2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar ben bunu aldm ama biberonlar kafami karistirdi siz nasil bir biberon aldnz neye dikkat ettinz yavas akisli meme ucuna benzeyen felan guya ben ole ocaktm aliverdim bunu biranda

Eklentiler

• IMG_20150923_171434.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar ben bunu aldm ama biberonlar kafami karistirdi siz nasil bir biberon aldnz neye dikkat ettinz yavas akisli meme ucuna benzeyen felan guya ben ole ocaktm aliverdim bunu biranda
Hayirli olsun canim, bn daha biberon emzik bez, krem sampuan falan almadim.

Kuzum agrim çok oldu dün sabah 6 da uyudum...Kusuruma bakma dr a gittin dün yazamadım dönüşünde ama aklimdaydin okumaya çalıştım ara ara ama yazamadım...@Siden80 inde dediği gibi haftasıyla uyumlu gerisini boşver katılıyorum farklı ölçülebilir kiloları onları takma sen kafana olur mu

Cnm gule gule kullanın .guzel gunlerde yatsın yatagında.guzel guzel de gezsin arabasında cnm:)

Bende aventin naturel yenidoğan biberonunu aldım cnm.muda iyidir cnm.

Hayırdır cnm kaburga agrın mı devam ediyor?

Kuzum yaaa..sırt ağrısı mi oldu çok..dun ku doktor dediki artik boyle olcak mAlesef..masaj ve sıcak su torbası uygulayacakmisiz..tamol fayda etmez dedi..bende seni merak ettim cokk

50 gr şeker yüklemesi yaptırdım .açlık kan şekeri: 88 . Bir saat sonra tekrar bakılan şekrr değerim 146 çıktı. Doktor Sınırda OLDUĞUNU dikkat etmem gerektiğini söyledi. Sizlerin nasıl çıktı kızlar

Kuzum yaaa..sırt ağrısı mi oldu çok..dun ku doktor dediki artik boyle olcak mAlesef..masaj ve sıcak su torbası uygulayacakmisiz..tamol fayda etmez dedi..bende seni merak ettim cokk
Aynen kuzu nefesimi kesti ne yatabildim ne oturabildim,şimdi yine kötüyüm bugün koca gün bir ayran icebildim ara ara meyve yiorum az az hep midem ağzımda. ..

Benm aclikta 85 cikmistu 50 grlk 153 cikti ben 100luk yaptrmayacaktm aman bebege bisi olur aman sole bole dediler yaptrdim saat basi kan verdim cok sukur yuksekten 133 dustu sinirda 140 bosver takilma canm bana dikkat et yinede dedi canm ne cekiyorsa yiyorum hicde dikkat etmiyorum sukur gttigimde suyunda iyi kiloda iyi diyor bendede bir sikinti yok. Kii seninki bendende dusuk. 100 luk yapalm drlerse yaptr ama bisey yok bunda sadece biraz ac kaliyotsn hepsi bu zararli diyirlarda aman bi oturustu 6 taneden fazla baklava yiyorum o sudan ne olcak ha baklava ha su

Insan tedirgin oluyor canım ya

Aynen kuzu nefesimi kesti ne yatabildim ne oturabildim,şimdi yine kötüyüm bugün koca gün bir ayran icebildim ara ara meyve yiorum az az hep midem ağzımda. ..
Benimki rennie duo verdi kuzum..onu aldım bugün yoksa gece geçmek bilmedi..yemek yer yemez de yatmamaya çalışıyorum sma gene başlıyor..iyice diyafram ve mideye baskı yaptıkları için oluyormus bunlar

Insan tedirgin oluyor canım ya
Olmasin canm allahin izniyle bisey olmaz arkadasim hep giderken gonlunu ferah tut derdi allaha sigin gerisini bosver hakkaten iyleymis hamile kalmadan carpintim olurdu midemde reflu vardi cok sukur kizim iyi geldi hamileliginde hicbiri cikmadi insallah sorun olmaz sendede

Benimki rennie duo verdi kuzum..onu aldım bugün yoksa gece geçmek bilmedi..yemek yer yemez de yatmamaya çalışıyorum sma gene başlıyor..iyice diyafram ve mideye baskı yaptıkları için oluyormus bunlar
Aynen canım artık yukaridalar ve dayanacagiz yapacak birsey yok

Evet canim birde istahim kesildi midem de kötü olmaya başladı reflü sanırım...Sen nasılsın iyi misin?
Cnm yemekteydik anca yazabiliyorum.bnm kaburga agrısı geçti.şu sn iyiyim .işte gece sertleşme oluyo o da pozisyon değiştirince yada ayaga kalkınca geçiyor.cnm çok geçmiş olsun.mide iyi şimdilik ama 2 gun sonra bile herseyimiz değişiyor.bwnde bugun akşam yemeği biraz kaçirdım.patlayacak gibiyim.midem almıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…