Hayirli olsun canim, bn daha biberon emzik bez, krem sampuan falan almadim.Kizlar ben bunu aldm ama biberonlar kafami karistirdi siz nasil bir biberon aldnz neye dikkat ettinz yavas akisli meme ucuna benzeyen felan guya ben ole ocaktm aliverdim bunu biranda
Kuzum agrim çok oldu dün sabah 6 da uyudum...Kusuruma bakma dr a gittin dün yazamadım dönüşünde ama aklimdaydin okumaya çalıştım ara ara ama yazamadım...@Siden80 inde dediği gibi haftasıyla uyumlu gerisini boşver katılıyorum farklı ölçülebilir kiloları onları takma sen kafana olur muserenci uyudunuz mu canım...çok fena midem boğazım yataktan kalktım valla..senide merak ettim..benim satz in bitmişti ondan yazamadim..annanemde priz uzun değil..evde olsam telf u cekiyorum yanimada...burda çekemedim :))) gün güm vuruyor bu cadıda...
Cnm gule gule kullanın .guzel gunlerde yatsın yatagında.guzel guzel de gezsin arabasında cnm:)Slm kizlar nasilsiniz bugun bebisimin odasi geldi cok heyecanliyim sukurler olsun bugunleride yasadim allah tamamina erdirsin insallah. Bende bugun cikip bir kac eksigim var onalra bakicam citcitli body tulum vs hersey aldim bolca:)) bu arada bir çok bebek arabası baktım hiç birini begenmedim ama tam bi magazadan çıkarken bi tanesine aşık oldum resmen pahalı diye eşim almak istemedi önce ama so ra tamam hadi al dedi en kısa zamanda alıcam inşallah bebek arabası içi çıkıyor taşınan yatak takılıyor birde oto koltugu takılıyor ha birde arabaya otokoltugunu takmak için aparatı var tavsiye ederim kızlar bi bakın silver cross marka wayfarer travel system açık kahve rengi.
Bende aventin naturel yenidoğan biberonunu aldım cnm.muda iyidir cnm.Kizlar ben bunu aldm ama biberonlar kafami karistirdi siz nasil bir biberon aldnz neye dikkat ettinz yavas akisli meme ucuna benzeyen felan guya ben ole ocaktm aliverdim bunu biranda
Hayırdır cnm kaburga agrın mı devam ediyor?Kuzum agrim çok oldu dün sabah 6 da uyudum...Kusuruma bakma dr a gittin dün yazamadım dönüşünde ama aklimdaydin okumaya çalıştım ara ara ama yazamadım...@Siden80 inde dediği gibi haftasıyla uyumlu gerisini boşver katılıyorum farklı ölçülebilir kiloları onları takma sen kafana olur mu
Kuzum yaaa..sırt ağrısı mi oldu çok..dun ku doktor dediki artik boyle olcak mAlesef..masaj ve sıcak su torbası uygulayacakmisiz..tamol fayda etmez dedi..bende seni merak ettim cokkKuzum agrim çok oldu dün sabah 6 da uyudum...Kusuruma bakma dr a gittin dün yazamadım dönüşünde ama aklimdaydin okumaya çalıştım ara ara ama yazamadım...@Siden80 inde dediği gibi haftasıyla uyumlu gerisini boşver katılıyorum farklı ölçülebilir kiloları onları takma sen kafana olur mu
Evet canim birde istahim kesildi midem de kötü olmaya başladı reflü sanırım...Sen nasılsın iyi misin?Hayırdır cnm kaburga agrın mı devam ediyor?
Aynen kuzu nefesimi kesti ne yatabildim ne oturabildim,şimdi yine kötüyümKuzum yaaa..sırt ağrısı mi oldu çok..dun ku doktor dediki artik boyle olcak mAlesef..masaj ve sıcak su torbası uygulayacakmisiz..tamol fayda etmez dedi..bende seni merak ettim cokk
Benm aclikta 85 cikmistu 50 grlk 153 cikti ben 100luk yaptrmayacaktm aman bebege bisi olur aman sole bole dediler yaptrdim saat basi kan verdim cok sukur yuksekten 133 dustu sinirda 140 bosver takilma canm bana dikkat et yinede dedi canm ne cekiyorsa yiyorum hicde dikkat etmiyorum sukur gttigimde suyunda iyi kiloda iyi diyor bendede bir sikinti yok. Kii seninki bendende dusuk. 100 luk yapalm drlerse yaptr ama bisey yok bunda sadece biraz ac kaliyotsn hepsi bu zararli diyirlarda aman bi oturustu 6 taneden fazla baklava yiyorum o sudan ne olcak ha baklava ha su50 gr şeker yüklemesi yaptırdım .açlık kan şekeri: 88 . Bir saat sonra tekrar bakılan şekrr değerim 146 çıktı. Doktor Sınırda OLDUĞUNU dikkat etmem gerektiğini söyledi. Sizlerin nasıl çıktı kızlar
Insan tedirgin oluyor canım yaBenm aclikta 85 cikmistu 50 grlk 153 cikti ben 100luk yaptrmayacaktm aman bebege bisi olur aman sole bole dediler yaptrdim saat basi kan verdim cok sukur yuksekten 133 dustu sinirda 140 bosver takilma canm bana dikkat et yinede dedi canm ne cekiyorsa yiyorum hicde dikkat etmiyorum sukur gttigimde suyunda iyi kiloda iyi diyor bendede bir sikinti yok. Kii seninki bendende dusuk. 100 luk yapalm drlerse yaptr ama bisey yok bunda sadece biraz ac kaliyotsn hepsi bu zararli diyirlarda aman bi oturustu 6 taneden fazla baklava yiyorum o sudan ne olcak ha baklava ha su
Benimki rennie duo verdi kuzum..onu aldım bugün yoksa gece geçmek bilmedi..yemek yer yemez de yatmamaya çalışıyorum sma gene başlıyor..iyice diyafram ve mideye baskı yaptıkları için oluyormus bunlarAynen kuzu nefesimi kesti ne yatabildim ne oturabildim,şimdi yine kötüyümbugün koca gün bir ayran icebildim ara ara meyve yiorum az az hep midem ağzımda. ..
Olmasin canm allahin izniyle bisey olmaz arkadasim hep giderken gonlunu ferah tut derdi allaha sigin gerisini bosver hakkaten iyleymis hamile kalmadan carpintim olurdu midemde reflu vardi cok sukur kizim iyi geldi hamileliginde hicbiri cikmadi insallah sorun olmaz sendedeInsan tedirgin oluyor canım ya
Aynen canım artık yukaridalar ve dayanacagiz yapacak birsey yokBenimki rennie duo verdi kuzum..onu aldım bugün yoksa gece geçmek bilmedi..yemek yer yemez de yatmamaya çalışıyorum sma gene başlıyor..iyice diyafram ve mideye baskı yaptıkları için oluyormus bunlar
Ya ultrasonda farklı çıkıyor zatenAyy ne bilim canım 2 tane doktora gidiyoruz geçen haftaki 800 deyince dun bunun da 770 demesi üzdü herhalde beni..
Ya ultrasonda farklı çıkıyor zaten[/QUOTE
Canım geçen hafta perşembe hastanedeki doktor 802 ölçtü...dun perinatolog 770 yani 5 günde bebeğim 30 gr düşmüş bu durumda..
Ben sırtıma masaj yaptıriyom bazen mecbur eşime..sana ağrı kesici bir şey onerdimi doktorun peki..Aynen canım artık yukaridalar ve dayanacagiz yapacak birsey yok
Hayirli olsun canim benim, gile gile kullanirsinz insallh. Insan artik heyeczndan duramiyor zamn yaklastikca, ancz bebise bisey ler alinca yatistiriyor icindeki heyecani[/QUOTE
Sagol canim hepimiz insallah iyi gunlerde kullaniriz aldigimiz herseyi saglikla kullanmayi nasibeder rabbim insallah bugunde ciktim bes saat disarda kalmisim hicte oturmadan yurudum o magaza senin bu magaza benim cok yorulmusum suan kipirdayamiyorum kaptirdim kendimi birde ben hic canimin kiymetini bilmem oldum olasi suan oluyorum resmen yerimden kalkacak gucum yok ayaklarim kopuyor kizima sac bandi aldim:)) battaniye kumdak falan aldım birde gecen bi arkadaşla buluşmuştum dediki ayaklı tulumlardan 10 tane tam beyaz al süsü püsü bi kenara bebekler kaka yapınca sırtımdan çıkıyor sürekli sulu oldugu için ve lekeside çıkmıyor onun için en iyisi beyaz ben 10-15 tane almıştım anca yetiyordu dedi.
Aynen kuzu nefesimi kesti ne yatabildim ne oturabildim,şimdi yine kötüyümbugün koca gün bir ayran icebildim ara ara meyve yiorum az az hep midem ağzımda. ..
Canım benimde iki haftadır miden çok kötü reflüm yok ama mide agrım var gündüz rürkli yiyip içme durumundayım onun için fazla anlamıyorum ama geceleri inanılmaz kötü resmen mide agrımdan aglayarak uyanıyorum mide agrım sırtıma vuruyor çok kötü yanıyor dr a söyledim lansor tarzı bi ilaç kullan o gaviskondan daha güvenli dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum vitamin dılında bu arada ayran reflüyü tetikler canım mide asidini artıracagı için onun yerine süt içsen daha iyi bence ben öyle yapıyorum. Geçmiş olsun biraz daha sabredelim bakalım bebişlerimiz sağlıkla kucagımıza alalımda hayırlısıyla.
Cnm yemekteydik anca yazabiliyorum.bnm kaburga agrısı geçti.şu sn iyiyim .işte gece sertleşme oluyo o da pozisyon değiştirince yada ayaga kalkınca geçiyor.cnm çok geçmiş olsun.mide iyi şimdilik ama 2 gun sonra bile herseyimiz değişiyor.bwnde bugun akşam yemeği biraz kaçirdım.patlayacak gibiyim.midem almıyor artık.Evet canim birde istahim kesildi midem de kötü olmaya başladı reflü sanırım...Sen nasılsın iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?