2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar denedim resim göndermeyi ama göndermedi nedense sonra tekrar deniyicem

Müslin bezlerden bende aldımÇok amaçlı kullanılıyorlar.çok begendim.

En sonkiler penye kundak

Eklentiler

• image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar geldik doktordan, cok sukur rahimde acilma yok, 4 cmlerde. Dun yuruyus yaptigimi soyledim ikiz gebeligin zorluklari ddi, bu iki hafta cok dikkatli ol, dinlenmeyi sakin ihmal etme ddi, bebeklerin gelisimi guzel gidiyor sukurki, bi kg olmusuz artik teyzeleri. Boylarini sormadim agrimi tarif etmekle, bu kadar cok kasilmann sebebini sormakla mesguldum, akintim cok ddm, yogun ve beyaz, ama yanma kasinti yok. Enfeksiyon ilaclari verdi,fitil ve hap agri kesicide. 28. Haftayi atlatikkmi tamam insallh, gerisi rabbime kalmis artik

Cok zor yuruyorum, cabuk yoruluyorum, ayakta bisey yaptimmi, on dkkyi gecerse hemen sertlesior karnim. Boyle giderse artik disari cikamiuacagim. Dun geceden beri bnm de karnimdan tuhaf bi titresim gelior, tarif etmek gerekirse, arabanin marsina basip stop ettirince arabaya ne oluyorsa, karnimada oyle oluyordu bu sabah

Ay yasasın ne güzel haber çok şükür

Maşallah cnm.şükürler olsun.bebişlerde büyümüş.sürahim ağzının uzunluğda çok çok iyi cnm.bnm 3 ün üsttündeydi.amalaçtı enson .tam soylemedi.artık dinlenme zamanı.bnmde akıbtım var ama rahili yapmdanmı verdi ilaçları? Birde bende hep akıntı vardı vajenden bile kültür alınmıştı ,birsey cıkmadı.

Çokmu almışım abartmışmıyım bilmiyorum ama??
Hepside cok guzel cnm.gule gule kullan.ben bu kadar fazla almadım.yani bilemedim.byagı fazla almışsın.ama hepsi kullanılacak seyler.belkide ancak yeter.bende de ilk çocuk hatta çocuklar o yuzden bilemiyor insan.

Kızlar geldim şimdi ama benim işim bitmiş çoğunlukla oturdum gezemiyorum artık eyvahlar olsun...Bakabildigim kadar baktım ama birsey alamadım kafamda oturmadi birsey.Komple tk lara baktım,nevresim,yastık,baş koruyucuları falan 9 parça..Sarev de 490 lardan 270 kusure inmiş ama sade yoktu alamadım çok ayili falan vardı ben sevmiyorum onlarida...Linens'e baktım onlardada indirim yoktu 490 tl ydi..
Yani hiç verimli geçmedi benim bugün

Gecen tahlilerde hafif enfeksiyon iltihap vardi, ddi tam gecmemis demekki, ondan bi daha yazdi, coraspinide kestik artik kullanma ddi canim. Artik dinlenecez fazla yormak yok kendimizi. Seninde 5 ekim bulusma gunun demi hadi ins sende minnaklardan guzl haberler getir ins canim

5 ekim cnm doğru.bakalım büyümüşler mi :) bugun bnmde gobeğim çok gergin.valla 9 aylık gibi görünüyorum şu sn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…