2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çıktım kızlar,sitresle alakaliymis birde magnezyumu ihmal etme dedi,kasılma anı için fitilde verdi...
Hadi sukur cnm, cok sevindim.yani gercek kasilma sayilmaz dimi, nstyr soktumu, bide progesteron fitil mi verdi? Off yoruldum valla:) cok sordum

Kıyamam yaa
Aynen kahve mi yaptı acaba tüh

Bak bakalim canm
İshal de kabız da yazmiyor bunda..nasıl bir demir ilacı içiyorum ben yaaa :) yaa çok sinir oldum biri birşey yapıyor evi bütün kokusu sardı kafayı yicem..canım çok çekti..balkona çıktım yüzsüzlük yapıp isteyecektim bir lokma..bu sefer başka birseyin kokusuna benzettim..ne acaba bu simdi..ayy delircem yemem lazım sanki bu gece

Hadi sukur cnm, cok sevindim.yani gercek kasilma sayilmaz dimi, nstyr soktumu, bide progesteron fitil mi verdi? Off yoruldum valla:) cok sordum
Soktu cnm rahim uzunlugunada baktı hersey yolunda ve o kasılmalar doğum kasılması değilmiş onu öğrendik en azından...Fitil verdi cnm endol ağrın kasilman olduğunda kullan dedi ve bu arada Doğum içinde 9 haftamiz var benim hesaplarima göre dedi

35 temi doğum yaptırmayı düşünüyor muş canım..neye gore karar verdi ki onu..çok merak ettim

Kızlar yaa birşey sorcam ben demir ilacı yapıyor zannettim özellikle geceleri ilacı için ce oluyordu..dun gece içmeden de oldu..ilaç ile alakası yok farkettim..sanki bir avuç tuzu yutmuşum gibi boğazımda ciğerlerine inan bir ağrı tıkanıklık yanma gibi birşey var..yatamıyorum ..nefes alamıyor gibi oluyorum mecbur oturuyorum..2 saat filan rahat oluyor her gece..simdi de var mesela biraz..panik atak filan mi internetten baktım boğaz reflüsü olabilir diyor..sizde boğazda öyle sıkıntılı bir durum oluyor mu...

9 haftami sok oldum birden)) baya az kalmis , ama genellikle ikizleri 35-36 da alindigu icin, bakalim bende 5 ekimde gidecegim, ne diyecek

Cnm bende bu durum oldu, tedavi olurken, ve uzun sure surdu, yutkunamama , bogaz birsey varmis hissi, yutkunurken agri.

9 haftami sok oldum birden)) baya az kalmis , ama genellikle ikizleri 35-36 da alindigu icin, bakalim bende 5 ekimde gidecegim, ne diyecek
Canım benım karnim suan 8 9 aylık gibi birde minyonum arti kaburga agrim o kadar çok ki ben aramasam her agri ertesi esim ariyormus dr umu çok agliyo geceleri çok ağrısı oluyor diy,bugünde kasılma olunca bu kadar genel bir konuşma yaptık olasiliklarla alakali,dr umda normalde 34.hafta yi atlatirsak tamamiz dedi kilolarida maşallah böyle giderse 9 hafta sonra alacağım dedi

Aşılarımı oldum Cnm şeker yüklemesini kendim yaptırmadım kaynanamda şimdi bişey demiyor gircez yarın ultrasona

Yok Cnm :) şehir merkeZindeyiz bi zorluğu yok yarın çektircez işte yaptım bi hata bilemedim keşke önce yaptırsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…