Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
K kaderim35 dün disardaydim canım organizasyon işiyle alakali dur bak beğendiğim konseptin fotoğrafını yollayayım begenecekmisinEki Görüntüle 1645343 Eki Görüntüle 1645343
Evet canim yiyecek dahil,Cupcake,çikolata,kanepe,badem,isimli kurabiyeler,birde karton isimli kutularda hediyeler olacak ama hediyeye tam karar veremedim...Birde yataklar suslenecek...Bu arada canım gelenin gidenin cok olmayacaksa hiç bu kadar teferruata girme derim çok gereksiz külfet yani,biraz yapılır..Bana kalsa ben bu kadar yapmam ama cevremizden kaynaklı biraz maalesef ben senin gibi yurt dışında olsam yormam kendimi...Bu arada fiyat yarın verecekler yazarım sizedeCok sik canim cok begendim. Yiyecek olarak ne olacak oda dahilmi?organisazyon konusu biraz kafama takiliyor aslinda peki normal dogum olunca nasil yapiyorlar acaba ani mesela hani gunu belli olmayan sezeryan gibi ucreti neymis canim?
Bu arada 1 hafta önceden hazirliklara basliyorlarmis bende aynı soruyu sordum,sadece o an birinin haber vermesi gerekiyormus 3 saat falanmis o kurabiyelerin hazirlanmasi hemen gelip ekiple hazirliyorlarmis...Daha erkenini de konuştuk ne olur ne olmaz diye,onuda haber verince bir şekilde begendigimiz konsepte göre yine birseyler cikariyorlarmis ortayaCok sik canim cok begendim. Yiyecek olarak ne olacak oda dahilmi?organisazyon konusu biraz kafama takiliyor aslinda peki normal dogum olunca nasil yapiyorlar acaba ani mesela hani gunu belli olmayan sezeryan gibi ucreti neymis canim?
Evet canim yiyecek dahil,Cupcake,çikolata,kanepe,badem,isimli kurabiyeler,birde karton isimli kutularda hediyeler olacak ama hediyeye tam karar veremedim...Birde yataklar suslenecek...Bu arada canım gelenin gidenin cok olmayacaksa hiç bu kadar teferruata girme derim çok gereksiz külfet yani,biraz yapılır..Bana kalsa ben bu kadar yapmam ama cevremizden kaynaklı biraz maalesef ben senin gibi yurt dışında olsam yormam kendimi...Bu arada fiyat yarın verecekler yazarım sizede
Bu arada 1 hafta önceden hazirliklara basliyorlarmis bende aynı soruyu sordum,sadece o an birinin haber vermesi gerekiyormus 3 saat falanmis o kurabiyelerin hazirlanmasi hemen gelip ekiple hazirliyorlarmis...Daha erkenini de konuştuk ne olur ne olmaz diye,onuda haber verince bir şekilde begendigimiz konsepte göre yine birseyler cikariyorlarmis ortaya
Canim konturolun nasil gecti oglan nasilmis?Hayirli cumalar anneler benimde bugun kontrolum var bakalim bizim oglan ne durumda
Iyi gecti canim cok sukur oglusum iyiydi ama yine dogru durust gostermedi actim ama cok hareketliydi 1300gram olmus boyu da normal bundn sonra hareketlerine dikkat et say dedi azalma olursa direk gel dedi herseyimiz iyi cok sukur bir ay sonra kontrolumuz var hayirlisi artikCanim konturolun nasil gecti oglan nasilmis?arife1991 canim sende nstye girecektin bide dogum tarihini ogrenecektin ne yaptin yazin sonra
Tabi en önemlisi o onlar sağlıkla gelsinlerde yeterki...Yok canim zaten benim burda uc bes kisi pek birsey yapmayi dusunmuyorum ama turkiyede olsam kesin yapardim tamamen merak ettigim icin sordum yapsaydim nasil olurdu diye yap canim cok guzrl olacak bizede bolca resim gonderirsin insallh yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim gerisi sadece zevk
Çok şükür canım...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindimIyi gecti canim cok sukur oglusum iyiydi ama yine dogru durust gostermedi actim ama cok hareketliydi 1300gram olmus boyu da normal bundn sonra hareketlerine dikkat et say dedi azalma olursa direk gel dedi herseyimiz iyi cok sukur bir ay sonra kontrolumuz var hayirlisi artik
Insallh boyle devam eder annesi, iyi oldugunuzu bilmek moral oluyor bizlere, yavrum buyusun insalhh guzel guzel:)) hazirlik yaptinmi oglusunaIyi gecti canim cok sukur oglusum iyiydi ama yine dogru durust gostermedi actim ama cok hareketliydi 1300gram olmus boyu da normal bundn sonra hareketlerine dikkat et say dedi azalma olursa direk gel dedi herseyimiz iyi cok sukur bir ay sonra kontrolumuz var hayirlisi artik
Yaptim da daha eksiklerimiz var annem.yapacak birde alisverisini onunlada cikarsak herseyini alacak biter o zaman da insallahInsallh boyle devam eder annesi, iyi oldugunuzu bilmek moral oluyor bizlere, yavrum buyusun insalhh guzel guzel:)) hazirlik yaptinmi oglusuna
Sagol canim hepimizinkini sorunsuz biter aliriz kucagimiza bebislerimizi insallahÇok şükür canım...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Başka ne konsepti var canım..Çok altın geldi bana..herhalde altın takmayı sevmedigim için..gümüş olsa gümüşü tercih ederdim..ama şık ve herşey düşünülmüş..renk uyumları çok güzel..allahım sağlık la bu konsepti uygulamayı nasip etsin canım..konseptini görünce bir anda kendimi sarayda gibi hissettim..sakin yanlış anlama beni..benim normalde set im bile beyaz altın..yoksa güzel bir konsept..senin sevmen senin begenmen önemli..allaha içine sindirsin...o çikolatalar cupcake lerden birer tane ayır bana kargoya da ver mutlaka... :)))))Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
K kaderim35 dün disardaydim canım organizasyon işiyle alakali dur bak beğendiğim konseptin fotoğrafını yollayayım begenecekmisinEki Görüntüle 1645343 Eki Görüntüle 1645343
Canım kontrole gittim 10 dakika sürdü nst 2 tana küçük cihaz bakladilar normal çıktı. Kizim 2300 civarında daymis ama biraz eksik olabilir dedi dr sonucta tartiyla olcemiyoruz ölçümler den tahmini ortalama kilo söylüyoruz dedi. Dogum tarihini soylemedi ama kritik aya girdik sakin yorulup sa erken dogurma dedi :) en azindan 36 haftalıgi atlatalim cigerleri dogal yoldan gelissin dedi. 3 hafta sonra gidicem tekrar muhtemelen bu ayin 20 si gibi gidicem bende durumlar böyle hayırlısı artık.Canim konturolun nasil gecti oglan nasilmis?arife1991 canim sende nstye girecektin bide dogum tarihini ogrenecektin ne yaptin yazin sonra
Sağol kuzum amin..Başka ne konsepti var canım..Çok altın geldi bana..herhalde altın takmayı sevmedigim için..gümüş olsa gümüşü tercih ederdim..ama şık ve herşey düşünülmüş..renk uyumları çok güzel..allahım sağlık la bu konsepti uygulamayı nasip etsin canım..konseptini görünce bir anda kendimi sarayda gibi hissettim..sakin yanlış anlama beni..benim normalde set im bile beyaz altın..yoksa güzel bir konsept..senin sevmen senin begenmen önemli..allaha içine sindirsin...o çikolatalar cupcake lerden birer tane ayır bana kargoya da ver mutlaka... :)))))
O zaman kasilmalarin falan yok çok güzel...Ya senin ne kadar az kaldı :)yakında kizinla tanisacaksin çok heyecanlı :))Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Artık sana Allah kurtarsin demek lazım sanırım:)))hazırdır muhtemelen herseyin...Sen ne olur ne olmaz arkadaşım kapının arkasına koy hast cantaniCanım kontrole gittim 10 dakika sürdü nst 2 tana küçük cihaz bakladilar normal çıktı. Kizim 2300 civarında daymis ama biraz eksik olabilir dedi dr sonucta tartiyla olcemiyoruz ölçümler den tahmini ortalama kilo söylüyoruz dedi. Dogum tarihini soylemedi ama kritik aya girdik sakin yorulup sa erken dogurma dedi :) en azindan 36 haftalıgi atlatalim cigerleri dogal yoldan gelissin dedi. 3 hafta sonra gidicem tekrar muhtemelen bu ayin 20 si gibi gidicem bende durumlar böyle hayırlısı artık.
Cnm konseptini çok begendim.inşallah zamanında ve keyifli doğumlarımız olur.ve istediğin gibi olur.ilk yolladıgın resim ve kapı susu ( papyon olan) bence en guzeli .Sağol kuzum amin..
Tamam yollarım sana ne demek)))
Bende altın takmayi sevmem ama bunun onunla alakası yok ondan ben çok beğendim çok içime sindi :)Ben renk çok sevmiyorum aman dediğin gibi gümüş gosterseler bende muhtemelen gümüş ü tercih ederdim...Bu arada fikir olsun diğerlerini de yollayayım size...Eki Görüntüle 1645792 Eki Görüntüle 1645793 Eki Görüntüle 1645794 Eki Görüntüle 1645795 Eki Görüntüle 1645796 Eki Görüntüle 1645797 Eki Görüntüle 1645798
DmiCnm konseptini çok begendim.inşallah zamanında ve keyifli doğumlarımız olur.ve istediğin gibi olur.ilk yolladıgın resim ve kapı susu ( papyon olan) bence en guzeli .
Canım yaa bizim için mi çektin bunları..allah ne muradın varsa versin kuzum..Sağol kuzum amin..
Tamam yollarım sana ne demek)))
Bende altın takmayi sevmem ama bunun onunla alakası yok ondan ben çok beğendim çok içime sindi :)Ben renk çok sevmiyorum aman dediğin gibi gümüş gosterseler bende muhtemelen gümüş ü tercih ederdim...Bu arada fikir olsun diğerlerini de yollayayım size...Eki Görüntüle 1645792 Eki Görüntüle 1645793 Eki Görüntüle 1645794 Eki Görüntüle 1645795 Eki Görüntüle 1645796 Eki Görüntüle 1645797 Eki Görüntüle 1645798
Taki yastığını unutmusum ben yaaa...Eki Görüntüle 1645972 Eki Görüntüle 1645997 bunlarda benim taki yastigim ve kapi süsüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?