- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Kayınvalidem ördürmüş. Baya emek harcanmış. Kış için çok ideal olmuş. Bebeklerimi aşıya götürürken iyice sararım battaniyelerineAllah im bayıldım ben buna...çok güzel maşaallah subhanallah..nerden cikardiniz bu modeli biri de orcekmiş bana bu modeli söyleyeyim olmadi..benim ordugum yorgan gibi oldu çünkü çok kalın.. güzel günlerde sağlıcakla kullanın caniiimmm..
7 ayliksin cnm, benimde baslamam lazim yarin baslayayim artikKızlar bu meme ucu çatlak kremi ne nezaman başlayacağız...dun kadın satarken 7.ayda dedi..ben simdi kaç ayligim ki off...doktora sorma yi unutuyorum nasıl aylık hesaplanacağını...
Canim aldigin cicilerin hepsi cok guzeller, gule gule giysin prensesin insallh, biz 6, 5 ayligiz yani 7 de. 7. Ayimizi dolduruyoruz ins.Kızlar bu meme ucu çatlak kremi ne nezaman başlayacağız...dun kadın satarken 7.ayda dedi..ben simdi kaç ayligim ki off...doktora sorma yi unutuyorum nasıl aylık hesaplanacağını...
Benim krem hala gelmedi, baslamak icin erken diye dusunuyorum bn. 30 dn sonra kullanacam insallh7 ayliksin cnm, benimde baslamam lazim yarin baslayayim artik
Sanki 1 ay önce demişti biri..ama içinde su zaman başlayın demiyor..ondan size sorayim dedim..7 ayliksin cnm, benimde baslamam lazim yarin baslayayim artik
Yani başlasak iyi olur bence.:)Sanki 1 ay önce demişti biri..ama içinde su zaman başlayın demiyor..ondan size sorayim dedim..
Tesekkur ederim canım...bak bu sitede 28 29 bittiğinde 7 ay bitmiştir diyor..Canim aldigin cicilerin hepsi cok guzeller, gule gule giysin prensesin insallh, biz 6, 5 ayligiz yani 7 de. 7. Ayimizi dolduruyoruz ins.
Cnm hepsi çok guzeller ya, güle güle giysin tatlı kızın.Eki Görüntüle 1648445 Eki Görüntüle 1648450 Eki Görüntüle 1648453 Eki Görüntüle 1648454 Eki Görüntüle 1648457 Eki Görüntüle 1648458 Eki Görüntüle 1648460 Eki Görüntüle 1648445 kizimin bütün cicileri yikanip ütülendi. Bir cogunu yukleyemedim ama kiz bebegin kıyafetleri cok güzel :).
Çok güzeller bayıldımEki Görüntüle 1648445 Eki Görüntüle 1648450 Eki Görüntüle 1648453 Eki Görüntüle 1648454 Eki Görüntüle 1648457 Eki Görüntüle 1648458 Eki Görüntüle 1648460 Eki Görüntüle 1648445 kizimin bütün cicileri yikanip ütülendi. Bir cogunu yukleyemedim ama kiz bebegin kıyafetleri cok güzel :).
Benim topu topu 1 beden büyüdü göğüslerim..bir arkadasimin da çok küçükmüş geçenlerde doğurdu..çok büyüdü aşırı büyüdü diyor...Yani başlasak iyi olur bence.:)
Güzel günlerde kullan canimm..sağlık la giysinler yavrular inşallah..ben tulum bulamadım bu arada senin tulumlar kaç beden canım..o kelebekliden nette bende görmüştüm ama cesaret edemedim..guzelmi kumaşları filan..ama dunde mağazada baktım 0 -3 ay tulum bulamadım yaa..6 aylık vardı hep o zamanda yaz gelecek zaten çocuk pişer..çok sekerler yaaa..çok tatlılar...Eki Görüntüle 1648445 Eki Görüntüle 1648450 Eki Görüntüle 1648453 Eki Görüntüle 1648454 Eki Görüntüle 1648457 Eki Görüntüle 1648458 Eki Görüntüle 1648460 Eki Görüntüle 1648445 kizimin bütün cicileri yikanip ütülendi. Bir cogunu yukleyemedim ama kiz bebegin kıyafetleri cok güzel :).
Ben daha çok alt üst şeklinde aldım bir tanecik tulumu var sadece kızımın :))) almayayım mi tulum şeklinde canım..Kizlar aldiklariniZin hepside cok guzeller hayirli gunlerde kullanin 0-3 ayliklari cok giyfirmiyorsunuz kizlar cok almayin enfazla 1 1-5 ay giyecekler yikanacaklari icinde cekiliyorlar benden size uyari
Ben hepsini tulum aldim cnm alt ust almadim tulum daha rahat oluyor cunku tulumun altinada citcitli atlet giydirioiyorBen daha çok alt üst şeklinde aldım bir tanecik tulumu var sadece kızımın :))) almayayım mi tulum şeklinde canım..
Neyse annemler gidince dr mağaza mağaza gezip bakarlar..benim o kadar zamanım da gücüm de yoktu..söylerim alır onlar..esim zaten ne gerek var hediye gelecek hala modunda...delirtiyor beni..Bu arada aldiklarim hepside 0-3 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?