2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya bnmde hamilelikten önce gece özellikle acayip midem ağrırdı,hatta ben hamilelikte napıcam derdim.çok korkuyordum. Şimdiye kadar sadece bir kere oldu şükürlerolsun.

Afiyet olsun canım :)
Dediğin gibi valla her gün birseyler değişebiliyor aman maşallah 41 kere sana

Bende 5.30 da uyandım:))) fazla erken ,Allah o gunleri göstersin inşallah.

Benim bayramim cok sikici geciyor dunku mutlu hallerimden eser yok bugun bir okadar depresif hissediyorum kendimi.

Neden canım hayırdır canını sıkan birsey mu oldu?
Esim sabah bi canimi sikti sonra kendime gelemedim kardesimle konusurken bayramini kutlamak istedi kardesim esim kacip gitti yanimdan bende yukariya cikti sandim meger salonda uzanmis ses vermiyormus sonra kardesim esimi aradi tlf sesini kisti cvp vermedi kardesim abi mayramin mubarek olsun yazmis zannediyorki duymamis oysa gordu sesini kisti ben bi duydum kim aradi dedi bilmiyorum dedi bana caldi kapandi meger kendi kismis sesini hayirdir derdin ne dedim bisey yok diyor canim istemedi konusmak ne var diyor hatta o aradada kendi erkek kardesi bizde kahvaltidaydi onla muhabbet edip guluyor iste boyle sabah yasadigim bu sey huzurumu kacirtti(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…