2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

serenci sence bu perde den hangisi ??takımını alacağım halisi abajuru silikon yorgani hangi renk daha uygun hep pembe ve mavi var takimlarda..

Koyu olmuş aynen ama mobilyayi krem alsan kırık beyaz yani perdeler falan açar mi acaba ?benimde ihtimalleimin arasında sarı vardı ama çok çok açık sarı hayal ettim,yinede dediğim gibi kırık beyaz yapsan halısına kadar fena olmaz

Allah yardımcın olsun arkadaşım..sen çalışıyormuydun..annen gelince daha rahat edersin tabiki..simdi bile ne kadar zor oluyordur senin için..

Çok tatlı bir sarıydı..bu kadar koyu olacağını bilsem almam ki hatta adama altta gri kapatır mi diye bile sorduk..düşün yani katolog da nasıl açık gördüğümüzü..bak ilk katta bu cepheden daha açık duruyordu..ışıkta yanıltıyor biraz...

Eklentiler

• P_20150920_164120.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
Kız yok ışık yaniltmis,bence gayet güzel olmuş canım

Guzel olmuş bence sadece iyi ışıklandırma yaparsın ve krem mobilyalarla guzel olur cnm,
Yaa mobilyalar da beyaz alindi kuzum..malzeme alındı bayramdan sonra başlayacak adamlar yapmaya..perde sence hangisi üstteki daha beyaz alttaki daha krem gibi..ama boyle netten bakarak ta akmak istemiyorum..kendimi iyi hissedersem gideyim gene bebek mağazası...

Mobilyalarinda beyazsa üstteki daha iyi olur,ama sen kendini iyi hissettigin birgün çık bak derim yinede perde önemli çünkü tonu tutmalı

Cok saol cnm yok calismiyorum ewet merdivenler baya yoruyor ama mecburum sonucta kizimda var
Anladığım sen okula götürüyorsun kızını...bizimde son kat 4 e çıkıncaya kadar artik iyice daralıyorum..dura dura çıkıyorum geri geri duscem diye korkuyorum..

Mobilyalarinda beyazsa üstteki daha iyi olur,ama sen kendini iyi hissettigin birgün çık bak derim yinede perde önemli çünkü tonu tutmalı
O zaman beyaz fon üzerine yapayım herşeyi anladim canim..kuzenlerde kremi beğenmiş krem daha uygun olur diye..mobilyalar geldikten sonra baksam iyice 1 ay rahat geçecek...30 dan sonra çok agir oluyormuş kasım forumuna baktım onlar 30 â bastılar herkes çok ağrım var çok yoruluyorum bir suru şikayet yazmış ...benimde 1 ay sonrası için gözüm korkmadi değil yaaa...sen bebeklere mi aldın birşeyler bugün..bir de 30 da yalancı doğum kasılmaları başlıyormuş genelde normal insanlarda yani

Bence ustteki perde cnm.odayı acar .beyazsa mobilya dahada iyi.bak o odaya mobilya girsin,havası çok değişir.sen bile şaşırırsın.

Bence ustteki perde cnm.odayı acar .beyazsa mobilya dahada iyi.bak o odaya mobilya girsin,havası çok değişir.sen bile şaşırırsın.
İnşallah canım yaa o mobilyalar odalara girsin ..kıyafetler dolaplara yerleşsin..bebekler sağlık la doğup evleri ne gelip inga sesleriyle evlerimizi doldursun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…