2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Boşver canım erkekler hep aynı malesef benim kinde bir çene var Bayram mi onun adet günümü anlamadım..gelen geçenle tartıştı inatlasti iddaalasti..benim tarafta olunca kudurdu 3 gün kaldık diye..dun gelelim annesine diye çok yırtındı ama ben istemedim hem kardeşlerim gelcek hem de kuzenim haftaya evlencek diye 1 gece daha kalmak istedim annanemde..onun derdi de dun aksam gelip annesine gıcık kardeşi ile karisini görmekti..bugün geldik kaynanama..diğerleri gene gelcekmis..kaçış yok yani....Boşver takma sanki ben üzülmedim mi ben bile ağladım bugün çok üstüme çok geliyorsun ailemim yaninda inat iddaa yapıyor diye..Boşver yani hayatım erkek milleti..takmaya değmiyor..döndüm sırtımı uyudum farkında tavır yaptığımın sabah car car konusuyor kari gibi...gene susmadı yani hala açıklama derdinde...

Sinir olunmayacak gibi değilmiş gerçektende kadar ayıp ya boşver kuzu sen onu maalesef senin kocan tarzında adamlar var

Evet canım benimkide beni ailem karşısında herzaman zor durumda bırakıyor buda beni sinir ediyor

Evet canım benimkide beni ailem karşısında herzaman zor durumda bırakıyor buda beni sinir ediyor
Boşver canım...takma kendine bak..hele sağ salim alalım su kızları...erkekler hic bir zaman bizim gibi ince ve düşünceli olamıyorlar..

Evet tatlım ya çok ayıp etti işine geldiği gibi davranıyor sürekli buda beni deli ediyor
Valla ben ayna gibiyim ne görürsem onu yapıyorum o yüzden bizde sıkıntı yok tam tersi esim bizimkilere düşkün bende iyiyim onun akrabalarina ama o iyi olduğu için iyiyim yoksa bakmam suratlarina...E sende öyle yap kuzum onun yakınlarına anlasin

Boşver kzuum sen oh kalmissin 3 gün sizinkilerde :))))sakin olmaya calis tam tersi o kadına karşı çok keyifli davran

Ayy kuzum geldim yattım obur odaya..oturmuyorum zaten yanlarında :) kızımla uzanıyoruz..
Ohh en güzeli...
Uykular gene ayni mi canım..ağrılar devam mi..
Sorma beterim valla,dün yatağıma bile gitmedim o kadar uyuyamadim yani ağrıdan...Hep var şimdi mide yanmasida eklendi kaburga agrim hiç geçmiyor artık...Sen nasılsın canım var mı agrın falan

Benim salı günü berbat bir ağrım vardı..sabaha kadar uyuyamadım delirdim resmen..mide ağrısı ayri...kaburga ağrısı ayrı..sol taraftaki kaburga min ora si geçmiyor bir turlu..masaj yaptira yaptira bir hal oldum dun..önüme gelene sırtımı ovdurdum..özellikle gece leri reni içiyorum bir kaşık yatarken..uykumda rahatlatsin diye..

Off kiyamam ya Allah şifa versin hepimize inşallah...

Kızlar Allah hepinize kolaylık versin. Benimde geceleri uykum bi kaçıyor. 2 de uyuyorum.5-6 kere uyanıyorum.bazen 3 ü buluyor.hiç uykum grlmiyor.hormonel heralde

Eşimin annesi yok babasıyla görüşmüyorlar kardeşleride ilk günden beri beim suratıma bakmıyor eşimde hatırlıyorsa beni kardeşlerine götürmek bile istemiyor o nedenle kısasa kısas uygulayamıyorum malesef eşimde bizimleri kıskandığını düşünüyorum ama bu terbiyesizlik yapmasını gerektirmez insan yinede üzülüyor

Cevabın için teşekkürler hemen telaşlanıyorum. 18. Haftaya yeni girdik

Ben 26. Haftadayım halen daha düzenli ve aktif hissedemedim bir gün aktifse iki gün sessiz günde bir iki defa hareketini hissediyorum bazen bazen saatlerce hiç hissetmigorum bebekten bebege değişiyor diyorlar ama yinede bende telaşlanmadan edemiyorum

İnan bnmkilerde oyle bazen çok harekeyliler ki cnmı acıtıyorlar,bazen 3-4 saat tık yok.Allaha emanet artık cnm.

Kızlar Allah hepinize kolaylık versin. Benimde geceleri uykum bi kaçıyor. 2 de uyuyorum.5-6 kere uyanıyorum.bazen 3 ü buluyor.hiç uykum grlmiyor.hormonel heralde
Bundan sonra uykusuz gecelere hazırlıklı olun yazıyordu zaten canım..adamların bir birliği varmış demekki :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…