2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sebeplerini yazdım kuzum ama seni etiketlemeyi unutmuşum :)siden e yazdım canım ordan okuyuver sna zahmet
Ayy canım yaa kilo ile de alakalı olabilir mi ki o..okudum...inşallah ağrıların hafifler benim doktorun dediği gibi yarı yatar pozisyonda yüksek yastık ile dinlen bakalım..ben yarin perinatologada sorcam su kaburga ağrısını...kaşık ağrısını..bogazimdaki o berbat tuz hissini..sana gene yazarım su kaburga ağrısını mutlaka...

Yok Cnm :) şehir merkeZindeyiz bi zorluğu yok yarın çektircez işte yaptım bi hata bilemedim keşke önce yaptırsaydım
Olsun canım simdi yersiz üzülme bence yarin bir ultrasona gir..sende pıhtılaşma filan varmıydı canım..bir arkadaş in pıhtılaşma dan dolayı gelişimi geri kalmis ti...iğne aspirin filan bebeğin beslenmesi için faydalı oluyormuş..acaba onu da sorsan doktora..

Pıhtılaşma olduğunu nasıl anlayacağız ki??? Bana doktor öyle bir şey demedi Cnm yarın haber veririm cnm

canim herseyin hayirlisi olsun,zsten dedigim gibi ikizde 38 i bulmak cok cok cok zor. Dedigin 34 u gecmek lazim. allah hepimize nasip etsin insallah saglikla elimize almayi.

Kizlar ihlamur icmekte bir.sakinca varmi.sicak biseyler icmek istiyorum

Pıhtılaşma olduğunu nasıl anlayacağız ki??? Bana doktor öyle bir şey demedi Cnm yarın haber veririm cnm
Detaylı ya gir bakalım ne diyecek..kizin savunması o idi canım..pıhtılaşma vardı doktor iğne vermedi bebeğim 2 hafta geriden geldi beslenemedi kalbi durdu demişti ama doktoru kordon dolanması sonucu bebeğin kayıp olduğunu söylemişti..38.haftada olmuş..simdi nedir ne değildir doğrusunu ben bilemem..o yüzden doktora danış bakalım diyorum..senin doktorun ne diyecek...pıhtılaşma varsa eğer bebek beslenemeyip geri kalırmı..öyle bir ihtimal varsa tahlil yaptirirsin ona gore iğne vs başlarsın kullanmaya..dediğim gibi kizin demesi bebeğinin gelişiminin geri gelmesi pıhtılaşma ve doktorunun önemli bir pıhtılaşma değil iğneye gerek yok demesi..

Cok heyecanlaniyo insan ya, yavrularimiza kavusmak

Boyum kısa kuzu 1.65 cm :))))kilomda şimdi 65 oldu :)))
Aynen kuzum ogrende bakalım inşallah bir yolu vardır azcık rahatlariz hepimiz

Canim Türk kahvesini nerde bulayim ah ahh nescafe iciyorum arada bol sütlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…