Anladım canım,ondan sasırdım ,ultrason zamanı geçmişCanım zeynep ne detaylı yaptırdı nede ikili üçlü tarama filan..
Bunalma canım...senin hikayen dillere destan güzel basari li mutlu son ile sonuçlanacak bir hikaye..Evet karakter meselesi bazen insan susmayi tercih ediyor ama anlayana.
Ben de iyi olmaya calisiyorum canim. Bi gün iyiyim bi gün bunalim..geciyor günler iste.
Öyle canım da burda öyle tam gün geliyorlar...tam gün de dip temel kapı cam temizliği yapıyorlar..o kadar ac gozlulerki derin temizlikte bile kadına halıyı sil dedim silmemiş..koltuklar da lekeler çıkarılmamış..yoruldum insanlarla konuşmaktan laf anlatmaktan galiba..normalde muhasebeci insan kaynaklarında filan çalıştığım için hep birileri ne bir şeyleri izah ediyordum...bırakayım da kadin da yapsin adam gibi temizlik..ama nerdeee 2 aliyorsun 3.de biryerleri kalkıyor...hic yarim gün geleni de duymadım..yarim güne 50 tl versem 3 gün 150 aylık eder 600...adam keser kuzum beni...Ne demek canim hic onemli degil sen iyi olda. Canim temizlik icin bi kadin bulsan en azindan haftada iki uc gelse sende kimseye minnet etmemis olursun benim kadin gelmese zaten burada kimsemde yok esim beni sinir ederdi kesin kadin bazen bugun gelemicem diyor bulasik falan birikiyor esim yapmiyor yada zorla yapiyor ne var sende yapma diyor ama bende cok titizim kumandalarimi bile yatarken sehpaya yan yana koyar yatarim oyle bi tipim dagi ik ortamda darlaniyorum zaten ruhum dar sunu demek istiyorum kim olsa sunuda yap bunuda yap diyemiyorum ben en iyisi temizlikci parasinimi aliyor o memnun ben soyluyorum sunuda bunuda yap ben memnun gecinip gidiyoruz:))
Anladim canim gecekten insanlarla ugrasmak zor benim ablamda surekli kadinlarla problem yasiyor tam gun geliyorlar bir suru para aliyorlar ama havalarindan gecilmiyor yapmadigi yeri yaptim diyor kirip dokuo gidiyor sonrada ben sikildim artik calismiyorum diyip cikip gidiyor kizcagiz dr mecburen birine ihtiyaci var cok yoruluyor resmen ortada birakiyorlar bende benzer sorunlari burada yasiyorum kadinlarla ama ablabin bi sozunu hic unutmuyorum bir defasinda yaptigi eksik yerlerden sikayetleniyordum yine ablam dedigi bosver gelsin yapsin begenmedigin yerin ustunden gecersin ama en azindan butun evi temizlemek zorunda kalmazsin iyi kotu gelsin genel anlamda yapsin baktim hakli utu camasir bulasik utuleri yerlestirme bunlari yapiyorlar sadece bazen bakiyorum bi aynayi silmemis alip siliyorum yada yarin geldiginde bak orayi silmemissin sil diyorum ay cok uzattim ama bence en azindan doguma kadar bulabilirsen al birini en azindan ne kocana ne kaynanana nede baskasina minnet etmezsin bence.Öyle canım da burda öyle tam gün geliyorlar...tam gün de dip temel kapı cam temizliği yapıyorlar..o kadar ac gozlulerki derin temizlikte bile kadına halıyı sil dedim silmemiş..koltuklar da lekeler çıkarılmamış..yoruldum insanlarla konuşmaktan laf anlatmaktan galiba..normalde muhasebeci insan kaynaklarında filan çalıştığım için hep birileri ne bir şeyleri izah ediyordum...bırakayım da kadin da yapsin adam gibi temizlik..ama nerdeee 2 aliyorsun 3.de biryerleri kalkıyor...hic yarim gün geleni de duymadım..yarim güne 50 tl versem 3 gün 150 aylık eder 600...adam keser kuzum beni...yemin ediyorum çenesi ile döver...
Birde burdakiler çok ac gözlü..artik ihtiyacı olan temizlik yapmıyor yada helal olsun adam akilli yapayım diye yapmıyor..teyzemden biliyorum oda temizliğe gidiyor eniştem emekli ayrıca başka iste de çalışıyor...2 kızı da çalışıyor..2 evi var 1 evin kredisini kuzenim kendi ödüyor küçük kuzen evlenecek simdi iste..teyzem temizliğe gittiği bir evden çamaşır makinesi ni aldırmış kızının çeyizi için yuhh dedim yani...bu kadar olmaz..sence hayatım her hafta ben kadın cagirsam 130 filan alıyorlar esim ne der az buçuk nasıl biri olduğunu anlamisindirNe demek canim hic onemli degil sen iyi olda. Canim temizlik icin bi kadin bulsan en azindan haftada iki uc gelse sende kimseye minnet etmemis olursun benim kadin gelmese zaten burada kimsemde yok esim beni sinir ederdi kesin kadin bazen bugun gelemicem diyor bulasik falan birikiyor esim yapmiyor yada zorla yapiyor ne var sende yapma diyor ama bende cok titizim kumandalarimi bile yatarken sehpaya yan yana koyar yatarim oyle bi tipim dagi ik ortamda darlaniyorum zaten ruhum dar sunu demek istiyorum kim olsa sunuda yap bunuda yap k diyemiyorum ben en iyisi temizlikci parasinimi aliyor o memnun ben soyluyorum sunuda bunuda yap ben memnun gecinip gidiyoruz:))
Insallah canim insallahBunalma canım...senin hikayen dillere destan güzel basari li mutlu son ile sonuçlanacak bir hikaye..
Haklisin canim erkekler cok anlamiyor ben ilk evlendigimizde masa bile kurup toplamamis biriydim okul ev arasinda gidip gelen evin kucuk kizi gunluk degil ama buyuk dmtemizlikler icin kadin geliyordu annemlere zaten esim benim ailem konusunda onyargilari vardi evlendigimizdede biri gelsin istedim temizlige zannettiki ben temizlik yapmam bilmem ne diyen bi tipim bende hic birsey soylemedim kendim temizlemeye basladim ilk zamanlar zor oldu ama yaptim sekerim var cocukluktan ekstra is yapinca sekerim dusuyordu her secerinde ellerim yara icinde kalmisti vucut aliskin olmayinca temizlik yapinca iki gun kendime gelemiyordum ama yapiyordum sonralari gorduki ben hava olsun diye degil gercetrn birine ihtiyacim var zorlaniyorum iki katli ev supur sil toz bile birsuru zaman aliyordu sonuc olarak ihtiyacim oldugunu gozleriyle gorunce ben soylemeden buldu birilerini.Birde burdakiler çok ac gözlü..artik ihtiyacı olan temizlik yapmıyor yada helal olsun adam akilli yapayım diye yapmıyor..teyzemden biliyorum oda temizliğe gidiyor eniştem emekli ayrıca başka iste de çalışıyor...2 kızı da çalışıyor..2 evi var 1 evin kredisini kuzenim kendi ödüyor küçük kuzen evlenecek simdi iste..teyzem temizliğe gittiği bir evden çamaşır makinesi ni aldırmış kızının çeyizi için yuhh dedim yani...bu kadar olmaz..sence hayatım her hafta ben kadın cagirsam 130 filan alıyorlar esim ne der az buçuk nasıl biri olduğunu anlamisindiradam kadına verilen paraya açıyor...bir cam silemiyorum ben diyor onun için o kadar kadına çok veriyoruz diyor..koltukları çekip vileda yapiyormus..yetermiş
Ya ben girecektim kaynanam izin vermedi girmedim bende eşim de biraz anneci o ne derse o gibi bişey e bana doktor gir dedi 25 haftalığın biz bir zararı olır mı acaba18-23 haftalar arasın sen onada mı girmedin cnm?
Senin sağlık olunca mecbur alıştı esin..ama benimki de sevmese yada istemese tutalım kadın der..sen söyle ben yaparım diyor..Öyle deyince de ben kadın için ısrar edemiyorum..evim çok büyük değil benim 90 m2 ..o yüzden çabuk oluyor..ama su anda bende supuremediğim için kapı cam açık çok toz oluyor..Haklisin canim erkekler cok anlamiyor ben ilk evlendigimizde masa bile kurup toplamamis biriydim okul ev arasinda gidip gelen evin kucuk kizi gunluk degil ama buyuk dmtemizlikler icin kadin geliyordu annemlere zaten esim benim ailem konusunda onyargilari vardi evlendigimizdede biri gelsin istedim temizlige zannettiki ben temizlik yapmam bilmem ne diyen bi tipim bende hic birsey soylemedim kendim temizlemeye basladim ilk zamanlar zor oldu ama yaptim sekerim var cocukluktan ekstra is yapinca sekerim dusuyordu her secerinde ellerim yara icinde kalmisti vucut aliskin olmayinca temizlik yapinca iki gun kendime gelemiyordum ama yapiyordum sonralari gorduki ben hava olsun diye degil gercetrn birine ihtiyacim var zorlaniyorum iki katli ev supur sil toz bile birsuru zaman aliyordu sonuc olarak ihtiyacim oldugunu gozleriyle gorunce ben soylemeden buldu birilerini.
Naptın kızım bütün gün dışarılarda...tahmin ettim zaten..bu kız pazar pazar geziyor dedim..ama sen haklisin arkadaşım esim in kuzeni de haftada yarım gün aliyor galiba..utusune kadar yapiyormus..biz bulamıyoruz evi de buz gibi tertemiz bembeyaz koltukları filan..benim kadın lekeyi çıkarmaya aciz..geçen balıkların mürekkepli olan bezi ile silmiş belli..krem koltuk olmuş mavi..birde hayır o vardı diyor..oturduğum yer de mavi mürekkep olsa esim yaptı diyecegim..sırtımızı dyadigimiz kısmın üst tarafinda..esim in oraya dökmesi imkansız yani..yemin ediyorum diyorum yaa loğusa m çıksın heryeri kendim detaylı temizleyeceğim...kimseden bir gidim birşey istemeyeceğim..Kızlarr ara ara okudum fırsat buldukca,hep disaridaydik bugün şimdi evime geldim...
K kaderim35elsal bir benim saniyordum kadinlarla problem yaşayan :))) birde bu son gelende arıza çıkardı,artık nasıl bunaldiysam gelme dedim :)))dilimi eşşek arıları soksun :)))perşembe;c.tesi alıyordum şimdi kaldım ortada...Ütü vs yapılması lazım..Benim esim bardağıni bile kaldiran bir adam değil asla ve asla elini sildigi havluyu bile kirli sepetine atmaz tam yanında olmasına rağmen gerisini siz düşünün...Eşimin işi var zaten hep arkası toplanacak ondan eve yetemiyorum birde büyük ev dokundugum hersey açık renk birde ben fazla titizim,benimkide sadece bırak yorma kendini der ama asla dur ben yaparım demez adamın eli gitmiyor,kadınların hepsi başka bir modda...Bu son gelende,c.tesi ütü ye geliyor normalde ve millet yar gün alıyor ütü ye ben tam gün alıyorum sırf isim gorulsun diye,2 de çıkıyor bende dedim ki c.tesi günleri 2 de değilde en azından bir süpürün evi toz alın dedim tam gün oduyorum sonuçta anamm kadın bir açtı ağzını ya dedim lütfen gelmeyin bir daha,ben bunlar yüzünden kafayı siyiricam artık...Yatılı alacağım kişi inşallah iyi biri çıkarda komple kurtulurum...Ayy ne dertliymisim hee
Yani neden bu kadar mudehale edior kayınvaliden.çok tuhaf.cnm şimdi girsen sanmıyorum birsey olacagını.dra sorarsın.Ya ben girecektim kaynanam izin vermedi girmedim bende eşim de biraz anneci o ne derse o gibi bişey e bana doktor gir dedi 25 haftalığın biz bir zararı olır mı acaba
Yasli mi çok veya bağnaz biri mi..Ya ben girecektim kaynanam izin vermedi girmedim bende eşim de biraz anneci o ne derse o gibi bişey e bana doktor gir dedi 25 haftalığın biz bir zararı olır mı acaba
Sbah bi çıktık devamı geldi kuzum aman işte hazır kocayi yakalamisken alışveriş yaptım azcık :)))kurbanlarida çıkardık aradan hazır cikmisken ordanda yemeğe geçtik derken anca geldik...Naptın kızım bütün gün dışarılarda...tahmin ettim zaten..bu kız pazar pazar geziyor dedim..ama sen haklisin arkadaşım esim in kuzeni de haftada yarım gün aliyor galiba..utusune kadar yapiyormus..biz bulamıyoruz evi de buz gibi tertemiz bembeyaz koltukları filan..benim kadın lekeyi çıkarmaya aciz..geçen balıkların mürekkepli olan bezi ile silmiş belli..krem koltuk olmuş mavi..birde hayır o vardı diyor..oturduğum yer de mavi mürekkep olsa esim yaptı diyecegim..sırtımızı dyadigimiz kısmın üst tarafinda..esim in oraya dökmesi imkansız yani..yemin ediyorum diyorum yaa loğusa m çıksın heryeri kendim detaylı temizleyeceğim...kimseden bir gidim birşey istemeyeceğim..
Benimki biraz da annem geliyor diye serdi kendini..anası zaten gelmiyor..annem de şuram ağrıyor buram ağrıyor dediği için..kıyamıyorum is yapa in diye zorlamıyorum..ama bir benim ataklarıma mi batar nasıl ayaklarına batmıyor toz vs anlamıyorum..ayaklarımın altına birşey yapışmasından nefret ediyorum..Kizlar iyi aksamlar benim evimde kucuk iki yatak odali ikizler olunca dar gelecek degistirecez mecburen ama saolsun esim supurgeyi yer silmeyi banyo tuvaleti hepsini yapiyor utuyu ben yapiyorum yemegi yapiyorum ama onlarada yardim ediyor zaten burda temizlikci bulmam zor gercekten
Seninki psikopat mis kuzum yaaa..utanmadan birde anlatıyor ruh hastası kari..benim ev civciv gibi oldu kızlar yaaa...baksanıza odanın rengine..katolog ta çok tatlı bir sarı idi...Sbah bi çıktık devamı geldi kuzum aman işte hazır kocayi yakalamisken alışveriş yaptım azcık :)))kurbanlarida çıkardık aradan hazır cikmisken ordanda yemeğe geçtik derken anca geldik...
Ya zaten benim canım dayanmıyor ki bende ille bi yerleri yapıyorum kadın siz bırakın demiyor :)))) zaten manyak kadın bna birsey anlattı tam dayaklik,bu bir ara çocuk bakmış erkek çocuğu zordur diye başladı,çocuk eve girmek istememis buda kucağına almış çocuk tepinmis kucaginda yüzüne direği gelmiş çocuğun buda tutmuş kulaklarindan çekmiş sitedekilerde hemen çocuğun annesini aramış lar haliyle kovulmus,nasıl sinirle anlatıyor şikayet ediyor,bende dedim sen kime kiziyorsun ben olsam eve gelir seni odaya kilitler sana eziyet ederdim dedim :))) Allah korusun böyle insanlardan
Katolog da baya açık gözüküyor du..bende anlamadım sinir de oldum..esim de senin yüzünden ev sarardı diyor komple gündüz ordan güneş alınca koridor â yansıyor sapsarı renk..bayramda bir kat daha yapard in olmadı dedim..hayatta seni dinlemem giderim istediğim rengi alırım bu sari yi da kapatmak için boyacı çagirırım diyor..sence bu perde olurmu yada hangisi olur..bu firmada istanbulda canlısını görmek istiyorum aslında renklerin..ekran yanıltıyor bazen insani..rengini de yazmamışlar..
Benim kinsem yok burda cnm arkadaslarim var saolsunlar genelde onlardayim yemek icin cagiriyorlar bakalim bebeklerin dogumuna yakin anneme davetiye yapacagiz olursa gelir burya benim icin cok iyi olur kizimin okuluda var ustelik ucuncu katta oturuyoruz asansorde yok zor olacak benim icinBenimki biraz da annem geliyor diye serdi kendini..anası zaten gelmiyor..annem de şuram ağrıyor buram ağrıyor dediği için..kıyamıyorum is yapa in diye zorlamıyorum..ama bir benim ataklarıma mi batar nasıl ayaklarına batmıyor toz vs anlamıyorum..ayaklarımın altına birşey yapışmasından nefret ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?