2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok iyi oldu bilgilendirdigin çok teşekkür ederim canım yatmam artık sırt üstü

Bende bunlari okudum biliyorum ama donmelpk icin once sirt ustu sonra yana donuyorum, bazen sirt ustu uyuyakaliuorum

Sağol canim...
Benim sağa sola yatma durumum çok zor yatirmiyorlar ki tosunlar,sırt üstü yatmak neden iyi değilmiş ki?E peki biz nasıl yatacakmisiz :)))
Sen biliyorsun sandim ondan soyledim bnde. Bn saga sola donerken zorlaniyorum sadece, arada sirt ustu uyandigimda oluyor. Ama gece lavaboya cok kalktigim icin pozisyon degisterbiliorm canim

Ay insallhh canim, yakinda yusyuvarlak tam bi top olaczz simdiki halimizin kiymetini bilelim, yavasca da olsa donebiliyoruz.

Benim karnim kocaman simdiden zaten 18 kilo aldim halim harap vallahi esim bu gidisle 100 kiloyla doguracaksi. Diyor 72 kilo oldum(

Benim karnim kocaman simdiden zaten 18 kilo aldim halim harap vallahi esim bu gidisle 100 kiloyla doguracaksi. Diyor 72 kilo oldum(
Bende 10 kg aldim ama bebislerden, yani vucutta gram yag yok. Gobusum var. Doktorun ne dio kilon hakkinda peki canim, bn zayif oldugum icin almam da bir sakinca yok

Bende 10 kg aldim ama bebislerden, yani vucutta gram yag yok. Gobusum var. Doktorun ne dio kilon hakkinda peki canim, bn zayif oldugum icin almam da bir sakinca yok

Canim hic birsey soylemiyorlar bende gorunuste vucudum fazla almadi biraz sirttan genisledim ama karnim cok daha buyuk boyum 163 bnimde

İğnelerle kaç kilo aldım kalp atışından sonra kaç kilo aldım canım..benim de 43 tu biliyorsun 47 ile kalp atışını duydum su anda 56 yim..9 kilo almışım bende sadece göbek ve popodan oluşuyorum..ama tedavi ile sayarsam 13 oluyor..

Günaydın kizlarrr :))Ben 65 66 arası gidip geliyorum... K kaderim35 kuzum genel kilonda hiç birşey yok zaten çok zayıf hamile kalmissin:) acelyacicegi canım senin kilonda gayet güzel masallahiniz var canlar elsal geç annem sen benim tarafa bize yariyo yapacak birsey yok canim:) Bu arada benim dr da bana tepki koydu çok kilo alıyosun bırak şu ekmeği hamur islerini dedi ama bi yandanda nerene aldın dedi :))))görüntüye çok önem veririm ama gözüme gerçekten bişey carpmiyo kızlar kocaman gobusum var belkide onun gölgesinde kaliyorumdur:)

Ne bilim kuzu yaa bende hem romatizma hem az bel fıtığı olduğu için kaslar kemikler kaldırmıyor..nişanlı iken 39 dum..evlenirken 56 idim ay çöreği gibiydim..bacak aram kendi düğunumde pisik olmuştu surtmekten düşün yani

39 nedir Allah aşkına
Ayarın yok seninde

Ah canim ya bende 3 kilo almistim tedavide ama veremedim gerisi ustune geldi cok sukur

Sen benden iyisin canim ama cidden su icsem yariyor valla:)) saka degil hamur isi tatli hic birsey yemiyorum ama cok hareketsizim bak sebep o olabilir

Ah canim ya bende 3 kilo almistim tedavide ama veremedim gerisi ustune geldi cok sukur

Sen benden iyisin canim ama cidden su icsem yariyor valla:)) saka degil hamur isi tatli hic birsey yemiyorum ama cok hareketsizim bak sebep o olabilir
Tabi hareketsizlik çok büyük etken,ben hareketliyim ama tabi gün geçtikçe dahada yavasliyorum :)))az kaldı zaten canım :))))

Ben iste kilo almaya başlayınca hareketler de kısıtlı doktorum demesede kıstım kendimi..ikizlerdeki gibi program yapmaya çalıştım bebeğe yarıyacak şekilde beslenmeye yöneldim..biliyorumki yesem yerim ama gündüz hic yemek yemiyorum..ceviz badem sut yoğurt meyva öyle gecistiriyorum..aciktigimida hissetmiyorum açıkçası..akşamları biraz yükleniyorum..oda baktım midem kotu oluyor reflu tetikliyor..akşamları da çok yemiyorum..sürekli yattığınız için midemin ağrısına dayanamiyorum..akşamları bir kase çorba mesela..1 dilim ekmek..yemek ne varsa ekmeksiz yada yarim ekmek pilav makarna çok az yiyorum..bakalım haftaya kız nasıl olacak..doktora da sordum geçen boyle yiyorum iyi yapıyorsun dedi..vitamin demir ilacı zaten içiyoruz onlarda kilo yapıyor herhalde...

Tabi hareketsizlik çok büyük etken,ben hareketliyim ama tabi gün geçtikçe dahada yavasliyorum :)))az kaldı zaten canım :))))

Transferden beri cok hareketsizim aslinda ilk uc ay kanamam oldu hep yattim sonrasinda korktum sadece kisisel ihtiyaclarimi ben karsiladim geri kalaninda oturdum hareketsizlik oldugu kadar soyledigim gibi diyabetim var insulinim %70 artti insulin sisiriyor insani yani ben ne zaman fazla insulin alsam sisiserdim azalttigi da hemen balon gibi sonerdim insallah dogumdan sonra tekrar eski haline donuyormus insulin ihtiyacimiz benimkide normallesir diye umidediyorum acikcasi bes yildir 34-36 beden dolasiyordum ortalarda da ne oluyordu sanki icim aciyordu simdi eski halime donmesende 38 beden bile olsam yeter bana cidden onemsemiyorum yeterki bebegimi saglikla kucagimiza alalim dis gorunus benim icin cok onemli ama onunda bi yeri varmis hamile kalamadigim donemde cok cok iyi anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…