- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Zaten tek bebek, 9 aylik hamileler gibiyiz 2 kg tasiyoruz, kasintilarim artti cok tatli kasiniyor habire5 ekim cnm doğru.bakalım büyümüşler mi :) bugun bnmde gobeğim çok gergin.valla 9 aylık gibi görünüyorum şu sn:)
Aynn oyle cnm.bebişler oyle birde suları plesentaları çift tabi:) göbeğinmi kaşınıyor cnm?Zaten tek bebek, 9 aylik hamileler gibiyiz 2 kg tasiyoruz, kasintilarim artti cok tatli kasiniyor habire
Hepside cok guzel cnm.gule gule kullan.ben bu kadar fazla almadım.yani bilemedim.byagı fazla almışsın.ama hepsi kullanılacak seyler.belkide ancak yeter.bende de ilk çocuk hatta çocuklar o yuzden bilemiyor insan.
Canim benim mubarek dukkan mi acacan bu kadr cok bez battineye almisinn. Hepsinden 20 tane bulunsun der gibi:)) kiyamam ya
Karnim komple kasiniyor canim,,göbekteAynn oyle cnm.bebişler oyle birde suları plesentaları çift tabi:) göbeğinmi kaşınıyor cnm?
Nerelerin kaşınıyor canım..Zaten tek bebek, 9 aylik hamileler gibiyiz 2 kg tasiyoruz, kasintilarim artti cok tatli kasiniyor habire
Masallah cicim tamamlanmistir eksiklerin artik. Paylassana cicilrini. Cevapla butonunun yaninda dosya yukle var, ordan foto yukluyoruz canimBende planlarim arasinda olmamasina ragmen carsiya ciktim bugun yorgan yastik ve yatak koruyucu aldim bide biberon seti bu dortlu olanlardan mikrodalgada sterilizasyon poseti bide bebek bezlerini atmak icin posetler vardi kendiliginden kapaniyormis bakteri ve kokuyu onlemek icin odasinda birakabiliyormusuz
Karnimin alt tarafi yanlari gobek ve ustu yani komple kasinma dun gecedebn beri tuttu.Nerelerin kaşınıyor canım..
NErelerdeydin senNerelerin kaşınıyor canım..
Nedense bi sorun vardi o nedenle yukleyememistim canim aldiklarim arabadalar esim musait olunca eve cikaracakmis. Ama biberon seti hakkinda kafam karisti benim aldigim classic bide natural varmis hangisi iyi bilemedim olmazsa gerimi versem?Masallah cicim tamamlanmistir eksiklerin artik. Paylassana cicilrini. Cevapla butonunun yaninda dosya yukle var, ordan foto yukluyoruz canim
Benim de kaşınıyor..catliyoruz galibaKarnimin alt tarafi yanlari gobek ve ustu yani komple kasinma dun gecedebn beri tuttu.
Ben naturel olanı aldım cnm.valla ne farklı bilmiorum.naturel biraz daha pahalı.naturel ya:)) onu alayım dedim.Kizlar kafama birsey takildi bu biberon setiyle ilgili avent natural starter set var birde avent classic starter set bunlarin nesi farkli acaba
Kursa gittim..ordan kuaföre..ordan elbise provam vardı aksam oldu eve geldim canım çıkmış...6 dan beri iki seksen yatıyorum valla...NErelerdeydin sen
Nemlendirici birseyler suruyosun dimi?Karnimin alt tarafi yanlari gobek ve ustu yani komple kasinma dun gecedebn beri tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?