Günaydın canimm biraz gec yazdım galibaGünaydın canım
Tek cnmCanim tek miydi ikiz mi
Cnm bizde merak ettik, sukur iyiymissin,masallah demek 1 kiloyuda gecmisler:)Kızlar merhaba... hepinizin bayramı kutlu olsun. Kizlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ama söylemiştim ya ev boyaniyor diyo kayinvaldeye gittim onların interneti yok. Bugün evime geçtim ohh evim gibisi yok. Artık yavaş yavaş hazırlıklara da başladık çok şükür Rabbime. Bayramdan önce doktora gittik haftaları 1 hafta önde gidiyor kilolarida bir kiloyu geçmiş. Artık yaşama sanslari yüksek dedi. Sevincten bi daha ne zaman gelelim bile demeden eve donmusuz. Sizler iyimisiniz okudum okudum bitiremedim yazdıklarınızı:)
Merhaba cnm merak ettik valla biz onu unutmusuz...Oy masallah kilolarina onların :)Kızlar merhaba... hepinizin bayramı kutlu olsun. Kizlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ama söylemiştim ya ev boyaniyor diyo kayinvaldeye gittim onların interneti yok. Bugün evime geçtim ohh evim gibisi yok. Artık yavaş yavaş hazırlıklara da başladık çok şükür Rabbime. Bayramdan önce doktora gittik haftaları 1 hafta önde gidiyor kilolarida bir kiloyu geçmiş. Artık yaşama sanslari yüksek dedi. Sevincten bi daha ne zaman gelelim bile demeden eve donmusuz. Sizler iyimisiniz okudum okudum bitiremedim yazdıklarınızı:)
Bnm bir yeri agrımıyordu ya :))) midem 1 saattir agrıyor.bşraz azaldı.berbattım,heran hersey degisebilşr:)))
MErhaba canim hosgeldin, masallah yavrilarina rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallhhhhhh. Iyi olmana sevindik canimKızlar merhaba... hepinizin bayramı kutlu olsun. Kizlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ama söylemiştim ya ev boyaniyor diyo kayinvaldeye gittim onların interneti yok. Bugün evime geçtim ohh evim gibisi yok. Artık yavaş yavaş hazırlıklara da başladık çok şükür Rabbime. Bayramdan önce doktora gittik haftaları 1 hafta önde gidiyor kilolarida bir kiloyu geçmiş. Artık yaşama sanslari yüksek dedi. Sevincten bi daha ne zaman gelelim bile demeden eve donmusuz. Sizler iyimisiniz okudum okudum bitiremedim yazdıklarınızı:)
Canim normal dogumda sezareyende olabilir yani, bizimki ikiz olunca sezaryenle haftalri dolunca alinacak insallhhTek cnm
Cnm bnm midede aksam 11 gibi agri oluyor, ama uzun surmuyor sukur. 12 gibi bitiyor agrisi, zaten devam etse naparim bilmiorum, cnm bacaklarda odem mi car acaba? Benmde bazi gun sisiyor bazi gun hic yok, ben fun 30 dk ya yakin yavas yavas yurudum sabah, belki yarinda yururum. Daha fazla yuruyemiorum en fazla 20-30 dkMide agrisini hic sorma canim olduruyor beni iki uc haftadir hic tadim yok ozellikle sabaha karsi. Dunde bacak agrisindan uyuyamadim esimin insafli anina denk geldim masaj yapayimmi dedi olur dedim masaj yapinca rahatladi biraz agrisi bacaklarim su dolu balon gibi hissediyorum katlayamiyorum bile.
Kizlar bu arada aranizda yuruyus yada spor yapan varmi ben hic birsey yapamiyorum yuruyuse cikayim diyorum ama hic halim yok adim atacak bile
Cnm bnm midede aksam 11 gibi agri oluyor, ama uzun surmuyor sukur. 12 gibi bitiyor agrisi, zaten devam etse naparim bilmiorum, cnm bacaklarda odem mi car acaba? Benmde bazi gun sisiyor bazi gun hic yok, ben fun 30 dk ya yakin yavas yavas yurudum sabah, belki yarinda yururum. Daha fazla yuruyemiorum en fazla 20-30 dk
Çok merak ettim valla canim..iyi olmanıza sevindim..ben hic hatırlamıyorum..boyancak muhabbeti olmuştu ama ne zaman olcakti aklıma gelmedi açıkçası hic..deseydin ben biraz uzak kalacağım sizden diye bu kadar panik olmazdık :) evet 1000 in üstüne çıkınca ilk hedef 28 oluyor zaten doktorlarda..benim de adet dongume gore 27 den gün alıyoruz artık..26+ olduk..Kızlar merhaba... hepinizin bayramı kutlu olsun. Kizlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ama söylemiştim ya ev boyaniyor diyo kayinvaldeye gittim onların interneti yok. Bugün evime geçtim ohh evim gibisi yok. Artık yavaş yavaş hazırlıklara da başladık çok şükür Rabbime. Bayramdan önce doktora gittik haftaları 1 hafta önde gidiyor kilolarida bir kiloyu geçmiş. Artık yaşama sanslari yüksek dedi. Sevincten bi daha ne zaman gelelim bile demeden eve donmusuz. Sizler iyimisiniz okudum okudum bitiremedim yazdıklarınızı:)
Ananem kaynanam babam bayram bitti canım bizde bugün eve geldik..hatta esim yarin ise gidecek :)Kizlar Bayraminiz mubarek olsun nasil geciyor bayram
İyiyiz iste kuzum eve geldik bugün..kaç gündür duş yapamadım..Bugün evimde rahatla yıkanayım diyorum..Selam kızlar nasılsınız bugün?
Ahh kuzum yaa..uff geçmiş olsun..bol bol c vitamini beslen istirahat et..doktorunun onerebilcegi parasetamol içebilirsin..eski hamileliginde bende olmuştum ama hafif geçmişti benim..Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım
İnsanın evi gibi yok kuzum valla yap dusunu giy pijamalarini keyif yap:)))İyiyiz iste kuzum eve geldik bugün..kaç gündür duş yapamadım..Bugün evimde rahatla yıkanayım diyorum..
Sağol canim...Sıcak suya karabiber limon bal yapayım dedim birdeAhh kuzum yaa..uff geçmiş olsun..bol bol c vitamini beslen istirahat et..doktorunun onerebilcegi parasetamol içebilirsin..eski hamileliginde bende olmuştum ama hafif geçmişti benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?