Su senin resimdeki bebişlerde var sanırım.Citcitli badi hangisi zibin mi yoksa tulum mu
Ha aldim zibin degilmi isimleri, dun iki tane aldim resimde attim ya canm, bide daha once aldiklarim da var sanirim 4 tanede icerdee var, toplam 6 oldu. Daha kac tane alayim bilemedim, sen kac tane aldin canimSu senin resimdeki bebişlerde var sanırım.
Tam sayıyı bilmiyorum ama, hetalde 15 tane vardır.benim kayınvalidede almış çünküHa aldim zibin degilmi isimleri, dun iki tane aldim resimde attim ya canm, bide daha once aldiklarim da var sanirim 4 tanede icerdee var, toplam 6 oldu. Daha kac tane alayim bilemedim, sen kac tane aldin canim
Yaa zannetmiyorum konu komşu kıyafet getirir..altını 1.derece ler takıyor...Bende e bebekten aldım 5 renk li ama hangi marka bilemedimZaten dediğim gibi Allah izin verirse hemen büyüyecekler.en onemlisi tenine ilk degecek kıyafetleri iyi almak..ben o badylerini mothercareden aldım.dış giyimi her yerden alıyorum.birde bnm arkadasım doğum yaptı.gelen altın takıp gidiyor diyor.daha hiç kıyAfet hediye olarak gelmemiş.
Arkadaşım içine alttan citcitli badi giydiriyordu..üstüne ayaklı bütün tulum..badi sırtını tutuyor diyordu..bende muhtemelen öyle yaparım..Citcitli badi hangisi zibin mi yoksa tulum mu
Mide yanması var mi canım sende ondan su içme ihtiyacı duyuyor olabilirsin..benim ondan öyle..bu sefer de wc ye taşıniyorum..su içince de 5 do 10 dk geçiyor yanma ağrı sonra gene başlıyor..o yüzden doktor reniee verdi dun..Sagol canim benim ciktikca almak lazim iste, sonra cok zor daha simdiden yorgunluktan bitap dusuyorum, uykusuz bi gecenin ardindan yeni bi gune merhaba demek cok fena, bizde sicaktan yatamadik gece. Bide lavabo ya gidip gelme ve su icme varmi sizde, lavaboyu anliyorim da, her uyanisimda su icmeyi cozemedim:))
E bebek te benim aldıklarım uzun kolluydu..5 tanesi 50 tl civarı idi..Dediginiz gibi cok kullanislilar, beli falan acikta kalmior. Uzun kollulari gelmistr magazaya, kisa kollu vardi hep
Çokmu susuyorsun.sen şeker yuklemesi yaptırmışmıydın?Sagol canim benim ciktikca almak lazim iste, sonra cok zor daha simdiden yorgunluktan bitap dusuyorum, uykusuz bi gecenin ardindan yeni bi gune merhaba demek cok fena, bizde sicaktan yatamadik gece. Bide lavabo ya gidip gelme ve su icme varmi sizde, lavaboyu anliyorim da, her uyanisimda su icmeyi cozemedim:))
Hoşgeldiniz:))) bende seni tanıyorum nisan topiğinden cnm, bizim topik daha hareketli sizinkine gore.ben onuda takip ediyorum zaten.sanırım sen serklaj olmuştun.yatıyormusun surekli?Merhaba cici anneler
Çoğu güzel anneyi tanıyorum takipte ediyorum
Hepinize ve bebislerinize kocaman masallah
Bizde minnos kızımla geldik muhabbete
Hoşgeldiniz:))) bende seni tanıyorum nisan topiğinden cnm, bizim topik daha hareketli sizinkine gore.ben onuda takip ediyorum zaten.sanırım sen serklaj olmuştun.yatıyormusun surekli?
Çok geçmiş olsun.rahim boyunun uzadıgına cok sevindim cnm.bende genellikle evdeyim.arada çıkıorum dışarı.bizde bebeklerin bazı kıyafetlerini tamamladık.onların yarısınıda zaten internetten aldım,internet alışverişi çok rahat oluyor.yani ben çok seviyorum.bebek arabasına hiç bakmadım daha.bebek odası takımının siparişini verdik.ekim sonu anca gelir.Hosbulduk canım
Evet ben de ordan tanıyorum seni
Farkettim topiginizin maşallahi var:)
Evet canım serklaj olalı 20 gün oluyor şükür iyiyiz rahim boyuda eski haline döndü ama evde yatmaya devam ben ki iki gün evde kalsam eşimi gecenin 12sinde dışarı çıkaran adam Allah sabri veriyor alıştım artik
Eee siz de durumlar nasıl bebişler büyüyor tek üzüntüm bebise alışverişe gidemicem netten alışveriş yapan var mı aranızda
Bebek arabasına ve park yatağa karar verdim kesin gibi
Başka neler aldınız siz araştırım bende netten beğeni resmini çekip kayinvslideme aldiricam
Çok geçmiş olsun.rahim boyunun uzadıgına cok sevindim cnm.bende genellikle evdeyim.arada çıkıorum dışarı.bizde bebeklerin bazı kıyafetlerini tamamladık.onların yarısınıda zaten internetten aldım,internet alışverişi çok rahat oluyor.yani ben çok seviyorum.bebek arabasına hiç bakmadım daha.bebek odası takımının siparişini verdik.ekim sonu anca gelir.
İnan internette daha cok secenek var.çok birsey kaybetmeyeceksin alışverişte.
Hep beraber saglıklı gunlerde inşallah.bende yatak odasına koymalık 2 ahsao beşik aldım.bnm ikiz cnm.ben hastane çıkışını idil baby aldım.bak minilola yaz googlea orada da cok guzel çıkışlar var.ama bazıları çok abartı.aziz bebenin de ürünleri guzel.Oh içim rahatladı valla
Biz oda yapmıyoruz şimdilik bi park yatak birde ahşap beşik alicaz.
Aldıklarını güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Ikizdi değil mi seninkiler
Ben de 6 7 tane citcitli almıştım bi tane organik 5 parça takım almıştım ilk doğduğunda giydirmelik onun hastane çıkışını alican birde battaniye felan olsun içinde
Gezinip duruyorum nette ama karar veremiyorum
Hep beraber saglıklı gunlerde inşallah.bende yatak odasına koymalık 2 ahsao beşik aldım.bnm ikiz cnm.ben hastane çıkışını idil baby aldım.bak minilola yaz googlea orada da cok guzel çıkışlar var.ama bazıları çok abartı.aziz bebenin de ürünleri guzel.
www.bebeklerimize.com a da bakabilirsin.butik bebe yi hergun takip et.çok guzel markalar geliyor.www.unnado.com bence bunuda takip et.
Cok guzeller canim gule gule giydir insallah benim gibi cosmussunDun disari cikmistm biraz kizlara da ciciler aldim. Bakin nasillar. Siz paylasmiyonuz
Yok canim yaptirmadim, ins bayramdan sonraki hafta yapacam, evt gece susuyorum, uyaniyorm lavaboya gidip gelip su icip yatiyorumÇokmu susuyorsun.sen şeker yuklemesi yaptırmışmıydın?
Hayirli olsun canim benim, gile gile kullanirsinz insallh. Insan artik heyeczndan duramiyor zamn yaklastikca, ancz bebise bisey ler alinca yatistiriyor icindeki heyecaniSlm kizlar nasilsiniz bugun bebisimin odasi geldi cok heyecanliyim sukurler olsun bugunleride yasadim allah tamamina erdirsin insallah. Bende bugun cikip bir kac eksigim var onalra bakicam citcitli body tulum vs hersey aldim bolca:)) bu arada bir çok bebek arabası baktım hiç birini begenmedim ama tam bi magazadan çıkarken bi tanesine aşık oldum resmen pahalı diye eşim almak istemedi önce ama so ra tamam hadi al dedi en kısa zamanda alıcam inşallah bebek arabası içi çıkıyor taşınan yatak takılıyor birde oto koltugu takılıyor ha birde arabaya otokoltugunu takmak için aparatı var tavsiye ederim kızlar bi bakın silver cross marka wayfarer travel system açık kahve rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?