Boşver canım erkekler hep aynı malesefEsim sabah bi canimi sikti sonra kendime gelemedim kardesimle konusurken bayramini kutlamak istedi kardesim esim kacip gitti yanimdan bende yukariya cikti sandim meger salonda uzanmis ses vermiyormus sonra kardesim esimi aradi tlf sesini kisti cvp vermedi kardesim abi mayramin mubarek olsun yazmis zannediyorki duymamis oysa gordu sesini kisti ben bi duydum kim aradi dedi bilmiyorum dedi bana caldi kapandi meger kendi kismis sesini hayirdir derdin ne dedim bisey yok diyor canim istemedi konusmak ne var diyor hatta o aradada kendi erkek kardesi bizde kahvaltidaydi onla muhabbet edip guluyor iste boyle sabah yasadigim bu sey huzurumu kacirtti(
Sinir olunmayacak gibi değilmiş gerçektende kadar ayıp yaEsim sabah bi canimi sikti sonra kendime gelemedim kardesimle konusurken bayramini kutlamak istedi kardesim esim kacip gitti yanimdan bende yukariya cikti sandim meger salonda uzanmis ses vermiyormus sonra kardesim esimi aradi tlf sesini kisti cvp vermedi kardesim abi mayramin mubarek olsun yazmis zannediyorki duymamis oysa gordu sesini kisti ben bi duydum kim aradi dedi bilmiyorum dedi bana caldi kapandi meger kendi kismis sesini hayirdir derdin ne dedim bisey yok diyor canim istemedi konusmak ne var diyor hatta o aradada kendi erkek kardesi bizde kahvaltidaydi onla muhabbet edip guluyor iste boyle sabah yasadigim bu sey huzurumu kacirtti(
Evet canım benimkide beni ailem karşısında herzaman zor durumda bırakıyor buda beni sinir ediyorBoşver canım erkekler hep aynı malesefbenim kinde bir çene var Bayram mi onun adet günümü anlamadım..gelen geçenle tartıştı inatlasti iddaalasti..benim tarafta olunca kudurdu 3 gün kaldık diye..dun gelelim annesine diye çok yırtındı ama ben istemedim hem kardeşlerim gelcek hem de kuzenim haftaya evlencek diye 1 gece daha kalmak istedim annanemde..onun derdi de dun aksam gelip annesine gıcık kardeşi ile karisini görmekti..bugün geldik kaynanama..diğerleri gene gelcekmis..kaçış yok yani....Boşver takma sanki ben üzülmedim mi ben bile ağladım bugün çok üstüme çok geliyorsun ailemim yaninda inat iddaa yapıyor diye..Boşver yani hayatım erkek milleti..takmaya değmiyor..döndüm sırtımı uyudum farkında tavır yaptığımın sabah car car konusuyor kari gibi...gene susmadı yani hala açıklama derdinde...
Evet tatlım ya çok ayıp etti işine geldiği gibi davranıyor sürekli buda beni deli ediyorSinir olunmayacak gibi değilmiş gerçektende kadar ayıp yaboşver kuzu sen onu maalesef senin kocan tarzında adamlar var
Boşver canım...takma kendine bak..hele sağ salim alalım su kızları...erkekler hic bir zaman bizim gibi ince ve düşünceli olamıyorlar..Evet canım benimkide beni ailem karşısında herzaman zor durumda bırakıyor buda beni sinir ediyor
Valla ben ayna gibiyim ne görürsem onu yapıyorum o yüzden bizde sıkıntı yok tam tersi esim bizimkilere düşkün bende iyiyim onun akrabalarina ama o iyi olduğu için iyiyim yoksa bakmam suratlarina...E sende öyle yap kuzum onun yakınlarına anlasinEvet tatlım ya çok ayıp etti işine geldiği gibi davranıyor sürekli buda beni deli ediyor
Boşver kzuum sen oh kalmissin 3 gün sizinkilerde :))))sakin olmaya calis tam tersi o kadına karşı çok keyifli davranBoşver canım erkekler hep aynı malesefbenim kinde bir çene var Bayram mi onun adet günümü anlamadım..gelen geçenle tartıştı inatlasti iddaalasti..benim tarafta olunca kudurdu 3 gün kaldık diye..dun gelelim annesine diye çok yırtındı ama ben istemedim hem kardeşlerim gelcek hem de kuzenim haftaya evlencek diye 1 gece daha kalmak istedim annanemde..onun derdi de dun aksam gelip annesine gıcık kardeşi ile karisini görmekti..bugün geldik kaynanama..diğerleri gene gelcekmis..kaçış yok yani....Boşver takma sanki ben üzülmedim mi ben bile ağladım bugün çok üstüme çok geliyorsun ailemim yaninda inat iddaa yapıyor diye..Boşver yani hayatım erkek milleti..takmaya değmiyor..döndüm sırtımı uyudum farkında tavır yaptığımın sabah car car konusuyor kari gibi...gene susmadı yani hala açıklama derdinde...
Ayy kuzum geldim yattım obur odaya..oturmuyorum zaten yanlarında :) kızımla uzanıyoruz..Boşver kzuum sen oh kalmissin 3 gün sizinkilerde :))))sakin olmaya calis tam tersi o kadına karşı çok keyifli davran
Uykular gene ayni mi canım..ağrılar devam mi..Boşver kzuum sen oh kalmissin 3 gün sizinkilerde :))))sakin olmaya calis tam tersi o kadına karşı çok keyifli davran
Ohh en güzeli...Ayy kuzum geldim yattım obur odaya..oturmuyorum zaten yanlarında :) kızımla uzanıyoruz..
Sorma beterim valla,dün yatağıma bile gitmedim o kadar uyuyamadim yani ağrıdan...Hep var şimdi mide yanmasida eklendi kaburga agrim hiç geçmiyor artık...Sen nasılsın canım var mı agrın falanUykular gene ayni mi canım..ağrılar devam mi..
Benim salı günü berbat bir ağrım vardı..sabaha kadar uyuyamadım delirdim resmen..mide ağrısı ayri...kaburga ağrısı ayrı..sol taraftaki kaburga min ora si geçmiyor bir turlu..masaj yaptira yaptira bir hal oldum dun..önüme gelene sırtımı ovdurdum..özellikle gece leri reni içiyorum bir kaşık yatarken..uykumda rahatlatsin diye..Ohh en güzeli...
Sorma beterim valla,dün yatağıma bile gitmedim o kadar uyuyamadim yani ağrıdan...Hep var şimdi mide yanmasida eklendi kaburga agrim hiç geçmiyor artık...Sen nasılsın canım var mı agrın falan
Off kiyamam yaBenim salı günü berbat bir ağrım vardı..sabaha kadar uyuyamadım delirdim resmen..mide ağrısı ayri...kaburga ağrısı ayrı..sol taraftaki kaburga min ora si geçmiyor bir turlu..masaj yaptira yaptira bir hal oldum dun..önüme gelene sırtımı ovdurdum..özellikle gece leri reni içiyorum bir kaşık yatarken..uykumda rahatlatsin diye..
Senin hafta da surekli hissedilmeyebilir. İleri haftalarda daha cok hissediliyor.Sürekli bebeklerin hareketini hissediyor Muş'unuz ben dün çok hissettim bugün pek yok
Cevabın için teşekkürler hemen telaşlanıyorum. 18. Haftaya yeni girdikSenin hafta da surekli hissedilmeyebilir. İleri haftalarda daha cok hissediliyor.
Valla ben ayna gibiyim ne görürsem onu yapıyorum o yüzden bizde sıkıntı yok tam tersi esim bizimkilere düşkün bende iyiyim onun akrabalarina ama o iyi olduğu için iyiyim yoksa bakmam suratlarina...E sende öyle yap kuzum onun yakınlarına anlasin
Cevabın için teşekkürler hemen telaşlanıyorum. 18. Haftaya yeni girdik
İnan bnmkilerde oyle bazen çok harekeyliler ki cnmı acıtıyorlar,bazen 3-4 saat tık yok.Allaha emanet artık cnm.Eşimin annesi yok babasıyla görüşmüyorlar kardeşleride ilk günden beri beim suratıma bakmıyor eşimde hatırlıyorsa beni kardeşlerine götürmek bile istemiyor o nedenle kısasa kısas uygulayamıyorum malesef eşimde bizimleri kıskandığını düşünüyorum ama bu terbiyesizlik yapmasını gerektirmez insan yinede üzülüyor
Ben 26. Haftadayım halen daha düzenli ve aktif hissedemedim bir gün aktifse iki gün sessiz günde bir iki defa hareketini hissediyorum bazen bazen saatlerce hiç hissetmigorum bebekten bebege değişiyor diyorlar ama yinede bende telaşlanmadan edemiyorum
Ayy sorma kuzum yaa..salı gece hic geçmedi..ayyy...bu gece de kaynanamda kalcaz inşallah yer yadırgamam..Off kiyamam yaAllah şifa versin hepimize inşallah...
Bundan sonra uykusuz gecelere hazırlıklı olun yazıyordu zaten canım..adamların bir birliği varmış demekki :)))))Kızlar Allah hepinize kolaylık versin. Benimde geceleri uykum bi kaçıyor. 2 de uyuyorum.5-6 kere uyanıyorum.bazen 3 ü buluyor.hiç uykum grlmiyor.hormonel heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?