2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hadi yaa..canım kasilmalarina dk tutsaydın bir saatte kaç kez kasildi saydin mi peki...vücudun nasıl ıkınıyor yaa..benim içim çok huzursuz oldu su doktorunu arayıp bir kontrole gitse ne kuzucum...

Güzel haberlerini bekliyorum canım..haberdar et mutlaka doktordan çıkınca..

Cok sukur bizde iyiyz kasilmalrim var bnmde, bide el ayaklar sisiyor ve ayaklarim cok agriyo, sabah basamiyorum. Sendde de varmi ayak agrisi
Tansiyonunu kontrol ediyor mu canım doktorun...bide bugün okudum el ler şişiyorsa altına uyurken yastık koyun yükseltin yazıyordu..

Cok sukur bizde iyiyz kasilmalrim var bnmde, bide el ayaklar sisiyor ve ayaklarim cok agriyo, sabah basamiyorum. Sendde de varmi ayak agrisi
Yok cnm ayak ağrısı. Acaba ödemden mi oluyor ?yani elimdede biraz eskiye göre şişme var ama çok değil yani.yüzünde varmı şişme ,göz cevresi?

Bende erken doğum olur mu diye çok korkuyorum...Sürekli sürekli de gitmek istemiyorum ama bir yandanda ihmale gelmek istemiyorum
Allah korusun canim, zaten hepimiz korkusu o. O yuzden bisey oldumu solugu doktorda aliyoruz. Daha iki hafta gecmemis kontrollerim sıkligi. Gidersen haber et. Bide kaderin de dedigi gibi eger kasilma oluyorsa saat tutup sayacaksin, eger bi saatte 4 ten fazla kasilma oluyor ve devam ediyorsa dokturunu arayip haber veriyorsun, bide bn gece kasilmalrimin oldugunu farkettigimde, saat tutarim, suyu basucuma kyup icmeye baslarim dinlene dinlne. Bazen kasilmalr susuz kalindigi icin de olabiliyor

Çıktım kızlar,sitresle alakaliymis birde magnezyumu ihmal etme dedi,kasılma anı için fitilde verdi...

Evt tansiyon hep normal cikiyor, bazen de dusuk cikiyor. Ellerin altina mi yastik koyun yaziyordu??
Kollarımız altına yastık koyun yuksek te kalsın yazıyordu..acaba gece çok üstünde mi yatıyorsun yada saatlerce kıpırdamıyorsun ondan mi ellerin şişiyor..benim geçen gün kelebek takılınca koluma alışkanlık herhalde kolumu pek kipirdatmadim kelebek cikarildiktan sonra bir baktım elim parmaklarım şişmiş boğum boğum olmuş...acaba seninde öyle olabilir mi..ben uyurken çok dönüyorum mesela..kollarım uyuşmaya başladımı yon degistiriyorum..birde yastığın altına kollarımı sokunca uyuştuğunu farkettim simdi yastığın altına sokmuyorum kollarımı :)))

Çıktım kızlar,sitresle alakaliymis birde magnezyumu ihmal etme dedi,kasılma anı için fitilde verdi...
Çok şükür kuzum yaa..yemin ediyorum panik oldum.. kızlar dinlenin azcik geziyorsanız çok ca dinlenin..ben geçen hafta doktordan çıkışta yemeğe gittik te pişman oldum 3 saat zor oturdum..gece ağrıdan duramadım..sizde 1 saat gezin 2 saat 3 saat dinlenin nolursunuz..çünkü siz ikiz annesi siniz...ben 1 kat ağırlık hissediyorsam siz 2 kat hissedeceksiniz...gezinmeden dogruuu eve git...dinlen hadi sol yanina yat yastıkla destekle kendini..fitil endol mu verdi sana..

Aynen kuzu şükür...Eve geldim zaten canım uzanıyorum,evet endol verdi

Aynen kuzu şükür...Eve geldim zaten canım uzanıyorum,evet endol verdi
Cir cir yapıyor o beni yaaa...simdi de çok fena yim kızlar sabahtan beri 4 veya 5 kez çıktım wc ye...doktora sorcam yarin..bir gün kabız oluyorum...goya demir ilacı kabız yaparmis..ben im öyle çok sıkıntım olmuyor..

Hadi yaaa yarın mi muayenen canım?

Canim kolumun ustunde yatmam hic ama kipirdamadan yatiyorum, cunku donmek cok zor sag tarafimda yatiyorsam, yavas yvas once biraz sirt ustu yatmam, daha sonra yavasca sola donmem gerekiyo. Buda zamn alior. Gece lavaboya gideceksem, geliste diger tarafa yatiyorum.herhalde hamileligim yuzunden artik kipirdamaz halde yatiyorum. Ama sabahlari nasil oluyorsa sirt ustu yatsrken buluyorum kendimi:)) napsam ki

Hadi yaaa yarın mi muayenen canım?
Ben bugün çok kötüyüm hic yediğim durmuyor...dun içtiğim kan ilacı markası değişik idi..o mu yaptı acaba yaaa...ferra şamil kabız çok yapıyor diye bunu vermişti eczaci..halim kalmadı kuzum çok fenayım...bir zararı olmaz dimi..yarin kontrol um var iste...ordan da direk annaneme urla ya gitcez..ama benim halim yok bugün hic..ne yesem ki..kahve içtim onu bozdu midemi acaba..midem kahvenin tadını mi unuttu ki..

Ben çok dönüyorum bu aralar çok uyanıyorum..belini filan destekliyor musun uyurken canım..kimi de öyle sırt ustu yatarım öyle rahatım demiş benim doktora..doktorum demişti bizim onerdigimiz sol taraf ama sen nasıl rahat edersen öyle yat..sen rahat edince bebekte rahat eder zaten..o rahatsız olmaz aslında dedi..

Canm bnde mangezym 2 kere alinca oyle oluyorum bugun 1 kere aldim , bisey olmadi. Ilaclardan kesin ama kan ilaci ishal yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…