2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hepside cok guzel cnm.gule gule kullan.ben bu kadar fazla almadım.yani bilemedim.byagı fazla almışsın.ama hepsi kullanılacak seyler.belkide ancak yeter.bende de ilk çocuk hatta çocuklar o yuzden bilemiyor insan.

Evet ilk cocuk kimden ne duyuyorsak inanip yapiyoruz:)
Canim benim mubarek dukkan mi acacan bu kadr cok bez battineye almisinn. Hepsinden 20 tane bulunsun der gibi:)) kiyamam ya

Aynen sorma zaten abarti benim gobek adim resmen hep boyleyim allah kocama yardim etsin bu konunda:)

Bende planlarim arasinda olmamasina ragmen carsiya ciktim bugun yorgan yastik ve yatak koruyucu aldim bide biberon seti bu dortlu olanlardan mikrodalgada sterilizasyon poseti bide bebek bezlerini atmak icin posetler vardi kendiliginden kapaniyormis bakteri ve kokuyu onlemek icin odasinda birakabiliyormusuz

Kizlar kafama birsey takildi bu biberon setiyle ilgili avent natural starter set var birde avent classic starter set bunlarin nesi farkli acaba

Masallah cicim tamamlanmistir eksiklerin artik. Paylassana cicilrini. Cevapla butonunun yaninda dosya yukle var, ordan foto yukluyoruz canim

Masallah cicim tamamlanmistir eksiklerin artik. Paylassana cicilrini. Cevapla butonunun yaninda dosya yukle var, ordan foto yukluyoruz canim
Nedense bi sorun vardi o nedenle yukleyememistim canim aldiklarim arabadalar esim musait olunca eve cikaracakmis. Ama biberon seti hakkinda kafam karisti benim aldigim classic bide natural varmis hangisi iyi bilemedim olmazsa gerimi versem?

Karnimin alt tarafi yanlari gobek ve ustu yani komple kasinma dun gecedebn beri tuttu.
Benim de kaşınıyor..catliyoruz galiba bugün kuaför bile dedi hafif kırmızı lar var şimdiden önlem al dedi kırmızı iken önlem alınırsa birşey olmuyormuş..güzellik merkezinin sahibine sorcaktim..hangi kremi önerirsin diye unuttum

Kizlar kafama birsey takildi bu biberon setiyle ilgili avent natural starter set var birde avent classic starter set bunlarin nesi farkli acaba
Ben naturel olanı aldım cnm.valla ne farklı bilmiorum.naturel biraz daha pahalı.naturel ya:)) onu alayım dedim.

acelyacicegi canım tosun gibi olmus benim gelinler :))))41 kere maşallah size:)))
Oh çok şükür bir problem yok...Ama gerçekten ikiz gebelik çok zormuş ben bugun her girdiğim mağazada oturup oturup çıktım:)hatta bir mağazada ki kız bana dogumunuza kaç gün kaldı dedi oda 5 aylık hamileymis ama benim yanımda 3 aylık gibi kaldı...9 aylık gibisiniz dedi Eyvahh dedim :)

Kizlar ben birsey daha sorucam size ben karnima dokununca karnimin agiriyor sizdede varmi boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…