2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar aklıma takılan bişey var doktoruna sorulan kontrolde.Normalde balık seven ve yiyen biri değilim ama tedaviden bu yana omega kapsül kullanıyorum solgarin balık yediğimizde de içiyor muyuz bu hafta sonu balık yedim almadım tableti fazlasıda iyi değil diye okudum bir makalede siz ne yapıyorsunuz. Malum balık mevsimi açıldı orjinali gibi olmaz diye düşünüyorum ve yiyorum bebisim icin

Bende balık yiyorum cnm. Omega 3 hapta alıyorum. Ama yediğin gun almasan olur bence .bende almadım yediğim gunler.

Kızlar dun bu kadarcık alabildim....
İyi almışsın yinede,az degil .bende yarın .hastaneye gidecek giyiseleri yıkattırıp ,ütületeyim diyorum.ne aldıgım bile belli degil.yarın onlara bşr bakarım.sonrada hastane cantasında kalan eksikleri tamamlarım.

Hastane çantası var bezi... deterjanı ...var..oda takimi gelse ona gore bakıcam da..hastane çantasına konan hic birseyim yok daha benim çünkü çantam yoooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…