Allah Allah ya okudum bende yazdiginda ama yorum yapamadım hiç bilmediğim için sebebini keşke bilsemde care olsam arkadasim derdineÇok fena tuttu gene su boğazım..nefes alamıyorum sanki..ondan okuyorum sadece..birde karnım in yan tarafları çok fena kaşınıyor uyuz gibi..
Duştan çıkınca süründüm aradan daha 3 saat geçmedi bile..sac filan mi var acaba dedim yapışır ya insanin tenine bazen..yok anam yok..kafayı yiyeceğim..boğazıma mi yanayım karnıma mi..niye normal insan gibi değilim yaaa.Allah Allah ya okudum bende yazdiginda ama yorum yapamadım hiç bilmediğim için sebebini keşke bilsemde care olsam arkadasim derdine
Karnında catlayacaktir ondan kaşıntı yapar aman yagla kremle her ne varsa elinde :)))
Sakın ol cnm,yapacak birsey yok valla bak bende başladım yine dolaşmaya otursam kaburgam batıyor bacak sendromu desen o ap ayrı zaten..Geceleri bahçede cimenlerde geziyorum başka bir yol bulamadimDuştan çıkınca süründüm aradan daha 3 saat geçmedi bile..sac filan mi var acaba dedim yapışır ya insanin tenine bazen..yok anam yok..kafayı yiyeceğim..boğazıma mi yanayım karnıma mi..niye normal insan gibi değilim yaaa.
Usutmeyesin cimlere yalın ayak basmıyorsun degilmi canım..Sakın ol cnm,yapacak birsey yok valla bak bende başladım yine dolaşmaya otursam kaburgam batıyor bacak sendromu desen o ap ayrı zaten..Geceleri bahçede cimenlerde geziyorum başka bir yol bulamadim
Yalın ayak valla,sanki iyi geliyor psikolojik mi bilmiyorum ama azda olsa rahatliyorum,dikkat ediyorum kzuum sağolasınUsutmeyesin cimlere yalın ayak basmıyorsun degilmi canım..
Havalar serinlemeye başladı gece usuttüm de ondan mi bağırsaklarım bozuldu diye düşündüm ama kiminde demir ilacı ishal yapiyormus..yarin belli olur inşallah..rahatlatıyor hem pozitif enerji alırsın topraklaniyorsundur mutlaka ama genede dikkat et kuzu yaa..izmir serinse ora si nasıl dir bilemedimYalın ayak valla,sanki iyi geliyor psikolojik mi bilmiyorum ama azda olsa rahatliyorum,dikkat ediyorum kzuum sağolasın
Ay Allah korusun Cnm yaDetaylı ya gir bakalım ne diyecek..kizin savunması o idi canım..pıhtılaşma vardı doktor iğne vermedi bebeğim 2 hafta geriden geldi beslenemedi kalbi durdu demişti ama doktoru kordon dolanması sonucu bebeğin kayıp olduğunu söylemişti..38.haftada olmuş..simdi nedir ne değildir doğrusunu ben bilemem..o yüzden doktora danış bakalım diyorum..senin doktorun ne diyecek...pıhtılaşma varsa eğer bebek beslenemeyip geri kalırmı..öyle bir ihtimal varsa tahlil yaptirirsin ona gore iğne vs başlarsın kullanmaya..dediğim gibi kizin demesi bebeğinin gelişiminin geri gelmesi pıhtılaşma ve doktorunun önemli bir pıhtılaşma değil iğneye gerek yok demesi..
Yok kuzum 4.30 ta randevum aksam ustu alıyoruz biz merdivenleri inince iyi isem yemek filan yiyoruz biraz dışarda..artik havalar serinlemeye başladı gerçi..Çok ta takilamayiz..
Evet kapalı çok hava..kotum da ütülü değil..utu de dolabın üst kısmım da uzanamam simdi odaya..ne giycem ben doktora giderken veya elbise ile üşürmüyum ki bilemedim offfKızlar nasılsınız bugun? Çok sıkıcı bir hava var bugun.ve yapacak birsey yok.can sıkıntısı.
Bende elimde tel girişim buraya uyumusum :)tabi sonra yine uyandım 5 gibi uyku yok,daha sonra uyudum şimdi daha ayilmaya çalışıyorum halaa :)))Havalar serinlemeye başladı gece usuttüm de ondan mi bağırsaklarım bozuldu diye düşündüm ama kiminde demir ilacı ishal yapiyormus..yarin belli olur inşallah..rahatlatıyor hem pozitif enerji alırsın topraklaniyorsundur mutlaka ama genede dikkat et kuzu yaa..izmir serinse ora si nasıl dir bilemedim
Aa o kadar serin mi ya?Yok kuzum 4.30 ta randevum aksam ustu alıyoruz biz merdivenleri inince iyi isem yemek filan yiyoruz biraz dışarda..artik havalar serinlemeye başladı gerçi..Çok ta takilamayiz..
Bende aynı cnm uzanıyorum işte,ben hala elbise giyiyorum.cok serin gelmiyor bana.sende giy istersen.zaten ben pantalon bir tane aldım ,o da penye.kotu asla giyemem,sıkıntı basıyor.Evet kapalı çok hava..kotum da ütülü değil..utu de dolabın üst kısmım da uzanamam simdi odaya..ne giycem ben doktora giderken veya elbise ile üşürmüyum ki bilemedim offfsense ne var ne yok canım
Cnm hoşgeldin. Herseyin yolunda olmasına sevindim. Burada birimize birsey olursa inan dediğin gibi aklımız cıkıyor,Allah hepimize sagsalim yawrularımıza kavustursun.cnm bnmde yataklar sallanmıyor, bizde o konuyu orada cok tartıştık.ben cekmece olması konusunda bayagı konuştum ama en son ne karar verdik unuttum.sanırım bende istemedim sonra.akşam eşim gelince sorayım.bu ne unutkanlık ya:)))Slm kızlar dün giremedim epey yazışmışsınızserenci canım kasılmalarını yazmışsın dr sonucunu okuyuncaya kadar içim gitti hiç birinizden en ufak bi olumsuzluk duymaya gücüm yok gerçekten allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. Eger senin 35. Haftada alırlarsa bebeişlerden fırsat bulursan bize doğum tecrübelerini falan yazarsın inşallah. K kaderim35 sanırım seninki reflü birkez bile reflü olsa sonradan bogazda rahatsızlık hissi oluyor. acelyacicegi canım benimle ayakların türkiyedeyken aşırı şişiyordu buraya geldim durdu ama türkiyede bir kaç defa tansiyonum yükseldi biliyorsun belki ondandır seninde aralarda belki yükseliyordur farkedemiyorsundur bu aradakar stresli günlerde geçirdin benimkide stresten sinirden yükselmişti haturlarsan.
Bende dün bebek mobilyası bakayım dedim nasıl olsa 3-4 haftaya geliyor dedim neyse gittim bi takıma bayıldım satan eleman şimdi alırsanız şimdi götüreceksiniz dedi bir tanede kalmıştı takımdan mecburen aldık ancak önümüzdeki haftada duvar kagıdı yapılacak evin bütün camlar değişecek falan takımda yarın geliyor benim işler karıştı ama cok içime sinen bi takım ama yatagı sallanmıyor sizinkilede öylemiserenci ve Siden80 birde yatagın altı çekmeceli olsun istiyordum çekmecesi yok.
Bende çok unutkanım kendimi aptal gibi hissediyorum gecen gün ablama diyorum ya ben ne aptalmışım bu kafayla iyi okumuşum üstüne iki tanede yüksek lisans yapmışım ablam gülüyor diyorki hormonlardan geçici bir durum dogumdan bir süre sonra normal haline dönersin insan o an nasıl hissediyorsa zannetşyorki ben hayatım boyunca böyleymişim. Canım bi sorum daha var benim kendi yatak odanıza ve oturma odanızda otururken yanınızda uyusun diyede birer yatak alacakmısımız benim bu konudada kafam karısık?Cnm hoşgeldin. Herseyin yolunda olmasına sevindim. Burada birimize birsey olursa inan dediğin gibi aklımız cıkıyor,Allah hepimize sagsalim yawrularımıza kavustursun.cnm bnmde yataklar sallanmıyor, bizde o konuyu orada cok tartıştık.ben cekmece olması konusunda bayagı konuştum ama en son ne karar verdik unuttum.sanırım bende istemedim sonra.akşam eşim gelince sorayım.bu ne unutkanlık ya:)))
Oyy maşallah kuzucuk..bizde doktora gidiyoruz yoldayız...uyu uyu boşver..Bende elimde tel girişim buraya uyumusum :)tabi sonra yine uyandım 5 gibi uyku yok,daha sonra uyudum şimdi daha ayilmaya çalışıyorum halaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?