Olive farmı bilmiyorum cnm.ben daha bebek telsizi,sterilizatör,göğüs pompası ve puset bakacagım. Ve liste yapıp hediye almak isteyenlere yollayayım diyorum:)))Ayy bilemedim arkadaş ta görmüştüm mustela..kuzene sorcam eğer o getirecekse olive farm almam belkide..
Mantık li da bana kimse sormadı ihtiyacım ne var diye....getiren nakit yada altın getirsin bebek doğduktan sonra..olive farm datca da yapilan yöresel bir marka ama doğal mış..kuzen orda çalıştığı için biliyor..Olive farmı bilmiyorum cnm.ben daha bebek telsizi,sterilizatör,göğüs pompası ve puset bakacagım. Ve liste yapıp hediye almak isteyenlere yollayayım diyorum:)))
Olive farmı bilmiyorum cnm.ben daha bebek telsizi,sterilizatör,göğüs pompası ve puset bakacagım. Ve liste yapıp hediye almak isteyenlere yollayayım diyorum:)))
Cnm göbeğini bir yere bile sürtsen iz oluyor.ama iz kalıcıysa catlıyodurOzellikle mustelanin kopuk sampuani cok guzelmis ablam kullaniyor kizi iki yasinda hala kullaniyorum cok iyi diyor onun tavsiye uzerine bende mistela tercih ettim. Gogus ucu kremide genelde lansinoh herkes oneriyor amaSiden80 canim sen mustelada iyi dedigin icin ikisinide alicam bu arada benim karnimda iki cm uzunlugunda kirmizi bi cizgi var sanki kiyafet izi gibi catlakmi acaba okadarda duzenli krem kullandim
İnş değildir canım..belki kendin cizmisindir hafif ce tenini..Ozellikle mustelanin kopuk sampuani cok guzelmis ablam kullaniyor kizi iki yasinda hala kullaniyorum cok iyi diyor onun tavsiye uzerine bende mistela tercih ettim. Gogus ucu kremide genelde lansinoh herkes oneriyor amaSiden80 canim sen mustelada iyi dedigin icin ikisinide alicam bu arada benim karnimda iki cm uzunlugunda kirmizi bi cizgi var sanki kiyafet izi gibi catlakmi acaba okadarda duzenli krem kullandim
Ben kamerasız alıcam,çok kişiye sordum.kameralıyı tavsiye etmedi.çünkü sende çok huzursuz oluyormuşsun.bebek biraz mızmızlansa yanına gidiyormuşsun.onun için gerek yok:))) takarım çünkü ben sürekli giderim hareket ettiklerinde.Ben bi bebek monitoru gordum ilk etapta cok begendim samsung marka cep tlf yada tablete programi i yukleyip ordan takibedebiliyormusuz yanliz bir seyi var normalde tlf dan takibedemedigin modellerdede karsilikli konusma ozelligi var gerci benim ablamlarin ikisininde bebek telsizi karsilikli konusulabiliyorlardi ama hic kullanmadilar
Bende tam tersini dusunmustum aslinda kendi kendine uyumayi ogretmeyi dusunuyorum nasil ogretildigine baktim diyorki bebek her mizladiginda yanina gitmeyin bazen aglar uykusunda tekrar uykuya doner eger kamerali olursa dedim ordan takibederim yatagina koyup odaya geldigimde uyumusmu uyandi agladiysa teklikeli bi durum varmi vsBen kamerasız alıcam,çok kişiye sordum.kameralıyı tavsiye etmedi.çünkü sende çok huzursuz oluyormuşsun.bebek biraz mızmızlansa yanına gidiyormuşsun.onun için gerek yok:))) takarım çünkü ben sürekli giderim hareket ettiklerinde.
Yok canim %90 catlak iki gundur ayni yerdeİnş değildir canım..belki kendin cizmisindir hafif ce tenini..
Telsizi kullanıyorlar cnm erkende olsa.bnm ikiz oldugu için pompa almam lazım.sütüm başta gelmeyebilir onun için almam lazım.Kizlar bu arada ben sterilizator sut pompasi ni biraz gereksiz buluyorum ne derece dogruyum tabi bilemiyorunbebek zaten emerse ikisinede ihtiyac olmayacak ilk bir kac gun denemedende emip emmedigini anlayamayiz emmezsede o gunlerde alinir diye dusundum ama siz ne dersiniz. Hatta bebek telsizi bile ilk gunlerde belki bir iki ay uc ay gozumuzun onunden ayirmayizki onlarida kullanalim
Tabi bu yönden bakarsan senin ki de doğru.Bende tam tersini dusunmustum aslinda kendi kendine uyumayi ogretmeyi dusunuyorum nasil ogretildigine baktim diyorki bebek her mizladiginda yanina gitmeyin bazen aglar uykusunda tekrar uykuya doner eger kamerali olursa dedim ordan takibederim yatagina koyup odaya geldigimde uyumusmu uyandi agladiysa teklikeli bi durum varmi vs
Canım sezeryan olacak kısmet olursa. Dr sansa birakmiyor bende zaten epidural sezeryan istiyorum. Muhtemelen yarin soyler tahmini dogum yapacagim günü.Cnm senin doğuma da az kaldı,normal mi düşünüyorsun?sezeryan mi?
Sanada canım...Hadi güzel haberlerle dön insallahHayirli cumalar anneler benimde bugun kontrolum var bakalim bizim oglan ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?