Guzel olmuş bence sadece iyi ışıklandırma yaparsın ve krem mobilyalarla guzel olur cnm,Seninki psikopat mis kuzum yaaa..utanmadan birde anlatıyor ruh hastası kari..benim ev civciv gibi oldu kızlar yaaa...baksanıza odanın rengine..katolog ta çok tatlı bir sarı idi...Eki Görüntüle 1637190
Koyu olmuş aynen ama mobilyayi krem alsan kırık beyaz yani perdeler falan açar mi acaba ?benimde ihtimalleimin arasında sarı vardı ama çok çok açık sarı hayal ettim,yinede dediğim gibi kırık beyaz yapsan halısına kadar fena olmazKatolog da baya açık gözüküyor du..bende anlamadım sinir de oldum..esim de senin yüzünden ev sarardı diyor komple gündüz ordan güneş alınca koridor â yansıyor sapsarı renk..bayramda bir kat daha yapard in olmadı dedim..hayatta seni dinlemem giderim istediğim rengi alırım bu sari yi da kapatmak için boyacı çagirırım diyor..sence bu perde olurmu yada hangisi olur..bu firmada istanbulda canlısını görmek istiyorum aslında renklerin..ekran yanıltıyor bazen insani..rengini de yazmamışlar..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..sen çalışıyormuydun..annen gelince daha rahat edersin tabiki..simdi bile ne kadar zor oluyordur senin için..Benim kinsem yok burda cnm arkadaslarim var saolsunlar genelde onlardayim yemek icin cagiriyorlar bakalim bebeklerin dogumuna yakin anneme davetiye yapacagiz olursa gelir burya benim icin cok iyi olur kizimin okuluda var ustelik ucuncu katta oturuyoruz asansorde yok zor olacak benim icin
Çok güzeller canım bayildim,birinci tam olur sanki ne dersin?Eki Görüntüle 1637197 Eki Görüntüle 1637198serenci sence bu perde den hangisi ??takımını alacağım halisi abajuru silikon yorgani hangi renk daha uygun hep pembe ve mavi var takimlarda..
Çok tatlı bir sarıydı..bu kadar koyu olacağını bilsem almam ki hatta adama altta gri kapatır mi diye bile sorduk..düşün yani katolog da nasıl açık gördüğümüzü..bak ilk katta bu cepheden daha açık duruyordu..ışıkta yanıltıyor biraz...Koyu olmuş aynen ama mobilyayi krem alsan kırık beyaz yani perdeler falan açar mi acaba ?benimde ihtimalleimin arasında sarı vardı ama çok çok açık sarı hayal ettim,yinede dediğim gibi kırık beyaz yapsan halısına kadar fena olmaz
Cok saol cnm yok calismiyorum ewet merdivenler baya yoruyor ama mecburum sonucta kizimda varAllah yardımcın olsun arkadaşım..sen çalışıyormuydun..annen gelince daha rahat edersin tabiki..simdi bile ne kadar zor oluyordur senin için..
Kız yok ışık yaniltmis,bence gayet güzel olmuş canımÇok tatlı bir sarıydı..bu kadar koyu olacağını bilsem almam ki hatta adama altta gri kapatır mi diye bile sorduk..düşün yani katolog da nasıl açık gördüğümüzü..bak ilk katta bu cepheden daha açık duruyordu..ışıkta yanıltıyor biraz...
Yaa mobilyalar da beyaz alindi kuzum..malzeme alındı bayramdan sonra başlayacak adamlar yapmaya..perde sence hangisi üstteki daha beyaz alttaki daha krem gibi..ama boyle netten bakarak ta akmak istemiyorum..kendimi iyi hissedersem gideyim gene bebek mağazası...Guzel olmuş bence sadece iyi ışıklandırma yaparsın ve krem mobilyalarla guzel olur cnm,
Mobilyalarinda beyazsa üstteki daha iyi olur,ama sen kendini iyi hissettigin birgün çık bak derim yinede perde önemli çünkü tonu tutmalıYaa mobilyalar da beyaz alindi kuzum..malzeme alındı bayramdan sonra başlayacak adamlar yapmaya..perde sence hangisi üstteki daha beyaz alttaki daha krem gibi..ama boyle netten bakarak ta akmak istemiyorum..kendimi iyi hissedersem gideyim gene bebek mağazası...
Anladığım sen okula götürüyorsun kızını...bizimde son kat 4 e çıkıncaya kadar artik iyice daralıyorum..dura dura çıkıyorum geri geri duscem diye korkuyorum..Cok saol cnm yok calismiyorum ewet merdivenler baya yoruyor ama mecburum sonucta kizimda var
O zaman beyaz fon üzerine yapayım herşeyi anladim canim..kuzenlerde kremi beğenmiş krem daha uygun olur diye..mobilyalar geldikten sonra baksam iyice 1 ay rahat geçecek...30 dan sonra çok agir oluyormuş kasım forumuna baktım onlar 30 â bastılar herkes çok ağrım var çok yoruluyorum bir suru şikayet yazmış ...benimde 1 ay sonrası için gözüm korkmadi değil yaaa...sen bebeklere mi aldın birşeyler bugün..bir de 30 da yalancı doğum kasılmaları başlıyormuş genelde normal insanlarda yaniMobilyalarinda beyazsa üstteki daha iyi olur,ama sen kendini iyi hissettigin birgün çık bak derim yinede perde önemli çünkü tonu tutmalı
Bence ustteki perde cnm.odayı acar .beyazsa mobilya dahada iyi.bak o odaya mobilya girsin,havası çok değişir.sen bile şaşırırsın.Yaa mobilyalar da beyaz alindi kuzum..malzeme alındı bayramdan sonra başlayacak adamlar yapmaya..perde sence hangisi üstteki daha beyaz alttaki daha krem gibi..ama boyle netten bakarak ta akmak istemiyorum..kendimi iyi hissedersem gideyim gene bebek mağazası...
İnşallah canım yaa o mobilyalar odalara girsin ..kıyafetler dolaplara yerleşsin..bebekler sağlık la doğup evleri ne gelip inga sesleriyle evlerimizi doldursun inşallah....Bence ustteki perde cnm.odayı acar .beyazsa mobilya dahada iyi.bak o odaya mobilya girsin,havası çok değişir.sen bile şaşırırsın.
Ya biz beraber yaşıyoruz bide ben daha 20 yaşındayım o görmüş geçirmiş diye o ne derse o oluyorYani neden bu kadar mudehale edior kayınvaliden.çok tuhaf.cnm şimdi girsen sanmıyorum birsey olacagını.dra sorarsın.
Ya genel olarak her şeye karışır :) 55 yaşındaYasli mi çok veya bağnaz biri mi..
Onların zamanında ultrason bile yoktu Allah bilir:) sen dra sor cnm .bakalım ne diyecek.Ya biz beraber yaşıyoruz bide ben daha 20 yaşındayım o görmüş geçirmiş diye o ne derse o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?