Daha çok ufak canım 22 den sonra hareketler belirginleşiyor..Sürekli bebeklerin hareketini hissediyor Muş'unuz ben dün çok hissettim bugün pek yok
Evde ne kadar yastık varsa topla sen yinede :))))Ayy sorma kuzum yaa..salı gece hic geçmedi..ayyy...bu gece de kaynanamda kalcaz inşallah yer yadırgamam..
Bnm bir yeri agrımıyordu ya :))) midem 1 saattir agrıyor.bşraz azaldı.berbattım,heran hersey degisebilşr:)))Bundan sonra uykusuz gecelere hazırlıklı olun yazıyordu zaten canım..adamların bir birliği varmış demekki :)))))
Eşimin annesi yok babasıyla görüşmüyorlar kardeşleride ilk günden beri beim suratıma bakmıyor eşimde hatırlıyorsa beni kardeşlerine götürmek bile istemiyor o nedenle kısasa kısas uygulayamıyorum malesef eşimde bizimleri kıskandığını düşünüyorum ama bu terbiyesizlik yapmasını gerektirmez insan yinede üzülüyor
Ben 26. Haftadayım halen daha düzenli ve aktif hissedemedim bir gün aktifse iki gün sessiz günde bir iki defa hareketini hissediyorum bazen bazen saatlerce hiç hissetmigorum bebekten bebege değişiyor diyorlar ama yinede bende telaşlanmadan edemiyorum
Kuzum ben zaten hamile yastigim ile geziyorum..çok alıştım buna..bunsuz çok zor olur benim içinEvde ne kadar yastık varsa topla sen yinede :))))
Valla ilaç içince özellikle gece yarısı demir ilacından sonra benim de hic çekilmiyor mide ağrım..demir ilacı arkasına 1 kaşık rennie çok iyi oluyor...çünkü demir ilacı öncesi 2 saat birşey yemedigim için mideme çok fena dokunuyor farkettim bunu..doktorum mide yanması kabız ishal vs çok rahatsız ederse demir ilacı ni içme dedi..ama korkuyorum kansızlık ta bebegimi besleyemezse diye..içiyorum demir ilacı..Bnm bir yeri agrımıyordu ya :))) midem 1 saattir agrıyor.bşraz azaldı.berbattım,heran hersey degisebilşr:)))
:)Bak iyi yapmissin onu :)Kuzum ben zaten hamile yastigim ile geziyorum..çok alıştım buna..bunsuz çok zor olur benim içinananemin yatağı na çok büyük geldi..boyumuz 160 165 ama bizim yatagimiz gerçekten büyükmüş başkasının yatağında yatınca anladım :)
Aynen ya Nerede ki
Arabada kaç kişilk yer kaplıyor o bir görsen :) gören bu ne diyor :) nasıl kullanıyom diyor :):)Bak iyi yapmissin onu :)
Bilmiyorum yaaa...hic girmiyor artik hic yazmiyor da..umarım kotu birşey yokturAynen ya Nerede ki
:)olsun napacaksin kuzum :))) Benim sagli sollu ogullarim ondan yastık kullanamiyorum sadece sırt üstü yatiriyorlar,hangi yana azcık donsem tekmelerinden yatamiyorum zatenArabada kaç kişilk yer kaplıyor o bir görsen :) gören bu ne diyor :) nasıl kullanıyom diyor :)
İnşallah iyilerdir...Bilmiyorum yaaa...hic girmiyor artik hic yazmiyor da..umarım kotu birşey yoktur
Öyle rahat ediyorsan tabiki öyle uyuyacaksın canım..ayaklarının altına yastık koyuyormusun..:)olsun napacaksin kuzum :))) Benim sagli sollu ogullarim ondan yastık kullanamiyorum sadece sırt üstü yatiriyorlar,hangi yana azcık donsem tekmelerinden yatamiyorum zaten
İnşallah iyilerdir...
Yok canım gerek duymuyorum çok şükür o ayak sismelerim geçti ayakta kaldığım icinmis..Artık ayakkabilarimida kullanabiliyorm :)))Öyle rahat ediyorsan tabiki öyle uyuyacaksın canım..ayaklarının altına yastık koyuyormusun..
Günaydın canımYok canım gerek duymuyorum çok şükür o ayak sismelerim geçti ayakta kaldığım icinmis..Artık ayakkabilarimida kullanabiliyorm :)))
Günaydın canım..Gunaydın kızlar
Hayirli sabahlar gnaydinlar canimGünaydın canım..
Canim tek miydi ikiz miBen merak ediyorum normal doğummu yoksa sezaryanmi olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?