinde obur gelin ile oğlunun yaptıkları na baksın dedim..en azından ben teyzemin yaptığı yanlıştan dolayı kabul ediyorum siz o gelin ile kardeşinin yaptığı saygısızlığı görmüyonuz dedim..kabullenmiyonuz ben en azından kabulleniyorum dedim..ufak kardeşi bile demiş orda teyzesi burda zuhal sanki üzmüyor demiş..20yaşındaki çocuk biliyor..kaynanam karının yaptığı dangalik ları görmüyor..sesini ona da çıkaran beni çok düşünüyorsa yada bir araya getirmeye çalışmasınlar beni..ben kaç kez söyledim bir araya gelmek istemiyorum onun kaprisleri onun davranışları delirtiyor ..huzursuz olcagima gelmeyeyim bir araya..ama kaynanam da arnavut iste istiyor ki pekmezi dökülmesin kendi dediği olsun..esim de kabul etmiyor benim annem saf deyip duruyor...

Bende oyle dusunmeyi tercih ettim heralde etti ben anlayamadim zaten cok az hareketli normaldede nadiren bu ayima girdim toplamda uc gun hareketlerini net hissetmisimdir anlamiyorum neden bu kadar hareketsiz seker cikolata tuketmedigim icinmi
Yok canım ona baglayamayiz,normalde çok hareketlilermis ve biz hissedemiyormusuz,ben geçen gittim ya hareket etmiyor diye,dr aslında çok hareketli dedi ama ben hissetmiyorum seninde öyledir muhtemelen

İnsanlar kendi yaptıklarını gormezler canım,maalesef bu her yerde böyle...Ama aynen öyle senin akrabalarindan seni koruyacaklarina kendilerinden korusunlar önce...

Benim sezeryan olacak zaten normal doğum tek olsada yapazdim sanırım canım çok tatlı,haftada bir ignem var onda bile beni kesiyorlarmis gibi davraniyorum:))))eşimin kolunu koparacak gibi sıkıyorum
Ben de srzeryan istiyorum..bu aralar rüyalarıma giriyor kızlar benim yaa..yine doğum yapıyorum rüyamda..allah yardımcımız olsun hepimizin..

Ben de srzeryan istiyorum..bu aralar rüyalarıma giriyor kızlar benim yaa..yine doğum yapıyorum rüyamda..allah yardımcımız olsun hepimizin..
Aynen ben her gece doğum yapıyorum ama hep normal yapıyorum her gün farklı psikolojiyle uyaniyorum...Bu sabah sayiklayarak uyandım hatta,opmeyin cocuklarimi ağzından diye soyleniyordum yanimdakilere :)))

İnsanlar kendi yaptıklarını gormezler canım,maalesef bu her yerde böyle...Ama aynen öyle senin akrabalarindan seni koruyacaklarina kendilerinden korusunlar önce...
Çok ağladım küfür etti esim ...git dedi...sordum 3 defa üst üste in arka söyledi..giyindim gidiyordum anneme o kadar yani..ama yapcağını biliyorum pazartesi terk etcem evi..git cem telefonu da birakcam..bulsun bakalım nerde bulcak..özür dilemeyi bile bilmiyorsun dedim...yatak odasın da yattım..geldi özür diledi ama..yemin ediyorum su anda gözümde iğne ucu kadar değeri yok...kari almış eline bizim oğlanı..kari abla demediği gibi bizi oğlan da demiyor abla diye...kaynanama yalakalik olsun diye 1 cümlede 10 kez anne diyor...ben diyemem mesela...saygı ise bana da saygılı olması lazim..saygıdan değil derdi kendini göstermek..akrabam kızım çocukluğunu biliyorum kızın küçükken de şımarık ti..hala ayni 30 yaşına yaklaştı...çok kırıldım yani...o nasıl karisini savunuyorsa esim de ayirt etmeli bir araya getirmeye çalışmamalı..ama esim in de derdi ora si anam in evi biz kacmiycaz rahatsız oluyorsa o gelmesin diyor..geliyor bunlarla haa haa hiihii konusuyor salak sapan bana hal hatır sormuyor..giderken hoscakal demiyor..bebeğine birşey olursa hic birini affetmiycem bosancam kocamdan..ben boşanmaya kalktimmi esim deliriyor kaç defa öldürürüm kendimi dedi..boyle biri niye duvar çekemiyor en azından koy sende sınırını..

Çok yoruyor olabilir misin kendini canım..mesela benimki de gece daha çok hareketli hep..geçen hafta kaç gün 2 oldu 3 oldu hatta 4 oldu hareketlerinden uyuyamadim

Off yapma ya büyükmüs olay,haklı olarak ofkelisin şuanda kzuum azcık sakin ol ne olur kızın için!
Eşinin tutumu kısmen doğru olabilir ama karşı tarafada sana durduğu kadar dik dursa keşke sen zaten onu görüp bu kadar takmazsin o kadinida kafaya...Ben gerildim senin durumunu düşünemiyorum ama o kadının ekmeğine yağ sürme kzuum sen,kocana bi ceza uygula şöyle aklını başına getirecek birsey

Aynen ben her gece doğum yapıyorum ama hep normal yapıyorum her gün farklı psikolojiyle uyaniyorum...Bu sabah sayiklayarak uyandım hatta,opmeyin cocuklarimi ağzından diye soyleniyordum yanimdakilere :)))
Bende gece yarısi korkarak uyandım..esimde yoktu yanımda iyice korktum rüyamı nerde oldugumu anlayamiyorum..sanki doğum yapmisim narkoz dan uyanmış gibi salak hissettim kendimi..yataktan kalkamadim bile..yattığım yerden eşime sesleniyorum..horluyor gelmiş oda salona yatmış uyuyamamis..napcaz kuzucum yaa..herkes boyle görüyor mu biz çok mu takıyoruz acaba...

Gitsem kafayı yicem biliyorum..aramadığı insan kalmıyor biliyormusun..herkes ayağa kalkıyor..boyle kavga edince içime kapaniyorum..hic bir şeye hevesim kalmıyor..kendisi açtı konuyu da bugün babam boyle dedi diye..ben de hakli olarak 20 yaşındakikardesinn anlamış helal olsun ona öyle dediyse dedim..anasına kızdım aslında..ağzıma geleni söyledim..geçen gün gelmiş annen bana annen temizlik yapmamış koltukları çekmemiş diyor dedim..cevap vermedim annene sana bile söylemedim bunu dedim..esim sorsa çevirir kaynanam ben öyle demedim der..esim de birşey oldumu öyle yapıyor..o huyu annesi kabul etmiyor ben demedim sen yanlış anlamışın diyor..bu sefer de acaba ben kendimden supheleniyorum..o kadar kaynanamda arnavut inadı var...eşim de oğlak iste..insan kendinden şüphe ediyor..ders versem nolcak değişecek mi değişmeyecek..1 sene duracak..sonra gene eskisi gibi olcak..hep ayni terane yani..psikogum boyle yapma dedi bosancam diyorsan boşan ikide bir söyleme yaptırımı kalmaz,demisti...zaten esim de kavga edince hep ayni terane diyor artık..yemiyor yani..gittimmi dönmemem lazim artik bu eve..

Yok kuzum herkesin böyle olmuş yani benim her sorduğum kişi aynı şeyi anlattı

Çok yoruyor olabilir misin kendini canım..mesela benimki de gece daha çok hareketli hep..geçen hafta kaç gün 2 oldu 3 oldu hatta 4 oldu hareketlerinden uyuyamadim

Yok canim hic yormuyorum kendimi evde calisan bi kiz var kahvaltiyida esim hazirliyor zaten cok halsiz gucsuzum birsey yapacak halim yok istesem bile ama babakten bebege degisir diyorlar ya ondan heralde cok hareketli bi kiz degil minik kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…