Çok geçmiş olsun cnm,demek şifayı kaptın.gribin en büyük ilacı bol su,grip olunca içtiğimiz suyun iki katına ihtiyac oluyormuş.boğazın şiş mi?şişse elma sirkesi le gargara yap .çok iyi geliyor.çok vücut kırıklıgın agrın olursa minoset yada parol alırsın.Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım
Şimdiki hedef 30 sonrada 32 Ayy çok heyecanlıyım. Hep internet sitelerinde bebek malzemesi bakıyorum. Daha hic bişey alamadık. Bir eşim yanlışlıkla emzirme sutyeni almis :) bide onu iki taraflı gecelikle sabahlik. Cantami yapiyim resmini göndereceğim size. Boya bitti canım evide temizlettik. Çocuk odasını çok uçuk mavi istemiştim .istediğim gibi olmamış koyu olmuş.gorunce canım sıkıldıÇok merak ettim valla canim..iyi olmanıza sevindim..ben hic hatırlamıyorum..boyancak muhabbeti olmuştu ama ne zaman olcakti aklıma gelmedi açıkçası hic..deseydin ben biraz uzak kalacağım sizden diye bu kadar panik olmazdık :) evet 1000 in üstüne çıkınca ilk hedef 28 oluyor zaten doktorlarda..benim de adet dongume gore 27 den gün alıyoruz artık..26+ olduk..
Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım
Cnm bizde merak ettik, sukur iyiymissin,masallah demek 1 kiloyuda gecmisler:)
Aynen ya Nerede ki
MErhaba canim hosgeldin, masallah yavrilarina rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallhhhhhh. Iyi olmana sevindik canim
Uzandım valla dusumu yaptım..kaç gündür et yemekten gına geldi..esim makarna haşladı biraz önce..mutfağın halini görsen canım savaş çıkmış gibiİnsanın evi gibi yok kuzum valla yap dusunu giy pijamalarini keyif yap:)))
Zencefil çayı acaba hamilelikte kullaniliyormuydu o çok iyi geliyor..ama bal la limon ile ozlesinceye kadar bir kaç sürüyordu galiba..ben bide bal karabiber limon karıştırıp direk kaşık la şurup gibi yiyordum..sıcak susuz yani..Sağol canim...Sıcak suya karabiber limon bal yapayım dedim birde
Ben artik o öyle bu boyle demiyorum..benimkide biraz koyu gibi oldu..birde esim tavanları da boyamış..napim yaa üzmuycem kendimi tekki bebeğim sağ salim kucağıma gelsin...olsun boşver kendini üzüp bebekleri de strese sokma...Şimdiki hedef 30 sonrada 32 Ayy çok heyecanlıyım. Hep internet sitelerinde bebek malzemesi bakıyorum. Daha hic bişey alamadık. Bir eşim yanlışlıkla emzirme sutyeni almis :) bide onu iki taraflı gecelikle sabahlik. Cantami yapiyim resmini göndereceğim size. Boya bitti canım evide temizlettik. Çocuk odasını çok uçuk mavi istemiştim .istediğim gibi olmamış koyu olmuş.gorunce canım sıkıldı
Benim kocam gitti bile işe bizde bayram bugunden bittiAnanem kaynanam babam bayram bitti canım bizde bugün eve geldik..hatta esim yarin ise gidecek :)
Bugün de gitcekti aslında kardeşim ile esi gelecek diye gitmedi..aksam evde bakarım olmadi dedi..ofise de uğramadık evrak almaya..yarin gidecek artik her turlu ofiste çalışacak ben evde yanlız kalcam..kaç gündür annemde kalabalık ta alışmışım aslındaBenim kocam gitti bile işe bizde bayram bugunden bitti
Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım
Kocamin grip iken vazgeçilmezi tavuk suyuna şehriyeli terbiyeli çorba..bir tencere yaparım sürekli onu içer..birde greyfurt portakal öyle atlatır..antibiyotik hayatta kullanmaz..Sağolun kizlar,çorba içtim uzandım ama vücudum kırık çok bogazlarim yanıyor burnumda...Benim esim çok hastaydi bi kaç gündür tabi ondan kaptim arti nereye gittiysek bayramlasmaya her evde bi tane yatak dosek yatan vardı...Aman sizde dikkat edin
Benim griplerim öyle kolay geçmez kuzum en az iki hafta yatarım ben ama umarım öyle olmamKocamin grip iken vazgeçilmezi tavuk suyuna şehriyeli terbiyeli çorba..bir tencere yaparım sürekli onu içer..birde greyfurt portakal öyle atlatır..antibiyotik hayatta kullanmaz..
Esim in de çok fena geçiyor..salya sümük rulo ile yatar kalkar..çok ter atar gün de 10 defa soyarız..fermante çorbalar grip için iyiymiş..o yüzden fermante çorba ic canım..adam sevmiyor ilaç içmeyi...doktora bile gitmez..ben çok korkuyorum o grip olunca..şimdi de salgın varsa korktum senden Esim de dışardan bana taşırsa diyeBenim griplerim öyle kolay geçmez kuzum en az iki hafta yatarım ben ama umarım öyle olmam
Salgın varmış canım ama orada var mıdır bilemem ins yoktur...Esim in de çok fena geçiyor..salya sümük rulo ile yatar kalkar..çok ter atar gün de 10 defa soyarız..fermante çorbalar grip için iyiymiş..o yüzden fermante çorba ic canım..adam sevmiyor ilaç içmeyi...doktora bile gitmez..ben çok korkuyorum o grip olunca..şimdi de salgın varsa korktum senden Esim de dışardan bana taşırsa diyeallah şifa versin canım..
Canim gecmis olsun ya, ins hemencecik atlatirsin,ilik su ic evini bol bol havalandir cabik atlatirsin ins. Bisey soracam sende sirt ustu yatiyormussun, bnde yatiyorum ama iyi degilmis, bn bazen kalkiyorum gece sirt ustu yattigimi farkedriyorm, ama rahatsizlik vermiyor. Napalim yada ne yapsak ikizleede fark ediyormu aceba, bnmkler biri baya asagida sol tarafta, digeri gobegimin ustunde sagdaBenim griplerim öyle kolay geçmez kuzum en az iki hafta yatarım ben ama umarım öyle olmam
Sağol canim...Canim gecmis olsun ya, ins hemencecik atlatirsin,ilik su ic evini bol bol havalandir cabik atlatirsin ins. Bisey soracam sende sirt ustu yatiyormussun, bnde yatiyorum ama iyi degilmis, bn bazen kalkiyorum gece sirt ustu yattigimi farkedriyorm, ama rahatsizlik vermiyor. Napalim yada ne yapsak ikizleede fark ediyormu aceba, bnmkler biri baya asagida sol tarafta, digeri gobegimin ustunde sagda
Sağol canim...
Benim sağa sola yatma durumum çok zor yatirmiyorlar ki tosunlar,sırt üstü yatmak neden iyi değilmiş ki?E peki biz nasıl yatacakmisiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?