2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bugün kuzenimin kınası var o benim elimde büyüdü doğuştan kalp hastası idi..uzak biraz geçen hafta oraya bayramda gittim diye bugün gidemedim..yarin düğün burda olcak..ona üzülüyorum çok fena

Bugün kuzenimin kınası var o benim elimde büyüdü doğuştan kalp hastası idi..uzak biraz geçen hafta oraya bayramda gittim diye bugün gidemedim..yarin düğün burda olcak..ona üzülüyorum çok fena
Uzulme cnm yarin dugune gidersin su anda kendini ve kizini dusunmek zorundasin

Uzulme cnm yarin dugune gidersin su anda kendini ve kizini dusunmek zorundasin
Fotoğrafları paylaştıkça kızlar ağladım istemeden benim cadı da hemen kendini unutturmuyor başladı bam bam vurmaya..Nasıl can o da ben de varım diyor..sen Nasıl sin canım..

Fotoğrafları paylaştıkça kızlar ağladım istemeden benim cadı da hemen kendini unutturmuyor başladı bam bam vurmaya..Nasıl can o da ben de varım diyor..sen Nasıl sin canım..
Anne ben burdayim beni dusun diyorbende iyiyim cnm cok sukur bugun bebeklerimin kiyafetler ini yikadim kurusun yarina utuleyip yerlestirecem

Herkes çok sessiz bugün :))

Üzülme kuzum bu sene böyle aman yarın düğüne gidersin
Can sıkıntısından yv izliyorum napim...nursecan Nasıl acaba çok.merak ediyorum onu..sırt ağrılarım gittikçe artıyor artık..geçen nazar değdirdim galiba artik rahat uyuyamiyorum canım yaa

Anne ben burdayim beni dusun diyorbende iyiyim cnm cok sukur bugun bebeklerimin kiyafetler ini yikadim kurusun yarina utuleyip yerlestirecem
Sen granül mu sıvı mi aldın deterjanı canım..ben dalın in kokusunu normalde çok seviyorum ama..onun granül de lavantali var galiba.sen hangi marka almıştın...

Dmi Bende çok beğendim onlara karar verdim hemen...Sen nasılsın bugün yoktu
Bende ev değiştirdim bugun.3 saat araba kullandım,teafik vardı her zaman ki gibi.yoruldum bşraz.daha sonra agda ,manikür pediküre gittim.birde tetanozun 2. Asısını oldum.saglık ocagındakiler bile artık hastane cantanı haxırla dedi.bu hafta onu hazırlayacağım.

Can sıkıntısından yv izliyorum napim...nursecan Nasıl acaba çok.merak ediyorum onu..sırt ağrılarım gittikçe artıyor artık..geçen nazar değdirdim galiba artik rahat uyuyamiyorum canım yaa
Evet artık bu haftada böyleymis kuzum yandik,beni görsen koltuğun tepesinde bi oraya bir buraya dönüyorum rahat oturamiyorum uzanamiyorum,gobegim artık taş gibi çok sert demekki deride açılacak yer kalmadı,gerçekten denilen dogruymus kız çocukları yanlara gider erkekler direkt one çıkar diyorlardı...benim arkadan hala hamile olduğumu anlamiyorlar ama göbek 9 aylık gibi aslinda

Off 3 saat mi nasıl yorulmussundur cnm yaa ben 15 dk dan fazla kullanamiyorum kaburgam çok batıyor otururken...
Tabi aynen hazırlamak lazım artık canım

Cnm benimde hiç yanlarım yok .direk öne gidiyor sivri bir srkilde ama ikiside kız:)

Ben bile rahat pozisyon bulamıyorum..sizi hic düşünemiyorum canım..rabbim yardımcınız olsun..benim popo da var sağ olsun arkada ileride :)))) mide ağrısı on kaburgama vuruyor birde arka ya galiba..kasık ağrısı da var..sanki kasiklarim yirtiliyor gibi hissediyorum

Off 3 saat mi nasıl yorulmussundur cnm yaa ben 15 dk dan fazla kullanamiyorum kaburgam çok batıyor otururken...
Tabi aynen hazırlamak lazım artık canım
Herseyi bırak tuvaletim gelince kötü oldum yolda:)) onun için bugun alt tarafa biraz baskı ve agrı oldu.şimdi yatıyorum .dinlenşyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…