2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm inan seninle aynı şeyi düşünüyoruz.hafızam o kadar kuvvetliydi ki şimdi kendimi tanıyamıyorum.ben motjercareden 2 tane beşik aldım yatak odası için.linki asagıda resim yolladım.
http://www.nurturia.com.tr/images/bazaar/e43/a3a/6ce9181972a94551b4ed9dad3ebcf870_300.jpg

Ayyy super bir haber , cok sevindim cnm.merak etme.o yakalar gununu.o kadar da geride değil.

Gözün aydın üstünden yük kalkmıştır ben sol tarafa yatınca bebek iyi beslenir ve gelişir diye okumuştum birde muz ve kaşarpeyniri yazıyordu bi dene istersen diyorduki geceleri yatamıyorsanızda günde en az bir saatinizi sol tarafa yatarak dinlenin ben hala yapamadım ama denemekte fayda var.
Evet canım dün bunlarıda gördüm biraz soguk geldi bana ama hem yer açısından hemde sallanması kolay olması açısından ideal sanırım

Bende aynı cnm uzanıyorum işte,ben hala elbise giyiyorum.cok serin gelmiyor bana.sende giy istersen.zaten ben pantalon bir tane aldım ,o da penye.kotu asla giyemem,sıkıntı basıyor.
Evde zaten askılı filanda dışarıya giderken ip askılı filan giymeye yada mini elbise gitmeye müsait değilim canım..

Saol Cnm baya rahatladım çok şükür

Benimkide kilosu az çıktı bugün..özellikle sordum doktor birşey yok dedi..normal dedi..geçen gün hastanedeki doktor 802 filan demişti..bugün doktor 770 kusur lerde ölçtü..sinir oldum..senin son adet tarihin ne ki canım benim 28 mart...

Takılmayalım canım kilosuna sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil dün bi arkadaşla görüştüm oglunu 5 kilo dogurmuşboyuda 60 cm miş şuan 5 yaşında ama yaşıtlarından çok çok küçük hemde yurt sışında büyüyen çocuklar daha iri oluyor gerçi artık türkiyedede çocuklar iri maşallah. Sunu demek istiyorum hem sağlıklı oluşu hemde sonraki gelişimi çok önemli.

Gelişimi normal aralıkta dedi istediğim gibi..ne bilim canım yaa..seninki de 800 leri görmüştü en son..diyemedim ki doktora geçen gün başka doktor 802 ölçtü diye..2 hafta önce 651 di galiba..perşembe günü tam iki hafta olcakti..bugün 770 kusur çıktı işte..

Her dr farklı ölçer, onun için çok önemli değil,sonuçta sınırlar içerisinde maşallah.

Kızlar o kadar şükrediyorumki allah bizede bugunleri gösterdi yıllar sonra allah sağlıkla kucagımıza almayıda nasibetsin inşallah tabi analı babalı büyütmeyide ve allah dileyen herkese nasibetsin bu duyguyu

Benmde 26 Mart Cnm peki haftasına ne diyor senin doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…