Cnm inan seninle aynı şeyi düşünüyoruz.hafızam o kadar kuvvetliydi ki şimdi kendimi tanıyamıyorum.ben motjercareden 2 tane beşik aldım yatak odası için.linki asagıda resim yolladım.Bende çok unutkanım kendimi aptal gibi hissediyorum gecen gün ablama diyorum ya ben ne aptalmışım bu kafayla iyi okumuşum üstüne iki tanede yüksek lisans yapmışım ablam gülüyor diyorki hormonlardan geçici bir durum dogumdan bir süre sonra normal haline dönersin insan o an nasıl hissediyorsa zannetşyorki ben hayatım boyunca böyleymişim. Canım bi sorum daha var benim kendi yatak odanıza ve oturma odanızda otururken yanınızda uyusun diyede birer yatak alacakmısımız benim bu konudada kafam karısık?
Cok begendim cnm.bende sade ve şık takımlara baktım.o şekilde karar verdim.gule gule kullanın inşallah.Altıklarım bunlar kızlar sade ve şık istiyordum aradığımı buldum çok şükür
Ayyy super bir haber , cok sevindim cnm.merak etme.o yakalar gununu.o kadar da geride değil.Mrb kızlar biz doktordan çıktık çok şükür detaylı ultrason iyi çıktı sağlıklı dedi doktor sadece bir hafta geriden geliyor kızım ama yetişir dedi doktor kendi haftasına şu an ultrason da 24+6 çıkıyor sata göre 25+5 olmalıymış
Mrb kızlar biz doktordan çıktık çok şükür detaylı ultrason iyi çıktı sağlıklı dedi doktor sadece bir hafta geriden geliyor kızım ama yetişir dedi doktor kendi haftasına şu an ultrason da 24+6 çıkıyor sata göre 25+5 olmalıymış
Evet canım dün bunlarıda gördüm biraz soguk geldi bana ama hem yer açısından hemde sallanması kolay olması açısından ideal sanırımCnm inan seninle aynı şeyi düşünüyoruz.hafızam o kadar kuvvetliydi ki şimdi kendimi tanıyamıyorum.ben motjercareden 2 tane beşik aldım yatak odası için.linki asagıda resim yolladım.
http://www.nurturia.com.tr/images/bazaar/e43/a3a/6ce9181972a94551b4ed9dad3ebcf870_300.jpg
Ben de baya ip askılı filan dolaşıyorum canım evde...çıktık simdi doktordan..Aa o kadar serin mi ya?
Ben çok sıcak sevmiyorum ondan bana güzel geliyor demek ki:))))
Evde zaten askılı filanda dışarıya giderken ip askılı filan giymeye yada mini elbise gitmeye müsait değilim canım..Bende aynı cnm uzanıyorum işte,ben hala elbise giyiyorum.cok serin gelmiyor bana.sende giy istersen.zaten ben pantalon bir tane aldım ,o da penye.kotu asla giyemem,sıkıntı basıyor.
İp askılı giyme.normal diyorum cnm.uzun penye elbiseler varya bol olan.dr nasıl grçti?Evde zaten askılı filanda dışarıya giderken ip askılı filan giymeye yada mini elbise gitmeye müsait değilim canım..
Inş Cnm baya rahatladım :)Ayyy super bir haber , cok sevindim cnm.merak etme.o yakalar gununu.o kadar da geride değil.
Saol Cnm baya rahatladım çok şükürGözün aydın üstünden yük kalkmıştır ben sol tarafa yatınca bebek iyi beslenir ve gelişir diye okumuştum birde muz ve kaşarpeyniri yazıyordu bi dene istersen diyorduki geceleri yatamıyorsanızda günde en az bir saatinizi sol tarafa yatarak dinlenin ben hala yapamadım ama denemekte fayda var.
Evet canım dün bunlarıda gördüm biraz soguk geldi bana ama hem yer açısından hemde sallanması kolay olması açısından ideal sanırım
Benimkide kilosu az çıktı bugün..özellikle sordum doktor birşey yok dedi..normal dedi..geçen gün hastanedeki doktor 802 filan demişti..bugün doktor 770 kusur lerde ölçtü..sinir oldum..senin son adet tarihin ne ki canım benim 28 mart...Mrb kızlar biz doktordan çıktık çok şükür detaylı ultrason iyi çıktı sağlıklı dedi doktor sadece bir hafta geriden geliyor kızım ama yetişir dedi doktor kendi haftasına şu an ultrason da 24+6 çıkıyor sata göre 25+5 olmalıymış
Takılmayalım canım kilosuna sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil dün bi arkadaşla görüştüm oglunu 5 kilo dogurmuşboyuda 60 cm miş şuan 5 yaşında ama yaşıtlarından çok çok küçük hemde yurt sışında büyüyen çocuklar daha iri oluyor gerçi artık türkiyedede çocuklar iri maşallah. Sunu demek istiyorum hem sağlıklı oluşu hemde sonraki gelişimi çok önemli.Benimkide kilosu az çıktı bugün..özellikle sordum doktor birşey yok dedi..normal dedi..geçen gün hastanedeki doktor 802 filan demişti..bugün doktor 770 kusur lerde ölçtü..sinir oldum..senin son adet tarihin ne ki canım benim 28 mart...
Güzelmiş canım..allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..Altıklarım bunlar kızlar sade ve şık istiyordum aradığımı buldum çok şükür
Penye manken gibiyim yaa hatlarını belli ediyormus kıskanıyor kocam herkes bakar diye..Çok güzel fiziği olanlarda giyince sinir oluyor söyleniyor..bakalım kızı nasıl giyincek :)))İp askılı giyme.normal diyorum cnm.uzun penye elbiseler varya bol olan.dr nasıl grçti?
Gelişimi normal aralıkta dedi istediğim gibi..ne bilim canım yaa..seninki de 800 leri görmüştü en son..diyemedim ki doktora geçen gün başka doktor 802 ölçtü diye..2 hafta önce 651 di galiba..perşembe günü tam iki hafta olcakti..bugün 770 kusur çıktı işte..Takılmayalım canım kilosuna sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil dün bi arkadaşla görüştüm oglunu 5 kilo dogurmuşboyuda 60 cm miş şuan 5 yaşında ama yaşıtlarından çok çok küçük hemde yurt sışında büyüyen çocuklar daha iri oluyor gerçi artık türkiyedede çocuklar iri maşallah. Sunu demek istiyorum hem sağlıklı oluşu hemde sonraki gelişimi çok önemli.
Her dr farklı ölçer, onun için çok önemli değil,sonuçta sınırlar içerisinde maşallah.Benimkide kilosu az çıktı bugün..özellikle sordum doktor birşey yok dedi..normal dedi..geçen gün hastanedeki doktor 802 filan demişti..bugün doktor 770 kusur lerde ölçtü..sinir oldum..senin son adet tarihin ne ki canım benim 28 mart...
Ayy ne bilim kuzu yaa..Çok üzüldüm..ben bugün 850 filan bekliyordum...bir an önce 1000 i görmek istediğim için herhalde..Her dr farklı ölçer, onun için çok önemli değil,sonuçta sınırlar içerisinde maşallah.
1000 i 28. Haftalarda goruruz sanırım.az kaldı ,zaman yavas geciyor yahuuu...Ayy ne bilim kuzu yaa..Çok üzüldüm..ben bugün 850 filan bekliyordum...bir an önce 1000 i görmek istediğim için herhalde..
Daha 25+ yiz offff...geçmiyor hakikaten yaaawww1000 i 28. Haftalarda goruruz sanırım.az kaldı ,zaman yavas geciyor yahuuu...
Benmde 26 Mart Cnm peki haftasına ne diyor senin doktorunBenimkide kilosu az çıktı bugün..özellikle sordum doktor birşey yok dedi..normal dedi..geçen gün hastanedeki doktor 802 filan demişti..bugün doktor 770 kusur lerde ölçtü..sinir oldum..senin son adet tarihin ne ki canım benim 28 mart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?