Ayy canım yaa kilo ile de alakalı olabilir mi ki o..okudum...inşallah ağrıların hafifler benim doktorun dediği gibi yarı yatar pozisyonda yüksek yastık ile dinlen bakalım..ben yarin perinatologada sorcam su kaburga ağrısını...kaşık ağrısını..bogazimdaki o berbat tuz hissini..sana gene yazarım su kaburga ağrısını mutlaka...Sebeplerini yazdım kuzum ama seni etiketlemeyi unutmuşum :)siden e yazdım canım ordan okuyuver sna zahmet
Yarın mutlaka haber ver canım..merak ederimAşılarımı oldum Cnm şeker yüklemesini kendim yaptırmadım kaynanamda şimdi bişey demiyor gircez yarın ultrasona
Olsun canım simdi yersiz üzülme bence yarin bir ultrasona gir..sende pıhtılaşma filan varmıydı canım..bir arkadaş in pıhtılaşma dan dolayı gelişimi geri kalmis ti...iğne aspirin filan bebeğin beslenmesi için faydalı oluyormuş..acaba onu da sorsan doktora..Yok Cnm :) şehir merkeZindeyiz bi zorluğu yok yarın çektircez işte yaptım bi hata bilemedim keşke önce yaptırsaydım
Pıhtılaşma olduğunu nasıl anlayacağız ki??? Bana doktor öyle bir şey demedi Cnm yarın haber veririm cnmOlsun canım simdi yersiz üzülme bence yarin bir ultrasona gir..sende pıhtılaşma filan varmıydı canım..bir arkadaş in pıhtılaşma dan dolayı gelişimi geri kalmis ti...iğne aspirin filan bebeğin beslenmesi için faydalı oluyormuş..acaba onu da sorsan doktora..
canim herseyin hayirlisi olsun,zsten dedigim gibi ikizde 38 i bulmak cok cok cok zor. Dedigin 34 u gecmek lazim. allah hepimize nasip etsin insallah saglikla elimize almayi.Canım benım karnim suan 8 9 aylık gibi birde minyonum arti kaburga agrim o kadar çok ki ben aramasam her agri ertesi esim ariyormus dr umu çok agliyo geceleri çok ağrısı oluyor diy,bugünde kasılma olunca bu kadar genel bir konuşma yaptık olasiliklarla alakali,dr umda normalde 34.hafta yi atlatirsak tamamiz dedi kilolarida maşallah böyle giderse 9 hafta sonra alacağım dedi
Detaylı ya gir bakalım ne diyecek..kizin savunması o idi canım..pıhtılaşma vardı doktor iğne vermedi bebeğim 2 hafta geriden geldi beslenemedi kalbi durdu demişti ama doktoru kordon dolanması sonucu bebeğin kayıp olduğunu söylemişti..38.haftada olmuş..simdi nedir ne değildir doğrusunu ben bilemem..o yüzden doktora danış bakalım diyorum..senin doktorun ne diyecek...pıhtılaşma varsa eğer bebek beslenemeyip geri kalırmı..öyle bir ihtimal varsa tahlil yaptirirsin ona gore iğne vs başlarsın kullanmaya..dediğim gibi kizin demesi bebeğinin gelişiminin geri gelmesi pıhtılaşma ve doktorunun önemli bir pıhtılaşma değil iğneye gerek yok demesi..Pıhtılaşma olduğunu nasıl anlayacağız ki??? Bana doktor öyle bir şey demedi Cnm yarın haber veririm cnm
Cok heyecanlaniyo insan ya, yavrularimiza kavusmakCanım benım karnim suan 8 9 aylık gibi birde minyonum arti kaburga agrim o kadar çok ki ben aramasam her agri ertesi esim ariyormus dr umu çok agliyo geceleri çok ağrısı oluyor diy,bugünde kasılma olunca bu kadar genel bir konuşma yaptık olasiliklarla alakali,dr umda normalde 34.hafta yi atlatirsak tamamiz dedi kilolarida maşallah böyle giderse 9 hafta sonra alacağım dedi
Boyum kısa kuzu 1.65 cm :))))kilomda şimdi 65 oldu :)))Ayy canım yaa kilo ile de alakalı olabilir mi ki o..okudum...inşallah ağrıların hafifler benim doktorun dediği gibi yarı yatar pozisyonda yüksek yastık ile dinlen bakalım..ben yarin perinatologada sorcam su kaburga ağrısını...kaşık ağrısını..bogazimdaki o berbat tuz hissini..sana gene yazarım su kaburga ağrısını mutlaka...
Aynen canım :)))Cok heyecanlaniyo insan ya, yavrularimiza kavusmak
Canim Türk kahvesini nerde bulayim ah ahh nescafe iciyorum arada bol sütlü.Ayy severim zaten şirkette bir tanede olsa içerdim gün de..gitmiyor kokusu burnumdan...geçen annemle bir komşu tv de duymuş ta..ondan korktu gözüm..shopping sen nasıl iciyorsun kuzum hastanede..desene bütün herkese kokutuyorsun :)))) afiyet olsun kuzlar anneme söyledim getircek gelirken kahve yoksa gitmeyecek tadı ve kokusu...
Bende 159 um sen kısa ise ben bodurumBoyum kısa kuzu 1.65 cm :))))kilomda şimdi 65 oldu :)))
Aynen kuzum ogrende bakalım inşallah bir yolu vardır azcık rahatlariz hepimiz
Ben bir ara tirlatmistim daCanim Türk kahvesini nerde bulayim ah ahh nescafe iciyorum arada bol sütlü.
Askolsun yaaa deme öyleBende 159 um sen kısa ise ben bodurumkuzum yaaaaa...
Herhaldeee@serenci bodur tavukher daim pilictir canım
Cnm benim boyum166 kilom ise 83 su anda 68 ile tedaviye baslamistim tedavidede aldimEvet yaa nerde bu kıznursecan kuzum bir ses ver
Çok fena tuttu gene su boğazım..nefes alamıyorum sanki..ondan okuyorum sadece..birde karnım in yan tarafları çok fena kaşınıyor uyuz gibi..Askolsun yaaa deme öyle
Aramızda 6 cm nin lafı olmaz canım
Herhaldeee
Canım hiç bunları problem etmeyelim sonuçta durduk yere almadık,o kadar çok hormon aldık ki ne olabilirdi ki başka neyse kalıcı değiller en azından :)Cnm benim boyum166 kilom ise 83 su anda 68 ile tedaviye baslamistim tedavidede aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?