Ben imom omega kullanıyorum canım..onda omega da olduğu için gerek duymadı doktorumKizlar aranızda balık hapı kullanan varmı
Ben içiyorum cnm hergun ,bir tane efa daily mega 3Kizlar aranızda balık hapı kullanan varmı
Ben içiyorum cnm hergun ,bir tane efa daily mega 3
Benim ikizoldugu için başta kullanıyordum şimdi zorlanıyorum bir aksam bisey olur muBen imom omega kullanıyorum canım..onda omega da olduğu için gerek duymadı doktorum
Ben bugun dra sordum.içmeye devam edecekmiyim diye.devam et dedi.ama bnm de arada içmediğim 1-2 gun oldu.Bana ocelan plastik 1200mg mideme dokunuyor icmesem Olur acaba
Cnm çok guzel .güle gülekullan tatlı kızınla .
Tamam canım çek bekliyorum..allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize..Cnm çok guzel .güle gülekullan tatlı kızınla .Bende bir ara cekip yollarım.
Bende balık yiyorum cnm. Omega 3 hapta alıyorum. Ama yediğin gun almasan olur bence .bende almadım yediğim gunler.Kızlar aklıma takılan bişey var doktoruna sorulan kontrolde.Normalde balık seven ve yiyen biri değilim ama tedaviden bu yana omega kapsül kullanıyorum solgarin balık yediğimizde de içiyor muyuz bu hafta sonu balık yedim almadım tableti fazlasıda iyi değil diye okudum bir makalede siz ne yapıyorsunuz. Malum balık mevsimi açıldı orjinali gibi olmaz diye düşünüyorum ve yiyorum bebisim icin
İyi almışsın yinede,az degil .bende yarın .hastaneye gidecek giyiseleri yıkattırıp ,ütületeyim diyorum.ne aldıgım bile belli degil.yarın onlara bşr bakarım.sonrada hastane cantasında kalan eksikleri tamamlarım.Kızlar dun bu kadarcık alabildim....
Bende balık yiyorum cnm. Omega 3 hapta alıyorum. Ama yediğin gun almasan olur bence .bende almadım yediğim gunler.
Hastane çantası var bezi... deterjanı ...var..oda takimi gelse ona gore bakıcam da..hastane çantasına konan hic birseyim yok daha benim çünkü çantam yoooookkkİyi almışsın yinede,az degil .bende yarın .hastaneye gidecek giyiseleri yıkattırıp ,ütületeyim diyorum.ne aldıgım bile belli degil.yarın onlara bşr bakarım.sonrada hastane cantasında kalan eksikleri tamamlarım.
Ben zaten hastane almıcam:)Hastane çantası var bezi... deterjanı ...var..oda takimi gelse ona gore bakıcam da..hastane çantasına konan hic birseyim yok daha benim çünkü çantam yoooookkk
Hastane derken canım anlamadım..hastane çıkışımı diyorsun..Ben zaten hastane almıcam:)
Canim Rabbim hayırlısıyla kullanmanızı nasip etsin hepsi çok guzel
Hastane yazmışım yaaa:)) hastane cantası olacaktı.Hastane derken canım anlamadım..hastane çıkışımı diyorsun..serenci hic yazmamış bugün..merak ettim..
Güle güle kullansın kızın canım benim çok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?