- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
doktor gir dediğine göre uygun görmüştür bence Cnm ama genede arayıp sorayımOnların zamanında ultrason bile yoktu Allah bilir:) sen dra sor cnm .bakalım ne diyecek.
Esim in dedesi 80 yaşında doktor â filan grek yok herşey allahtan modunda yoksa onun gibi mi dedim..gencmiş te..ama hangi kafada gerçekten anlamadım..o zaman tüp bebeğe de gerek yok filan demesi lazim..olan sana olcak..en çok sen uzulcen diye diyorum canım..İnşallah bir şey çıkmaz..sen ne gerekiyorsa yaptır doktorunla is birliği içinde ol...hatta ben olsam anlatırım..o yapılması gerekenler konusunda esimi gerekirse azarlar...sağlık bu yaaa..can...sende bir cansın taşındığında can..sakin yanlış anlama beni..tetanoz oldun mu şeker yüklemesi yaptircakmisin..onuda kaçırma derim ben..Ya genel olarak her şeye karışır :) 55 yaşında
Yok kuzum onun görmek geçirmek ile alakası yok..kaynana damarları ile alakası var..küçük bir ilcedemisiniz..şehir merkezinde mi..uzak mi yani sana zor mu olacak detaylı ultrason çektirmek..allah sana kolay lik versin..ben altlı üstlü çekemedim kaynanamı ayni apartmanda..sen ayni evdesin..sabırlar diliyorum gerçekten..Ya biz beraber yaşıyoruz bide ben daha 20 yaşındayım o görmüş geçirmiş diye o ne derse o oluyor
Canim abartmadigin sürece hic bir sorun yok. Üstüne de bol su icersin. Ben de iciyorum valla. Kizimda da dünyanin cayini iciyordum canim cok cekiodu napim.
Ayy severim zaten şirkette bir tanede olsa içerdim gün de..gitmiyor kokusu burnumdan...geçen annemle bir komşu tv de duymuş ta..ondan korktu gözüm..İç cnm ya nolcek ki,ben içiyorum gunde bir tane.bazen iki bile oluyor.turk kahvesinden birsey olmaz.
Gunaydin cnm evet ben goturuyorumAnladığım sen okula götürüyorsun kızını...bizimde son kat 4 e çıkıncaya kadar artik iyice daralıyorum..dura dura çıkıyorum geri geri duscem diye korkuyorum..
Geçen sene bizde evi aldık..normalde 1.kat sevmem ama su hamilelik isini hic düşünmemiştim çok pişman oldum bu kadar yuksek kat aldığıma tada asansör olmadığına..havadar evim çok rahat onum açıklık..gece perde bile çekmiyorum o kadar açık balkonda panjur var sadece yazın çok güneş giriyor diye panjur tarafım da apartman var dibimde ama onların cami gene bize gore alçak ta kalıyor...ama istediğim gibi inip çıkamadığım için sinir oluyorum..birde bebek olunca bebek arabası filan yanlız olunca nasıl indir cem cikarcam onu düşünüyorum..oda dert olcak gibi :))))Gunaydin cnm evet ben goturuyorum
Beyaz daha açar bence canım...O zaman beyaz fon üzerine yapayım herşeyi anladim canim..kuzenlerde kremi beğenmiş krem daha uygun olur diye..mobilyalar geldikten sonra baksam iyice 1 ay rahat geçecek...30 dan sonra çok agir oluyormuş kasım forumuna baktım onlar 30 â bastılar herkes çok ağrım var çok yoruluyorum bir suru şikayet yazmış ...benimde 1 ay sonrası için gözüm korkmadi değil yaaa...sen bebeklere mi aldın birşeyler bugün..bir de 30 da yalancı doğum kasılmaları başlıyormuş genelde normal insanlarda yani
Ya cnm bnmde oyle ya.gece surekli sert ve ıkınma gibi işte.tam anlatamıyorum .neden oyle oluyor ki?ama gunduz gayet normalim .Beyaz daha açar bence canım...
Yok kuzu kendime aldım birseyler...
Ya 30 u bilememde ben gece çok uyandım ondan uyudum bu saatlere kadar,kasilmalarim oluyor gece vücudum ıkınıyor kendi kendine ve sürekli karnim komple kasildi gece...
Ne bileyim anlamadım ki,dün gece diğerlerine göre daha kötü ve uzundu defalarca uyandım..Normalde sabah kasilmayla uyaniyordum ama ilk defa gece oldu uzun uzun,nasıl sıktıysam karnimi suan bile ara ara oluyor,dr umu aradım gel hemen est ye sokayim ona göre yatirayim seni biraz dedi,gideceğim birazdan...Bir yandan dusununcede ikiz bizim ve bu aylarda tehlike başlıyor aslındaYa cnm bnmde oyle ya.gece surekli sert ve ıkınma gibi işte.tam anlatamıyorum .neden oyle oluyor ki?ama gunduz gayet normalim .
Canim bndede oluyor gece artik buyudukleri icin mi nedir, gunduz yoksa bi sorun yoktur. Ama sen git genede nst de cikarNe bileyim anlamadım ki,dün gece diğerlerine göre daha kötü ve uzundu defalarca uyandım..Normalde sabah kasilmayla uyaniyordum ama ilk defa gece oldu uzun uzun,nasıl sıktıysam karnimi suan bile ara ara oluyor,dr umu aradım gel hemen est ye sokayim ona göre yatirayim seni biraz dedi,gideceğim birazdan...Bir yandan dusununcede ikiz bizim ve bu aylarda tehlike başlıyor aslında
Cnm hadi git bizede haber ver.bende cok merak ediyorum neden boyle oluyor?Ne bileyim anlamadım ki,dün gece diğerlerine göre daha kötü ve uzundu defalarca uyandım..Normalde sabah kasilmayla uyaniyordum ama ilk defa gece oldu uzun uzun,nasıl sıktıysam karnimi suan bile ara ara oluyor,dr umu aradım gel hemen est ye sokayim ona göre yatirayim seni biraz dedi,gideceğim birazdan...Bir yandan dusununcede ikiz bizim ve bu aylarda tehlike başlıyor aslında
Bende gece uyanıyorum.bir bakmışım.karnım sertlesmiş.tuvaletim gelmiş.kendimimi kasıorum diyorum.Canim bndede oluyor gece artik buyudukleri icin mi nedir, gunduz yoksa bi sorun yoktur. Ama sen git genede nst de cikar
Cnm gece kasılmaları hariç iyiyim.sen nasılsın cnm.umarım iyisindir,Merhaba benim guzel tatli tombis hamislerim nassilsiniz bakalim?
Aynen canim bide ikiz bunlar, azcik sıkısinca cok fena agri giriyor, bazen kalktigim halde karnim bnden bagimsiz bi sekildeymis gelio. Ama ginduz yok biseyBende gece uyanıyorum.bir bakmışım.karnım sertlesmiş.tuvaletim gelmiş.kendimimi kasıorum diyorum.
Cok sukur bizde iyiyz kasilmalrim var bnmde, bide el ayaklar sisiyor ve ayaklarim cok agriyo, sabah basamiyorum. Sendde de varmi ayak agrisiCnm gece kasılmaları hariç iyiyim.sen nasılsın cnm.umarım iyisindir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?