Bende yuzustu cok severim ama transferden beri hic yatmadim oyle bugun bebek hareketlerini okurken bebegin hareketini hissetmek icin yuzustu yatin yaziyordu 28. Haftaya kadar bana biraz anlamsiz geldi ama bu karinla nasil yuz ustu yatilacak kocaman karnim varKızlar normalde nasıl uyuyordunuz ben yuz ustu uyumayı çok özledim....
Ben bu yaşıma kadar yüz üstü uyudum hep ama sırt üstü hiç sevmem ,mecburen hafif sağ hafif sol geceyi kurtariyorum :)))Kızlar normalde nasıl uyuyordunuz ben yuz ustu uyumayı çok özledim....
Ay evet yaa daha şimdiden severken karnimi soyleniyorum,elin kızları alcak sizi benden diye diye :)))))iki kere yere atarım kendimi yalandan dinlezlerse yapacak bişey yok :)))))))Sen de cadı bir kaynanamı olacaksın kız yoksa
Aynen hayırlı evlat olsunlarda kızı erkeği yok be kuzumHayırlı evlat olsun canım...gerisi boş..bu zamanda kizlar da çok fena...ben oğlum olsun isterdim...serenci
Bana doktorum 20.haftadan sonra önermiyorum demişti..Bende yuzustu cok severim ama transferden beri hic yatmadim oyle bugun bebek hareketlerini okurken bebegin hareketini hissetmek icin yuzustu yatin yaziyordu 28. Haftaya kadar bana biraz anlamsiz geldi ama bu karinla nasil yuz ustu yatilacak kocaman karnim var
Aman gece gece gene başladı bu adam..saat kaç olmuşta radyasyon manyağı olmuş çocuğu da..bütün gün koltuk ta uzanıyormuşum zaten de...o yüzden çıktım telefondan canım yaa...zaten yatakta da ağrıdan zor uyudum..simdi de uyandım...kardeşi gelcek mis 10 gibi odayı boyuyacaklarmis...heves mi kaldım desen..hic birşey kalmadı..kuzum bile etkilendi üzüntüden kaç saat hareket etmedi..simdi bile ediyor ama çok hafif ve az...günaydın bu arada kuzum..sana da günaydınBen bu yaşıma kadar yüz üstü uyudum hep ama sırt üstü hiç sevmem ,mecburen hafif sağ hafif sol geceyi kurtariyorum :)))
Ay evet yaa daha şimdiden severken karnimi soyleniyorum,elin kızları alcak sizi benden diye diye :)))))iki kere yere atarım kendimi yalandan dinlezlerse yapacak bişey yok :)))))))
Aynen hayırlı evlat olsunlarda kızı erkeği yok be kuzum
Gunaydın.dün bayagı birsey kacırmışım burada. Bende gezmelerdeydim. Gece 1 de geldim. Cnm yine sinir etmişler sebi.kuzunu düşün .yapma. Biliorum bazı seylere tahammul etmek zor.Aman gece gece gene başladı bu adam..saat kaç olmuşta radyasyon manyağı olmuş çocuğu da..bütün gün koltuk ta uzanıyormuşum zaten de...o yüzden çıktım telefondan canım yaa...zaten yatakta da ağrıdan zor uyudum..simdi de uyandım...kardeşi gelcek mis 10 gibi odayı boyuyacaklarmis...heves mi kaldım desen..hic birşey kalmadı..kuzum bile etkilendi üzüntüden kaç saat hareket etmedi..simdi bile ediyor ama çok hafif ve az...günaydın bu arada kuzum..sana da günaydınelsal cim..dün gece pat diye çıkmazdım yoksa...kusura bakmayın kızlar..
Hep tepki vermediğim için patladim iste..sakin olcam diye diye bu kadar sabrettim canım..iyi yapmisin sefan olsun çok yorulmasaydin..sanada günaydın...iypazarlar...Gunaydın.dün bayagı birsey kacırmışım burada. Bende gezmelerdeydim. Gece 1 de geldim. Cnm yine sinir etmişler sebi.kuzunu düşün .yapma. Biliorum bazı seylere tahammul etmek zor.
Erken daha. Ben 19+3 de hissetmiştimKızlar hareketleri tam olarak ne zaman hissettiniz ben hala hissedemedim üç gün önce kontrolüm vardı ama evham yapıyorum bana bişey deyin
. Inşallah ben de en kısa zamanda hissederimErken daha. Ben 19+3 de hissetmiştim
Biliyorum canım ama hamile ilan kim evde gerçekten bilmiyorum..çok şükür yatıyorum hic kalkma diyor..yorulma bırak olduğu kadar diyor..kimse yardim etmek zorunda değil..ben elimden geleni yaparım diyor..ama çenesi birde annesini savunması canım i sıkıyor..ona gel desin..temizliği bari haftada bir sen yap desin..annem nasılsa yemek çamaşır bulaşık yapıyor..bazen esim makineye bile yerlestirmiyor yığılıyor bangonun ustu bulaşık annem yerleştirir diyorum adam bütün gün iste çalıştığı için..ona da hak veriyorum..herkesi allaha havale ettim..senin çocuğun olcak dilini tutman lazim küfürlü konusmaman lazim diyorum..resmen menapoz da resmen adet olcak gibi tripli..hata bende kaynanamin yuvasını ben yapcam vercem cevabını oturtcam götünün üstüne de ben yapamıyorum..yapıma ters iste...neyse sen nasılsın bugün..bazen gerçekten hastanede mi yatsam kafam daha mi rahat olur diyorum...gelir herkes 1 saat görür gider sen sağ ben selamet...telefonu da almiycam yanıma zart zurt aramasınlar diye :)))))
Yaa kuzum bilmiyorum ben de normal doğurdum ama zaten hic hazır değildim hep sezeryan diye kendimi odaklamıştım..normal çok zor oldu o kadar küçük kilolarına rağmen...psikolojik olarak hazır olmak ilede ilgili bence...Bu arada ben kizimi normal dogurdum. Ama bu sefer mecburi sezeryan. Normal dogum süper bence ben sezeryandan korkuyorum acikcasi.
tmm cnmm:)Güzel haberlerle gel inşallah canım..haber vermeyi unutma
Aman gece gece gene başladı bu adam..saat kaç olmuşta radyasyon manyağı olmuş çocuğu da..bütün gün koltuk ta uzanıyormuşum zaten de...o yüzden çıktım telefondan canım yaa...zaten yatakta da ağrıdan zor uyudum..simdi de uyandım...kardeşi gelcek mis 10 gibi odayı boyuyacaklarmis...heves mi kaldım desen..hic birşey kalmadı..kuzum bile etkilendi üzüntüden kaç saat hareket etmedi..simdi bile ediyor ama çok hafif ve az...günaydın bu arada kuzum..sana da günaydınelsal cim..dün gece pat diye çıkmazdım yoksa...kusura bakmayın kızlar..
18-23 haftalar arasın sen onada mı girmedin cnm?kızlar detaylı ultrasona gebeliğin hangi haftasına kadar giriliyor?
Evet karakter meselesi bazen insan susmayi tercih ediyor ama anlayana.Biliyorum canım ama hamile ilan kim evde gerçekten bilmiyorum..çok şükür yatıyorum hic kalkma diyor..yorulma bırak olduğu kadar diyor..kimse yardim etmek zorunda değil..ben elimden geleni yaparım diyor..ama çenesi birde annesini savunması canım i sıkıyor..ona gel desin..temizliği bari haftada bir sen yap desin..annem nasılsa yemek çamaşır bulaşık yapıyor..bazen esim makineye bile yerlestirmiyor yığılıyor bangonun ustu bulaşık annem yerleştirir diyorum adam bütün gün iste çalıştığı için..ona da hak veriyorum..herkesi allaha havale ettim..senin çocuğun olcak dilini tutman lazim küfürlü konusmaman lazim diyorum..resmen menapoz da resmen adet olcak gibi tripli..hata bende kaynanamin yuvasını ben yapcam vercem cevabını oturtcam götünün üstüne de ben yapamıyorum..yapıma ters iste...neyse sen nasılsın bugün..bazen gerçekten hastanede mi yatsam kafam daha mi rahat olur diyorum...gelir herkes 1 saat görür gider sen sağ ben selamet...telefonu da almiycam yanıma zart zurt aramasınlar diye :)))))
Canım zeynep ne detaylı yaptırdı nede ikili üçlü tarama filan..18-23 haftalar arasın sen onada mı girmedin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?