2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım
Çok geçmiş olsun cnm,demek şifayı kaptın.gribin en büyük ilacı bol su,grip olunca içtiğimiz suyun iki katına ihtiyac oluyormuş.boğazın şiş mi?şişse elma sirkesi le gargara yap .çok iyi geliyor.çok vücut kırıklıgın agrın olursa minoset yada parol alırsın.

Şimdiki hedef 30 sonrada 32 Ayy çok heyecanlıyım. Hep internet sitelerinde bebek malzemesi bakıyorum. Daha hic bişey alamadık. Bir eşim yanlışlıkla emzirme sutyeni almis :) bide onu iki taraflı gecelikle sabahlik. Cantami yapiyim resmini göndereceğim size. Boya bitti canım evide temizlettik. Çocuk odasını çok uçuk mavi istemiştim .istediğim gibi olmamış koyu olmuş.gorunce canım sıkıldı

İnsanın evi gibi yok kuzum valla yap dusunu giy pijamalarini keyif yap:)))
Uzandım valla dusumu yaptım..kaç gündür et yemekten gına geldi..esim makarna haşladı biraz önce..mutfağın halini görsen canım savaş çıkmış gibi hic te toplayasım yok...

Sağol canim...Sıcak suya karabiber limon bal yapayım dedim birde
Zencefil çayı acaba hamilelikte kullaniliyormuydu o çok iyi geliyor..ama bal la limon ile ozlesinceye kadar bir kaç sürüyordu galiba..ben bide bal karabiber limon karıştırıp direk kaşık la şurup gibi yiyordum..sıcak susuz yani..

Ben artik o öyle bu boyle demiyorum..benimkide biraz koyu gibi oldu..birde esim tavanları da boyamış..napim yaa üzmuycem kendimi tekki bebeğim sağ salim kucağıma gelsin...olsun boşver kendini üzüp bebekleri de strese sokma...

Benim kocam gitti bile işe bizde bayram bugunden bitti
Bugün de gitcekti aslında kardeşim ile esi gelecek diye gitmedi..aksam evde bakarım olmadi dedi..ofise de uğramadık evrak almaya..yarin gidecek artik her turlu ofiste çalışacak ben evde yanlız kalcam..kaç gündür annemde kalabalık ta alışmışım aslında

Kızlar ben grip oldum ne yapmalıyım

Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsin bende iki ay once bi grip olmustum korktum eyvah ne olacak benim gribim uzun suruyor diye ama cok sukurki hic birsey yapmadan hafif atlattim hamileliklerde bu tur rahatsizliklara karsi vucut daha direncli diye duydum.

Sağolun kizlar,çorba içtim uzandım ama vücudum kırık çok bogazlarim yanıyor burnumda...Benim esim çok hastaydi bi kaç gündür tabi ondan kaptim arti nereye gittiysek bayramlasmaya her evde bi tane yatak dosek yatan vardı...Aman sizde dikkat edin

Kocamin grip iken vazgeçilmezi tavuk suyuna şehriyeli terbiyeli çorba..bir tencere yaparım sürekli onu içer..birde greyfurt portakal öyle atlatır..antibiyotik hayatta kullanmaz..

Kocamin grip iken vazgeçilmezi tavuk suyuna şehriyeli terbiyeli çorba..bir tencere yaparım sürekli onu içer..birde greyfurt portakal öyle atlatır..antibiyotik hayatta kullanmaz..
Benim griplerim öyle kolay geçmez kuzum en az iki hafta yatarım ben ama umarım öyle olmam

Benim griplerim öyle kolay geçmez kuzum en az iki hafta yatarım ben ama umarım öyle olmam
Esim in de çok fena geçiyor..salya sümük rulo ile yatar kalkar..çok ter atar gün de 10 defa soyarız..fermante çorbalar grip için iyiymiş..o yüzden fermante çorba ic canım..adam sevmiyor ilaç içmeyi...doktora bile gitmez..ben çok korkuyorum o grip olunca..şimdi de salgın varsa korktum senden Esim de dışardan bana taşırsa diye allah şifa versin canım..

Salgın varmış canım ama orada var mıdır bilemem ins yoktur...

Canim gecmis olsun ya, ins hemencecik atlatirsin,ilik su ic evini bol bol havalandir cabik atlatirsin ins. Bisey soracam sende sirt ustu yatiyormussun, bnde yatiyorum ama iyi degilmis, bn bazen kalkiyorum gece sirt ustu yattigimi farkedriyorm, ama rahatsizlik vermiyor. Napalim yada ne yapsak ikizleede fark ediyormu aceba, bnmkler biri baya asagida sol tarafta, digeri gobegimin ustunde sagda

Sağol canim...
Benim sağa sola yatma durumum çok zor yatirmiyorlar ki tosunlar,sırt üstü yatmak neden iyi değilmiş ki?E peki biz nasıl yatacakmisiz :)))

Sağol canim...
Benim sağa sola yatma durumum çok zor yatirmiyorlar ki tosunlar,sırt üstü yatmak neden iyi değilmiş ki?E peki biz nasıl yatacakmisiz :)))

Bende iki sebep duydum sirt ustu yatmanin zararlari acisindan bunlardan biri dr olan ablam soyledi bebek organlara baski yapinca tansiyon dusmesine sebep oluyormus ozellikle bebekler buyudukten sonra yani 18. Haftadan sonra ozellikle. Bir digerinide bi arkadasim soyledi bebeklerde kordon dolanmasi sorunu sirt ustu yatmaktan kaynaklaniyormis diye elimden geldigince yatmiyorum en iyisi sola yatmakmis ama saga yatmakta zararli degilmis zaten ben butun gece donme dolap gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…