2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya niye böyle bu insanlar cekilsinler ugrasacak başka şeyler bulsalar kendilerine..Bakma bende aynı seylerle uğraştım ama benim kaynanamin huylari artık herkesi rahatsız ettiği için ben yalnız kalmadim bu konuda ve bilindiği için kötü huylari esim benden çok rahatsız oldu herseyinden ben hiç birşey demeden esim rest çekmiş ve evime gelme sakin demiş,ben bu kadarına karşıyım ama eşimin çok haklı yanları var birsey diyemedim,annesiyle ben gorusuyorum o gorusmuyor mesela...Ben sorgulayincada sen bilmezsin ben bir yüz versem sonra sadece onunla onun kaprisleriyle ugrasirsin diyor...Ama benim esim biz tanostigimizdada ayrı yaşıyordu kendi bile dayanamamis...Yani demem o ki arkadaşım elin iyisi yok

Yok canim hic yormuyorum kendimi evde calisan bi kiz var kahvaltiyida esim hazirliyor zaten cok halsiz gucsuzum birsey yapacak halim yok istesem bile ama babakten bebege degisir diyorlar ya ondan heralde cok hareketli bi kiz degil minik kusum
O zaman seninki hep uyuyacak doğunca ne güzel..boyle hareketli olanlar ayni saatler de hep hareketli olurmuş..bir çok anne yazmış..hareket saatlerini takip edin diye..

K kaderim35 durumun gercekten cok zor ailesi ne yaprasa yapsin esin senden yana konussa insan rahatliyor kendimden biliyorum benimkide eskiden haklida olsam ne olursa olsun ustune bide hissetmediklerini bile soyluyordu meger beni iyice gicik etmek icinmis. Sebebi her ne bilmiyorum ama degisti hamilelikten desem hamileligimin ilk iki ayindada oyleydi ama iste erkekler daha dogrusu esler nede olsa eloglu demek lazim bazen beklentilerimizi minimumda tutmaliyiz daha az uzulmek icin belkide

O zaman seninki hep uyuyacak doğunca ne güzel..boyle hareketli olanlar ayni saatler de hep hareketli olurmuş..bir çok anne yazmış..hareket saatlerini takip edin diye..
Bende bebek hareketlerini merak ettigim icin bir kac yerde okudum diyorki eger anne karninda cok hareketliyse hiperaktif olmasini yada hareketsizse sakin bir bebek olmasini beklemeyin o sadece anne karnindaki tutumusur diyor

Ayy kaynanamla kusken ne rahatmışız..hic sorun olmuyordu..birşey de diyemezdi bana o zmn..zaten hep ise vermiştim kendimi..sürekli çalışıyordum :))) gece geç saatte eve geliyordum..

Beklentim yok kuzum yaaa..kimse karışmasın o zaman benim yaşantıma..dertleri benim uzulmemem ise kendileri de üzmesinler..sonuçta benim de altta kalmayacağımi biliyorlar 5 sene ayni apartmanda yaşadık..duyuyorlardi sesimi..biri birşey diyemezdi çünkü kaynanam dan öğrendim :) hemen bağırıyor çığlık atıyordu..benim annem sessiz de noldu hem çalışan insandı..bütün mallar babamın üstüne..hem dayak hem içki en son kadın da olunca olan anneme oldu..en azından konuştum da oldu derim..annem gibi sessiz kalamam aslaaa

Bende bebek hareketlerini merak ettigim icin bir kac yerde okudum diyorki eger anne karninda cok hareketliyse hiperaktif olmasini yada hareketsizse sakin bir bebek olmasini beklemeyin o sadece anne karnindaki tutumusur diyor
Ne bilim geçen e bebekte anneler yazmış ti öyle..başımıza hic gelmedi ki canım daha önce :)))

Nasildi canım kime benziyorlardi..bende istiyoum görmek kuzumu
Ben çok önce gördüm kuzum daha o zaman ayrıntılı ultrasona falan girmemistim,biri bana biri eşime benziyordu biri küçük biri daha iriydi :)))kuvezede girmiyorlardi ama normal geliyorlardi...Sonra tam yüzlerini gördüm ayrintilida aynı şekilde biri bana biri eşime benziyor )))ama sonrasında her gorusumde değişik bebekler görüyorum :))

Benim annem çalıştığı için çok özendim okuldan geldiğim de ev de yemek olsun kapıyı annem açsın..o yüzden 3 yaşına kadar bütün herşeyi benden görsün istedim...bide annem akıllısı 40 günlükken beni annanem e bırakmış yaa..babamın pesinden trabzon un köyüne gitmis..herhalde onun özlemi var bende kuzum o yüzden ilk ben yetistircem diye düşündüm serenci

İnşallah rabbim gönlüne gore versin canım..ben beyaz tenli istiyorum pamuk gibi olsun..esim gibi buğday olmasın..hatta su anda o kadar kızgınım ki ona hic benzemesin..ultrasonda eşime benzetiyorum ağzı ile burnunu ama..doktor biraz daha büyüyünce belli olur dedi

Çok zor,Allah gonlune gore versin kzuum

Ayy ne tatlı olur pamuk prenses :))))Kız çocuğu başka yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…