2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım maşallah kiloları çok güzel çok mutlu oldum okuyunca darısı benimkiler in başına insallah...Giremedim bugün uyku seti falan aldım biliyorsunuz oda tklari gelecekti bugün alışveriş yapıp eve yetistim şimdi montajlari yapılıyor heyecanla bekliyorum bende

Cok tesekkurler cnm.seninkilerde cok büyümüştür.senin bugun işin çoktu doğru ya.dun yazmıştın?kolay gelsin size:) yollarsın resimleri.

41 kere masallah canim. Gözün aydin.

Dra gittim sertlesmeleri sormayi unuttum ya nedense dra gidince aklimdakileri unutuyorum.birde kan ve idrar tahlili istedi,onlari da yaptirdim.
Ben de hep unutuodum. Doktorum bana aklina geldikce yaz sorulari dedi. Iyi fikir. Listeden soruosun sonra sorulari.

Cok sagol cnm bnm.Allah sanada nasip etsin, bebişlerin lop lop etli olsun inşallah:)))ya cnm sen cinsiyetlerini hiç soylemedin.yada ben unutmuş olabilirİm.acayip unutkan oldum ya: ((
Ben tam cinsiyetlerini ögrenecektim ki biliosun suyum geldi. Sonra malum derdimiz baska olmaya basladi. Sonra doktor bi kontrolde pat diye erkek bebek diye konusmaya basladi. Ben bilmiodum hic cinsiyetlerini. Aa erkek mi dedim. Suyu olmayan bebegin ise cinsiyetini göremediler uzun süre kiz dediler. En son o da bacak arasini gösterince iki erkek oldugu kesinlesti.

Ayy cnm masallah oğluşlarına dediğin diğer sorunladan aklımıza bile gelmedi ki.

Az kaldı ya .bir 28. Haftaya gelin.rahatlarsın cnm.

Canım çok güzeller . Yüce Rabbim Gül'e Gül'e giydirmeyi nasip etsin. Ben daha hiç alışverişe çıkmadım. Kayınvalidemle görüncem oğluşlarıma birşeyler almışlar. Daha görmedim bile. En yakın zamanda artık alışverişe başlamam Lazım sanırım :)
31 ekimde de kaynımın düğünü var . Abiye almam gerekiyor . Bu göbişle nasıl bir şey alabilirim acaba

Özelden göndereyim benim modele bak canım ben ebrumaternity den çalmıştım modeli..kapalı yerde olcaksa hoş duruyor..Benim elbiseye herkes bayıldı..

Eki Görüntüle 1648325
Bebeklerimin kışlık battaniyeleri :)
Allah im bayıldım ben buna...çok güzel maşaallah subhanallah..nerden cikardiniz bu modeli biri de orcekmiş bana bu modeli söyleyeyim olmadi..benim ordugum yorgan gibi oldu çünkü çok kalın.. güzel günlerde sağlıcakla kullanın caniiimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…