Müslin bezlerden bende aldımÇok amaçlı kullanılıyorlar.çok begendim.Hadi canım hayırlı haberlerle gel benim karnımdada sertleşme oluyor ara ara inşallah ciddi bi sorun degildir.
Ben bir çok battaniye aldım bi arkadaş çok şazım oluyor dedi. İki tane kalın battaniye aldım ama öyle çok tüylü klasik battaniyelerden degil böyle tüylü montlar vardır ya onlardan size birazdan resim gönderirim. Birde ince kumaşlardan aldım kumaş gibi bile degil daha ince materyalinin adını bilmiyorum muslin square diyorlarmış burada emzirirken omzundan atmak için bebek arabasının uzerine örtmeye yada bir yer terletmesin diye altına serip bebegi yatırmak için yada gazını çıkarırken omzuna atmak için kullanıyormuş cok amaçlı bir şey incecik bi bez bir pakette beşli olandan birde pazen battaniye aldım aldımda aldım:)
Bizim de yok zaten halaaa karar veremiyoruz :)Merhaba kızlar ben prenseslerime isim bulamıyorum bana yardım edin lutfen
Malesef bende hala bulmadım ben bir taneye bulamadım allah kolaylık versin ikiz anneleriMerhaba kızlar ben prenseslerime isim bulamıyorum bana yardım edin lutfen
Kizlar geldik doktordan, cok sukur rahimde acilma yok, 4 cmlerde. Dun yuruyus yaptigimi soyledim ikiz gebeligin zorluklari ddi, bu iki hafta cok dikkatli ol, dinlenmeyi sakin ihmal etme ddi, bebeklerin gelisimi guzel gidiyor sukurki, bi kg olmusuz artik teyzeleri. Boylarini sormadim agrimi tarif etmekle, bu kadar cok kasilmann sebebini sormakla mesguldum, akintim cok ddm, yogun ve beyaz, ama yanma kasinti yok. Enfeksiyon ilaclari verdi,fitil ve hap agri kesicide. 28. Haftayi atlatikkmi tamam insallh, gerisi rabbime kalmis artik
En sonkiler penye kundak
Maşallah cnm.şükürler olsun.bebişlerde büyümüş.sürahim ağzının uzunluğda çok çok iyi cnm.bnm 3 ün üsttündeydi.amalaçtı enson .tam soylemedi.artık dinlenme zamanı.bnmde akıbtım var ama rahili yapmdanmı verdi ilaçları? Birde bende hep akıntı vardı vajenden bile kültür alınmıştı ,birsey cıkmadı.Kizlar geldik doktordan, cok sukur rahimde acilma yok, 4 cmlerde. Dun yuruyus yaptigimi soyledim ikiz gebeligin zorluklari ddi, bu iki hafta cok dikkatli ol, dinlenmeyi sakin ihmal etme ddi, bebeklerin gelisimi guzel gidiyor sukurki, bi kg olmusuz artik teyzeleri. Boylarini sormadim agrimi tarif etmekle, bu kadar cok kasilmann sebebini sormakla mesguldum, akintim cok ddm, yogun ve beyaz, ama yanma kasinti yok. Enfeksiyon ilaclari verdi,fitil ve hap agri kesicide. 28. Haftayi atlatikkmi tamam insallh, gerisi rabbime kalmis artik
Hepside cok guzel cnm.gule gule kullan.ben bu kadar fazla almadım.yani bilemedim.byagı fazla almışsın.ama hepsi kullanılacak seyler.belkide ancak yeter.bende de ilk çocuk hatta çocuklar o yuzden bilemiyor insan.Çokmu almışım abartmışmıyım bilmiyorum ama??
Geldim geldimm hatta yazxim obur sayfada okumamissin:))acelyacicegi canım ne yaptın geldin mi
Yok kuzum okuyamadim yazismalarinizi bende yeni girdim eve aklimdaydin hemen yazmak istedim...Okurum simdi:)Geldim geldimm hatta yazxim obur sayfada okumamissin:))
Gecen tahlilerde hafif enfeksiyon iltihap vardi, ddi tam gecmemis demekki, ondan bi daha yazdi, coraspinide kestik artik kullanma ddi canim. Artik dinlenecez fazla yormak yok kendimizi. Seninde 5 ekim bulusma gunun demi hadi ins sende minnaklardan guzl haberler getir ins canimMaşallah cnm.şükürler olsun.bebişlerde büyümüş.sürahim ağzının uzunluğda çok çok iyi cnm.bnm 3 ün üsttündeydi.amalaçtı enson .tam soylemedi.artık dinlenme zamanı.bnmde akıbtım var ama rahili yapmdanmı verdi ilaçları? Birde bende hep akıntı vardı vajenden bile kültür alınmıştı ,birsey cıkmadı.
Canim benim mubarek dukkan mi acacan bu kadr cok bez battineye almisinn. Hepsinden 20 tane bulunsun der gibi:)) kiyamam yaEn sonkiler penye kundak
Darisi diger 2 ve 3. Kilolarina insallh hepimizinkininAy yasasın ne güzel haber çok şükür
5 ekim cnm doğru.bakalım büyümüşler mi :) bugun bnmde gobeğim çok gergin.valla 9 aylık gibi görünüyorum şu sn:)Gecen tahlilerde hafif enfeksiyon iltihap vardi, ddi tam gecmemis demekki, ondan bi daha yazdi, coraspinide kestik artik kullanma ddi canim. Artik dinlenecez fazla yormak yok kendimizi. Seninde 5 ekim bulusma gunun demi hadi ins sende minnaklardan guzl haberler getir ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?