2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kayınvalidem ördürmüş. Baya emek harcanmış. Kış için çok ideal olmuş. Bebeklerimi aşıya götürürken iyice sararım battaniyelerine

Kızlar bu meme ucu çatlak kremi ne nezaman başlayacağız...dun kadın satarken 7.ayda dedi..ben simdi kaç ayligim ki off...doktora sorma yi unutuyorum nasıl aylık hesaplanacağını...

Kızlar bu meme ucu çatlak kremi ne nezaman başlayacağız...dun kadın satarken 7.ayda dedi..ben simdi kaç ayligim ki off...doktora sorma yi unutuyorum nasıl aylık hesaplanacağını...
7 ayliksin cnm, benimde baslamam lazim yarin baslayayim artik

Canim aldigin cicilerin hepsi cok guzeller, gule gule giysin prensesin insallh, biz 6, 5 ayligiz yani 7 de. 7. Ayimizi dolduruyoruz ins.

Güzel günlerde kullan canimm..sağlık la giysinler yavrular inşallah..ben tulum bulamadım bu arada senin tulumlar kaç beden canım..o kelebekliden nette bende görmüştüm ama cesaret edemedim..guzelmi kumaşları filan..ama dunde mağazada baktım 0 -3 ay tulum bulamadım yaa..6 aylık vardı hep o zamanda yaz gelecek zaten çocuk pişer..çok sekerler yaaa..çok tatlılar...

Kizlar aldiklariniZin hepside cok guzeller hayirli gunlerde kullanin 0-3 ayliklari cok giyfirmiyorsunuz kizlar cok almayin enfazla 1 1-5 ay giyecekler yikanacaklari icinde cekiliyorlar benden size uyari

Kizlar aldiklariniZin hepside cok guzeller hayirli gunlerde kullanin 0-3 ayliklari cok giyfirmiyorsunuz kizlar cok almayin enfazla 1 1-5 ay giyecekler yikanacaklari icinde cekiliyorlar benden size uyari
Ben daha çok alt üst şeklinde aldım bir tanecik tulumu var sadece kızımın :))) almayayım mi tulum şeklinde canım..

Ben daha çok alt üst şeklinde aldım bir tanecik tulumu var sadece kızımın :))) almayayım mi tulum şeklinde canım..
Ben hepsini tulum aldim cnm alt ust almadim tulum daha rahat oluyor cunku tulumun altinada citcitli atlet giydirioiyor

Benin kizin 12 tane tulumu var 10 tanede citcitli atleti var erkeginde 14 tane tulum 10 tane citcitli atleti var yikadim utuledim yerlestirdim

Bu arada aldiklarim hepside 0-3 aylik
Neyse annemler gidince dr mağaza mağaza gezip bakarlar..benim o kadar zamanım da gücüm de yoktu..söylerim alır onlar..esim zaten ne gerek var hediye gelecek hala modunda...delirtiyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…