2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya genel olarak her şeye karışır :) 55 yaşında
Esim in dedesi 80 yaşında doktor â filan grek yok herşey allahtan modunda yoksa onun gibi mi dedim..gencmiş te..ama hangi kafada gerçekten anlamadım..o zaman tüp bebeğe de gerek yok filan demesi lazim..olan sana olcak..en çok sen uzulcen diye diyorum canım..İnşallah bir şey çıkmaz..sen ne gerekiyorsa yaptır doktorunla is birliği içinde ol...hatta ben olsam anlatırım..o yapılması gerekenler konusunda esimi gerekirse azarlar...sağlık bu yaaa..can...sende bir cansın taşındığında can..sakin yanlış anlama beni..tetanoz oldun mu şeker yüklemesi yaptircakmisin..onuda kaçırma derim ben..

Ya biz beraber yaşıyoruz bide ben daha 20 yaşındayım o görmüş geçirmiş diye o ne derse o oluyor
Yok kuzum onun görmek geçirmek ile alakası yok..kaynana damarları ile alakası var..küçük bir ilcedemisiniz..şehir merkezinde mi..uzak mi yani sana zor mu olacak detaylı ultrason çektirmek..allah sana kolay lik versin..ben altlı üstlü çekemedim kaynanamı ayni apartmanda..sen ayni evdesin..sabırlar diliyorum gerçekten..

Kız lar yaaa Siden80 ve serenci sinir oldum size soktunuz kahveyi gitmiyor burnumdan kokusu offff....sabah sabah canımın çektiğine bak
Canim abartmadigin sürece hic bir sorun yok. Üstüne de bol su icersin. Ben de iciyorum valla. Kizimda da dünyanin cayini iciyordum canim cok cekiodu napim.

Canim abartmadigin sürece hic bir sorun yok. Üstüne de bol su icersin. Ben de iciyorum valla. Kizimda da dünyanin cayini iciyordum canim cok cekiodu napim.
İç cnm ya nolcek ki,ben içiyorum gunde bir tane.bazen iki bile oluyor.turk kahvesinden birsey olmaz.
Ayy severim zaten şirkette bir tanede olsa içerdim gün de..gitmiyor kokusu burnumdan...geçen annemle bir komşu tv de duymuş ta..ondan korktu gözüm.. shopping sen nasıl iciyorsun kuzum hastanede..desene bütün herkese kokutuyorsun :)))) afiyet olsun kuzlar anneme söyledim getircek gelirken kahve yoksa gitmeyecek tadı ve kokusu...

Gunaydin cnm evet ben goturuyorum
Geçen sene bizde evi aldık..normalde 1.kat sevmem ama su hamilelik isini hic düşünmemiştim çok pişman oldum bu kadar yuksek kat aldığıma tada asansör olmadığına..havadar evim çok rahat onum açıklık..gece perde bile çekmiyorum o kadar açık balkonda panjur var sadece yazın çok güneş giriyor diye panjur tarafım da apartman var dibimde ama onların cami gene bize gore alçak ta kalıyor...ama istediğim gibi inip çıkamadığım için sinir oluyorum..birde bebek olunca bebek arabası filan yanlız olunca nasıl indir cem cikarcam onu düşünüyorum..oda dert olcak gibi :))))

Beyaz daha açar bence canım...
Yok kuzu kendime aldım birseyler...
Ya 30 u bilememde ben gece çok uyandım ondan uyudum bu saatlere kadar,kasilmalarim oluyor gece vücudum ıkınıyor kendi kendine ve sürekli karnim komple kasildi gece...

Ya cnm bnmde oyle ya.gece surekli sert ve ıkınma gibi işte.tam anlatamıyorum .neden oyle oluyor ki?ama gunduz gayet normalim .

Ya cnm bnmde oyle ya.gece surekli sert ve ıkınma gibi işte.tam anlatamıyorum .neden oyle oluyor ki?ama gunduz gayet normalim .
Ne bileyim anlamadım ki,dün gece diğerlerine göre daha kötü ve uzundu defalarca uyandım..Normalde sabah kasilmayla uyaniyordum ama ilk defa gece oldu uzun uzun,nasıl sıktıysam karnimi suan bile ara ara oluyor,dr umu aradım gel hemen est ye sokayim ona göre yatirayim seni biraz dedi,gideceğim birazdan...Bir yandan dusununcede ikiz bizim ve bu aylarda tehlike başlıyor aslında

Canim bndede oluyor gece artik buyudukleri icin mi nedir, gunduz yoksa bi sorun yoktur. Ama sen git genede nst de cikar

Cnm hadi git bizede haber ver.bende cok merak ediyorum neden boyle oluyor?

Bende gece uyanıyorum.bir bakmışım.karnım sertlesmiş.tuvaletim gelmiş.kendimimi kasıorum diyorum.
Aynen canim bide ikiz bunlar, azcik sıkısinca cok fena agri giriyor, bazen kalktigim halde karnim bnden bagimsiz bi sekildeymis gelio. Ama ginduz yok bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…