Ya bnmde hamilelikten önce gece özellikle acayip midem ağrırdı,hatta ben hamilelikte napıcam derdim.çok korkuyordum. Şimdiye kadar sadece bir kere oldu şükürlerolsun.Olmasin canm allahin izniyle bisey olmaz arkadasim hep giderken gonlunu ferah tut derdi allaha sigin gerisini bosver hakkaten iyleymis hamile kalmadan carpintim olurdu midemde reflu vardi cok sukur kizim iyi geldi hamileliginde hicbiri cikmadi insallah sorun olmaz sendede
Yok ya kuzum vermedi dayanacaksin zor diyo,eşimde çok fena grip birde ona bakıyorum...Ben sırtıma masaj yaptıriyom bazen mecbur eşime..sana ağrı kesici bir şey onerdimi doktorun peki..
Afiyet olsun canım :)Cnm yemekteydik anca yazabiliyorum.bnm kaburga agrısı geçti.şu sn iyiyim .işte gece sertleşme oluyo o da pozisyon değiştirince yada ayaga kalkınca geçiyor.cnm çok geçmiş olsun.mide iyi şimdilik ama 2 gun sonra bile herseyimiz değişiyor.bwnde bugun akşam yemeği biraz kaçirdım.patlayacak gibiyim.midem almıyor artık.
Canım kuzum dikkat et nolursun fazla yaklaşma eşine senin çok daha agir geçer gribin...nice güzel bayramlara kuzzuumm..Yok ya kuzum vermedi dayanacaksin zor diyo,eşimde çok fena grip birde ona bakıyorum...
Bende 5.30 da uyandım:))) fazla erken ,Allah o gunleri göstersin inşallah.Tüm arkadaşlarım sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara....
Siden80 canım ben eşimi zorla kaldırdım camiye mezarlığa gitsin diye..bizim kiz da kıyamadı başladı güm güm vurmaya oda bana kalk diyor...demekki seneye bebeciklerde uyanacak sabah tan
Bende bakmıştım britax a internetten.guzel araba cnm.
Canimm benimm aynen uzak duruyorum merak etme:)Canım kuzum dikkat et nolursun fazla yaklaşma eşine senin çok daha agir geçer gribin...nice güzel bayramlara kuzzuumm..
Neden canım hayırdır canını sıkan birsey mu oldu?Benim bayramim cok sikici geciyor dunku mutlu hallerimden eser yok bugun bir okadar depresif hissediyorum kendimi.
Esim sabah bi canimi sikti sonra kendime gelemedim kardesimle konusurken bayramini kutlamak istedi kardesim esim kacip gitti yanimdan bende yukariya cikti sandim meger salonda uzanmis ses vermiyormus sonra kardesim esimi aradi tlf sesini kisti cvp vermedi kardesim abi mayramin mubarek olsun yazmis zannediyorki duymamis oysa gordu sesini kisti ben bi duydum kim aradi dedi bilmiyorum dedi bana caldi kapandi meger kendi kismis sesini hayirdir derdin ne dedim bisey yok diyor canim istemedi konusmak ne var diyor hatta o aradada kendi erkek kardesi bizde kahvaltidaydi onla muhabbet edip guluyor iste boyle sabah yasadigim bu sey huzurumu kacirttiNeden canım hayırdır canını sıkan birsey mu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?