2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar normalde nasıl uyuyordunuz ben yuz ustu uyumayı çok özledim....
Bende yuzustu cok severim ama transferden beri hic yatmadim oyle bugun bebek hareketlerini okurken bebegin hareketini hissetmek icin yuzustu yatin yaziyordu 28. Haftaya kadar bana biraz anlamsiz geldi ama bu karinla nasil yuz ustu yatilacak kocaman karnim var

Kızlar normalde nasıl uyuyordunuz ben yuz ustu uyumayı çok özledim....
Ben bu yaşıma kadar yüz üstü uyudum hep ama sırt üstü hiç sevmem ,mecburen hafif sağ hafif sol geceyi kurtariyorum :)))
Sen de cadı bir kaynanamı olacaksın kız yoksa
Ay evet yaa daha şimdiden severken karnimi soyleniyorum,elin kızları alcak sizi benden diye diye :)))))iki kere yere atarım kendimi yalandan dinlezlerse yapacak bişey yok :)))))))
Hayırlı evlat olsun canım...gerisi boş..bu zamanda kizlar da çok fena...ben oğlum olsun isterdim... serenci
Aynen hayırlı evlat olsunlarda kızı erkeği yok be kuzum

Bana doktorum 20.haftadan sonra önermiyorum demişti..

Aman gece gece gene başladı bu adam..saat kaç olmuşta radyasyon manyağı olmuş çocuğu da..bütün gün koltuk ta uzanıyormuşum zaten de...o yüzden çıktım telefondan canım yaa...zaten yatakta da ağrıdan zor uyudum..simdi de uyandım...kardeşi gelcek mis 10 gibi odayı boyuyacaklarmis...heves mi kaldım desen..hic birşey kalmadı..kuzum bile etkilendi üzüntüden kaç saat hareket etmedi..simdi bile ediyor ama çok hafif ve az...günaydın bu arada kuzum..sana da günaydın elsal cim..dün gece pat diye çıkmazdım yoksa...kusura bakmayın kızlar..

Gunaydın.dün bayagı birsey kacırmışım burada. Bende gezmelerdeydim. Gece 1 de geldim. Cnm yine sinir etmişler sebi.kuzunu düşün .yapma. Biliorum bazı seylere tahammul etmek zor.

Gunaydın.dün bayagı birsey kacırmışım burada. Bende gezmelerdeydim. Gece 1 de geldim. Cnm yine sinir etmişler sebi.kuzunu düşün .yapma. Biliorum bazı seylere tahammul etmek zor.
Hep tepki vermediğim için patladim iste..sakin olcam diye diye bu kadar sabrettim canım..iyi yapmisin sefan olsun çok yorulmasaydin..sanada günaydın...iypazarlar...

Kızlar hareketleri tam olarak ne zaman hissettiniz ben hala hissedemedim üç gün önce kontrolüm vardı ama evham yapıyorum bana bişey deyin

Selam kizlar. K kaderim35 canim cok zor ama üzmemeye calis kendini. Üzüntü herseyi tetikliyor. Sakin kalmaya calis canim zor olsa da.
Biliyorum canım ama hamile ilan kim evde gerçekten bilmiyorum..çok şükür yatıyorum hic kalkma diyor..yorulma bırak olduğu kadar diyor..kimse yardim etmek zorunda değil..ben elimden geleni yaparım diyor..ama çenesi birde annesini savunması canım i sıkıyor..ona gel desin..temizliği bari haftada bir sen yap desin..annem nasılsa yemek çamaşır bulaşık yapıyor..bazen esim makineye bile yerlestirmiyor yığılıyor bangonun ustu bulaşık annem yerleştirir diyorum adam bütün gün iste çalıştığı için..ona da hak veriyorum..herkesi allaha havale ettim..senin çocuğun olcak dilini tutman lazim küfürlü konusmaman lazim diyorum..resmen menapoz da resmen adet olcak gibi tripli..hata bende kaynanamin yuvasını ben yapcam vercem cevabını oturtcam götünün üstüne de ben yapamıyorum..yapıma ters iste...neyse sen nasılsın bugün..bazen gerçekten hastanede mi yatsam kafam daha mi rahat olur diyorum...gelir herkes 1 saat görür gider sen sağ ben selamet...telefonu da almiycam yanıma zart zurt aramasınlar diye :)))))

Bu arada ben kizimi normal dogurdum. Ama bu sefer mecburi sezeryan. Normal dogum süper bence ben sezeryandan korkuyorum acikcasi.
Yaa kuzum bilmiyorum ben de normal doğurdum ama zaten hic hazır değildim hep sezeryan diye kendimi odaklamıştım..normal çok zor oldu o kadar küçük kilolarına rağmen...psikolojik olarak hazır olmak ilede ilgili bence...

Ne demek canim hic onemli degil sen iyi olda. Canim temizlik icin bi kadin bulsan en azindan haftada iki uc gelse sende kimseye minnet etmemis olursun benim kadin gelmese zaten burada kimsemde yok esim beni sinir ederdi kesin kadin bazen bugun gelemicem diyor bulasik falan birikiyor esim yapmiyor yada zorla yapiyor ne var sende yapma diyor ama bende cok titizim kumandalarimi bile yatarken sehpaya yan yana koyar yatarim oyle bi tipim dagi ik ortamda darlaniyorum zaten ruhum dar sunu demek istiyorum kim olsa sunuda yap bunuda yap diyemiyorum ben en iyisi temizlikci parasinimi aliyor o memnun ben soyluyorum sunuda bunuda yap ben memnun gecinip gidiyoruz:))

Evet karakter meselesi bazen insan susmayi tercih ediyor ama anlayana.
Ben de iyi olmaya calisiyorum canim. Bi gün iyiyim bi gün bunalim..geciyor günler iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…