2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

elsal saabrına hayran kaldım, ne desen haklısın kocana.bu erkekleri anlamak pek mumkun olmuyor.uzme kendini ,şurada ne kaldı zaten.kızınıda uzme

Evde ne kadar yastık varsa topla sen yinede :))))
Kuzum ben zaten hamile yastigim ile geziyorum..çok alıştım buna..bunsuz çok zor olur benim için ananemin yatağı na çok büyük geldi..boyumuz 160 165 ama bizim yatagimiz gerçekten büyükmüş başkasının yatağında yatınca anladım :)

Bnm bir yeri agrımıyordu ya :))) midem 1 saattir agrıyor.bşraz azaldı.berbattım,heran hersey degisebilşr:)))
Valla ilaç içince özellikle gece yarısı demir ilacından sonra benim de hic çekilmiyor mide ağrım..demir ilacı arkasına 1 kaşık rennie çok iyi oluyor...çünkü demir ilacı öncesi 2 saat birşey yemedigim için mideme çok fena dokunuyor farkettim bunu..doktorum mide yanması kabız ishal vs çok rahatsız ederse demir ilacı ni içme dedi..ama korkuyorum kansızlık ta bebegimi besleyemezse diye..içiyorum demir ilacı..

:)Bak iyi yapmissin onu :)

Arabada kaç kişilk yer kaplıyor o bir görsen :) gören bu ne diyor :) nasıl kullanıyom diyor :)
:)olsun napacaksin kuzum :))) Benim sagli sollu ogullarim ondan yastık kullanamiyorum sadece sırt üstü yatiriyorlar,hangi yana azcık donsem tekmelerinden yatamiyorum zaten
Bilmiyorum yaaa...hic girmiyor artik hic yazmiyor da..umarım kotu birşey yoktur
İnşallah iyilerdir...

:)olsun napacaksin kuzum :))) Benim sagli sollu ogullarim ondan yastık kullanamiyorum sadece sırt üstü yatiriyorlar,hangi yana azcık donsem tekmelerinden yatamiyorum zaten

İnşallah iyilerdir...
Öyle rahat ediyorsan tabiki öyle uyuyacaksın canım..ayaklarının altına yastık koyuyormusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…