Ben magnezyumu kafama gore içiyorum canım dun içmedim mesela..yeni bir demir ilacı içtim dun gece sadece..Canm bnde mangezym 2 kere alinca oyle oluyorum bugun 1 kere aldim , bisey olmadi. Ilaclardan kesin ama kan ilaci ishal yapmaz
Hadi sukur cnm, cok sevindim.yani gercek kasilma sayilmaz dimi, nstyr soktumu, bide progesteron fitil mi verdi? Off yoruldum valla:) cok sordumÇıktım kızlar,sitresle alakaliymis birde magnezyumu ihmal etme dedi,kasılma anı için fitilde verdi...
O zamn olabilir demir ilaci yapmistirBen magnezyumu kafama gore içiyorum canım dun içmedim mesela..yeni bir demir ilacı içtim dun gece sadece..
Bilmiyorum canım yaa..yan etkilerine bakarım simdi..O zamn olabilir demir ilaci yapmistir
Bak bakalim canmBilmiyorum canım yaa..yan etkilerine bakarım simdi..
Aşağıya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali....Canim sukur sorun yokmus, kasilmalar icin bnm doktor da magnezyumu gunde 2 ye cikardi, 2 kere alinca bagirsaklar cok fena oluyo
Kıyamam yaaBen bugün çok kötüyüm hic yediğim durmuyor...dun içtiğim kan ilacı markası değişik idi..o mu yaptı acaba yaaa...ferra şamil kabız çok yapıyor diye bunu vermişti eczaci..halim kalmadı kuzum çok fenayım...bir zararı olmaz dimi..yarin kontrol um var iste...ordan da direk annaneme urla ya gitcez..ama benim halim yok bugün hic..ne yesem ki..kahve içtim onu bozdu midemi acaba..midem kahvenin tadını mi unuttu ki..
İshal de kabız da yazmiyor bunda..nasıl bir demir ilacı içiyorum ben yaaa :) yaa çok sinir oldum biri birşey yapıyor evi bütün kokusu sardı kafayı yicem..canım çok çekti..balkona çıktım yüzsüzlük yapıp isteyecektim bir lokma..bu sefer başka birseyin kokusuna benzettim..ne acaba bu simdi..ayy delircem yemem lazım sanki bu geceBak bakalim canm
Soktu cnm rahim uzunlugunada baktı hersey yolunda ve o kasılmalar doğum kasılması değilmiş onu öğrendik en azından...Fitil verdi cnm endol ağrın kasilman olduğunda kullan dedi ve bu arada Doğum içinde 9 haftamiz var benim hesaplarima göre dediHadi sukur cnm, cok sevindim.yani gercek kasilma sayilmaz dimi, nstyr soktumu, bide progesteron fitil mi verdi? Off yoruldum valla:) cok sordum
35 temi doğum yaptırmayı düşünüyor muş canım..neye gore karar verdi ki onu..çok merak ettimSoktu cnm rahim uzunlugunada baktı hersey yolunda ve o kasılmalar doğum kasılması değilmiş onu öğrendik en azından...Fitil verdi cnm endol ağrın kasilman olduğunda kullan dedi ve bu arada Doğum içinde 9 haftamiz var benim hesaplarima göre dedi
9 haftami sok oldum birdenSoktu cnm rahim uzunlugunada baktı hersey yolunda ve o kasılmalar doğum kasılması değilmiş onu öğrendik en azından...Fitil verdi cnm endol ağrın kasilman olduğunda kullan dedi ve bu arada Doğum içinde 9 haftamiz var benim hesaplarima göre dedi
Cnm bende bu durum oldu, tedavi olurken, ve uzun sure surdu, yutkunamama , bogaz birsey varmis hissi, yutkunurken agri.Kızlar yaa birşey sorcam ben demir ilacı yapıyor zannettim özellikle geceleri ilacı için ce oluyordu..dun gece içmeden de oldu..ilaç ile alakası yok farkettim..sanki bir avuç tuzu yutmuşum gibi boğazımda ciğerlerine inan bir ağrı tıkanıklık yanma gibi birşey var..yatamıyorum ..nefes alamıyor gibi oluyorum mecbur oturuyorum..2 saat filan rahat oluyor her gece..simdi de var mesela biraz..panik atak filan mi internetten baktım boğaz reflüsü olabilir diyor..sizde boğazda öyle sıkıntılı bir durum oluyor mu...
Napcam neden oluyormuş ki canım..Cnm bende bu durum oldu, tedavi olurken, ve uzun sure surdu, yutkunamama , bogaz birsey varmis hissi, yutkunurken agri.
Valla ben bircok sey kullandim gecmedi, takmicaksin, yoksa illet oldum sorma, yutkunmaktan bigazim agriyirdu, piskolojik oldugunu dusunuyirum, baktin ilerledi. Dra gidersinNapcam neden oluyormuş ki canım..
Valla ben bircok sey kullandim gecmedi, takmicaksin, yoksa illet oldum sorma, yutkunmaktan bigazim agriyirdu, piskolojik oldugunu dusunuyirum, baktin ilerledi. Dra gidersin
Canım benım karnim suan 8 9 aylık gibi birde minyonum arti kaburga agrim o kadar çok ki ben aramasam her agri ertesi esim ariyormus dr umu çok agliyo geceleri çok ağrısı oluyor diy,bugünde kasılma olunca bu kadar genel bir konuşma yaptık olasiliklarla alakali,dr umda normalde 34.hafta yi atlatirsak tamamiz dedi kilolarida maşallah böyle giderse 9 hafta sonra alacağım dedi9 haftami sok oldum birden)) baya az kalmis , ama genellikle ikizleri 35-36 da alindigu icin, bakalim bende 5 ekimde gidecegim, ne diyecek
Sebeplerini yazdım kuzum ama seni etiketlemeyi unutmuşum :)siden e yazdım canım ordan okuyuver sna zahmet35 temi doğum yaptırmayı düşünüyor muş canım..neye gore karar verdi ki onu..çok merak ettim
Aşılarımı oldum Cnm şeker yüklemesini kendim yaptırmadım kaynanamda şimdi bişey demiyor gircez yarın ultrasonaEsim in dedesi 80 yaşında doktor â filan grek yok herşey allahtan modunda yoksa onun gibi mi dedim..gencmiş te..ama hangi kafada gerçekten anlamadım..o zaman tüp bebeğe de gerek yok filan demesi lazim..olan sana olcak..en çok sen uzulcen diye diyorum canım..İnşallah bir şey çıkmaz..sen ne gerekiyorsa yaptır doktorunla is birliği içinde ol...hatta ben olsam anlatırım..o yapılması gerekenler konusunda esimi gerekirse azarlar...sağlık bu yaaa..can...sende bir cansın taşındığında can..sakin yanlış anlama beni..tetanoz oldun mu şeker yüklemesi yaptircakmisin..onuda kaçırma derim ben..
Yok Cnm :) şehir merkeZindeyiz bi zorluğu yok yarın çektircez işte yaptım bi hata bilemedim keşke önce yaptırsaydımYok kuzum onun görmek geçirmek ile alakası yok..kaynana damarları ile alakası var..küçük bir ilcedemisiniz..şehir merkezinde mi..uzak mi yani sana zor mu olacak detaylı ultrason çektirmek..allah sana kolay lik versin..ben altlı üstlü çekemedim kaynanamı ayni apartmanda..sen ayni evdesin..sabırlar diliyorum gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?