25+3 ölçüldü bugün canım..Benmde 26 Mart Cnm peki haftasına ne diyor senin doktorun
Haftasıyla uyumlu son ayda çok kilo alıyor diyorlar cnm25+3 ölçüldü bugün canım..
Çok guzelmiş cnm.güle güle giysinler .benim diğer evde kıyafetler.yanımda değil.gidince bende foto çeker koyarım.Dun disari cikmistm biraz kizlara da ciciler aldim. Bakin nasillar. Siz paylasmiyonuz
Cok tesekkurler canim, daha var fotosunu cekip aracam, eminim seninkiler daha guzeldirÇok guzelmiş cnm.güle güle giysinler .benim diğer evde kıyafetler.yanımda değil.gidince bende foto çeker koyarım.
Niye oyle dedin :)) ne farkeder cnm .zaten giyecekler cok kısa sure.çok pahalı şeylere hiç gerek yok ya.Cok tesekkurler canim, daha var fotosunu cekip aracam, eminim seninkiler daha guzeldir
Ayy ne bilim canım 2 tane doktora gidiyoruz geçen haftaki 800 deyince dun bunun da 770 demesi üzdü herhalde beni..Haftasıyla uyumlu son ayda çok kilo alıyor diyorlar cnm
Evet canım seneye ramazanda 6 veya 7 aylık kucagimizda olur inşallah minikler..Günaydın bayanlar şimdiden bayraminizi kutluyorum ve bir dahaki bayramı miniklerimizle kutlamak nasip olur inşallah diyorum
Kuzum yedim kafayı kacta uyudum hiç bilemiyorum..birde annanem e geldik yaa yatak yadırgadım iyice çatladım yani..yatak odasın da uyuyamadım küçük geldi ananenin yatağı açtım çekyat i oturma odasın da tv yide öyle uyumuşum..birde hamile yastigimi da getirdim..çekyat ta yari uyuyor yarın uyanık uyumuşum sabah ta annanem kalkınca onun yatağına gittim..butun odalardaki yatakları gezdim yani...Gunaydin kizlar nasilsnz bugun. Kadercim daha iyiisn umarim bogaz agrisi vardi dun gecede.
Hepsi birbirinden guzel cnm ya.peki çıtçıtlı badi falan aldın mı? Ben aldım onlardan.çok kullanılıyor.Siden80 Kizlar cok sansli yani renk renk cesit cesit secenek var canim bide seninkilerde kiz ya, cok tatli ve guzeldir kiyafetleri. Bunlarin aldiklarimin devamiEki Görüntüle 1638857 Eki Görüntüle 1638858 Eki Görüntüle 1638857 Eki Görüntüle 1638858
Ayy çeşit çeşit ne güzeller canım..ben birşey almadım ki daha..ilk etaptaki kıyafetleri alacağım..güzel günlerde giysin cimcimeler...sağlık la inşallah..Dun disari cikmistm biraz kizlara da ciciler aldim. Bakin nasillar. Siz paylasmiyonuz
Bende öyle citcitli badi filan alcam bol bol..birde gezmeklik güzel bir pijama takimi alırım kışın çok bir yere gidemeyiz zaten..yaa anneme yaa kaynanama..eşime kalsa eşofman pijama gelcek çiftçili badi vs ye bile gerek yok..ama herkesin getirdiği de çok kaliteli olmayabilir..pek ucuz uyduruk birşey bebegime giydirmek istemiyorum cildi yeni doğunca çok hassas olabilir...Hepsi birbirinden guzel cnm ya.peki çıtçıtlı badi falan aldın mı? Ben aldım onlardan.çok kullanılıyor.
Zaten dediğim gibi Allah izin verirse hemen büyüyecekler.en onemlisi tenine ilk degecek kıyafetleri iyi almak..ben o badylerini mothercareden aldım.dış giyimi her yerden alıyorum.birde bnm arkadasım doğum yaptı.gelen altın takıp gidiyor diyor.daha hiç kıyAfet hediye olarak gelmemiş.Bende öyle citcitli badi filan alcam bol bol..birde gezmeklik güzel bir pijama takimi alırım kışın çok bir yere gidemeyiz zaten..yaa anneme yaa kaynanama..eşime kalsa eşofman pijama gelcek çiftçili badi vs ye bile gerek yok..ama herkesin getirdiği de çok kaliteli olmayabilir..pek ucuz uyduruk birşey bebegime giydirmek istemiyorum cildi yeni doğunca çok hassas olabilir...
Citcitli badi hangisi zibin mi yoksa tulum muHepsi birbirinden guzel cnm ya.peki çıtçıtlı badi falan aldın mı? Ben aldım onlardan.çok kullanılıyor.
Sagol canim benim ciktikca almak lazim iste, sonra cok zor daha simdiden yorgunluktan bitap dusuyorum, uykusuz bi gecenin ardindan yeni bi gune merhaba demek cok fena, bizde sicaktan yatamadik gece. Bide lavabo ya gidip gelme ve su icme varmi sizde, lavaboyu anliyorim da, her uyanisimda su icmeyi cozemedim:))Ayy çeşit çeşit ne güzeller canım..ben birşey almadım ki daha..ilk etaptaki kıyafetleri alacağım..güzel günlerde giysin cimcimeler...sağlık la inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?