1000 olmuştur herhalde canım..ne kadar da kontrol oluyor sizin orda..Iyi aksamlar kizlar benimde yarin randevum var saat 4 de bakalim buyumuslermi bocuklerim
Simdiye kadar her 4 haftada ultrasyon baska bir bolumdede tansiyon ve idrara bakiliyor du ama artik 3 haftaya indi1000 olmuştur herhalde canım..ne kadar da kontrol oluyor sizin orda..
Bide burda ikiz olunca cok onemsiyorlar bunu anladim normalde bir sorun yoksa detayli ultrasyon dan sonra ultrasyon icin cagirmiyorlar idrar ve tansiyon icin 25 haftadan sonra hemsireye gidiyorsun son zamanlar dahasiklasiyor tabi1000 olmuştur herhalde canım..ne kadar da kontrol oluyor sizin orda..
Cnm baya birseyler almissin, iyi de yapmissin.ben iki set almadim cnm, tek aldim 2 buyuk 2 kucuk boy biberon var icinde. Eger ihtiyac olursa ustune buyuk ve ya kucuk alirim.Kızlar ben akşam ebebege gittim eşimle,aski aldım biraz,malum benimkiler erkek o yüzden sade açık mavi vardı zaten sadece onlardan aldım...Biraz bez aldik,iki paket alttan çıt çıt li aldım,göğüs ucu kremi nide aldım...İşte şampuan falan aldık...Biberon seti alacaktm neslesemedimSiden80 cnm senin aldığından buldum ama o mu emin olamadım sen ondan iki set mi aldın?
Kutunun içine baktım bir tane emzik vardida ondan sordum..Ya kizlar bu arada sayfada o kadar çok reklam var ki yazamıyorum sayfa gidip duruyor sürekli sinir oluyorum artıkCnm baya birseyler almissin, iyi de yapmissin.ben iki set almadim cnm, tek aldim 2 buyuk 2 kucuk boy biberon var icinde. Eger ihtiyac olursa ustune buyuk ve ya kucuk alirim.
Zaten neye bakarsak onun reklamı geliyor canım dikkat ettin mi ?Kutunun içine baktım bir tane emzik vardida ondan sordum..Ya kizlar bu arada sayfada o kadar çok reklam var ki yazamıyorum sayfa gidip duruyor sürekli sinir oluyorum artık
Ewet ya bende biktim reklsmdan, bende de tek emzik var, daha sonra bir tane daha lirim dedim, nukun da iki tane emzigini almistim.Kutunun içine baktım bir tane emzik vardida ondan sordum..Ya kizlar bu arada sayfada o kadar çok reklam var ki yazamıyorum sayfa gidip duruyor sürekli sinir oluyorum artık
Aynn cnm bende dikkat ettimZaten neye bakarsak onun reklamı geliyor canım dikkat ettin mi ?
Aynen canım ama hiç alıcı gözle bakmıyorum tepki koyuyorumZaten neye bakarsak onun reklamı geliyor canım dikkat ettin mi ?
He tamam o zaman bende başka bir sete mi baktım dedim:)))Birde kızlar ben uyku setlerini falan almaya çıkıyorum birazdan alışverişleri bitirmeye çalışacağım agirlasmaya başladım artık olsun bitsin 3 hafta sonra ben artık çıkamam muhtemelen burda malum havalarda git gide bozuyor K kaderim35 kuzum var mı dışardan bakmami istediğin birseylerEwet ya bende biktim reklsmdan, bende de tek emzik var, daha sonra bir tane daha lirim dedim, nukun da iki tane emzigini almistim.
He tamam o zaman bende başka bir sete mi baktım dedim:)))Birde kızlar ben uyku setlerini falan almaya çıkıyorum birazdan alışverişleri bitirmeye çalışacağım agirlasmaya başladım artık olsun bitsin 3 hafta sonra ben artık çıkamam muhtemelen burda malum havalarda git gide bozuyor
K kaderim35 kuzum var mı dışardan bakmami istediğin birseyler
Hayırlı haberlerle gel cnm,bnmde bu gece sertleşme cok oldu,ama gündüz arada oluyor.Saat 5 gibi raNdevum var bakalim ne diyecek doktorm, agri yokta,sabaha kadr sertlesmeler oldu, simdi biraz ayakta kaliyim hemn sertlesiyorlar alemler bu bnm kizlar. Hic anneleri yorulsun istemiyorlar
Valla kayınvalidem aldı galiba.onu nerde kullanıcaz ki? Evler cok sıcak oluyor.ancak dışarı çıkarken.Bisey soracaktim size kizlar siz bebek battaniyesi alacakmsnz? Bez penye tarzi degil, kalin battaniyelerden
Herşey :))))He tamam o zaman bende başka bir sete mi baktım dedim:)))Birde kızlar ben uyku setlerini falan almaya çıkıyorum birazdan alışverişleri bitirmeye çalışacağım agirlasmaya başladım artık olsun bitsin 3 hafta sonra ben artık çıkamam muhtemelen burda malum havalarda git gide bozuyor K kaderim35 kuzum var mı dışardan bakmami istediğin birseyler
Ben almayı düşünmüyorum..zaten kışın pek çıkmayız dışarı gibi geliyor...anca baharda oda penye yeter gibi geliyor..Bisey soracaktim size kizlar siz bebek battaniyesi alacakmsnz? Bez penye tarzi degil, kalin battaniyelerden
Saat 5 gibi raNdevum var bakalim ne diyecek doktorm, agri yokta,sabaha kadr sertlesmeler oldu, simdi biraz ayakta kaliyim hemn sertlesiyorlar alemler bu bnm kizlar. Hic anneleri yorulsun istemiyorlar
Ben bir çok battaniye aldım bi arkadaş çok şazım oluyor dedi. İki tane kalın battaniye aldım ama öyle çok tüylü klasik battaniyelerden degil böyle tüylü montlar vardır ya onlardan size birazdan resim gönderirim. Birde ince kumaşlardan aldım kumaş gibi bile degil daha ince materyalinin adını bilmiyorum muslin square diyorlarmış burada emzirirken omzundan atmak için bebek arabasının uzerine örtmeye yada bir yer terletmesin diye altına serip bebegi yatırmak için yada gazını çıkarırken omzuna atmak için kullanıyormuş cok amaçlı bir şey incecik bi bez bir pakette beşli olandan birde pazen battaniye aldım aldımda aldım:)Bisey soracaktim size kizlar siz bebek battaniyesi alacakmsnz? Bez penye tarzi degil, kalin battaniyelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?