• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

Az kaldı artık benide haftada bir çağrıyo 2500 kilolar hayırlısıyla kucağımıza alırz inş
Maşşllah sanada bebeklerinede annesi inşallah günler yaklaştıkça geçmiyo gibi artık bizde haftada bir gidyorz bizde 34 haftalıkken 44 cm kızımız 2,150 oğlumuz 2,400 gr dı bakalım cuma rndevu kaç olmuşlar sanada gün verdimi drun valla heyecan dorukta sonuçları paylaşalım birbirimizle :KK19:

Evet kızlar kontrol sonrası haberleşelim biz daha yeni 34 haftayız şu an 34+2 yiz bakalım neler diyecek doktor amca:KK54::KK55:

Maşşllah sanada bebeklerinede annesi inşallah günler yaklaştıkça geçmiyo gibi artık bizde haftada bir gidyorz bizde 34 haftalıkken 44 cm kızımız 2,150 oğlumuz 2,400 gr dı bakalım cuma rndevu kaç olmuşlar sanada gün verdimi drun valla heyecan dorukta sonuçları paylaşalım birbirimizle :KK19:
Yok cnm gun vermiyo acil olcak tutabildiğimiz kadar tutucazdiyo 37 yi zorlucaz dedi zaman geçmiyo heyecan dorukta benimde 34+6

Evet kızlar kontrol sonrası haberleşelim biz daha yeni 34 haftayız şu an 34+2 yiz bakalım neler diyecek doktor amca:KK54::KK55:
Evt aynen haberleşelim :anneadayı: sinemcim senin supriz yumurtan tek yumi ikiziydi demi yanlış hstırlamıyosam :KK46::KK46:hayırlısı olsun hakkımızda dr giderken hep aynı heyecan çok güzell:KK200:

Yok cnm gun vermiyo acil olcak tutabildiğimiz kadar tutucazdiyo 37 yi zorlucaz dedi zaman geçmiyo heyecan dorukta benimde 34+6
Evt banada gün vermiyo aynen seninle günlerimizde aynı acil olur diyo banada dururlarsa bizde 37 de falan sanırım aralığı görürmüyüz acaba :KK35: hayırlısı hakkımızda ama şöylede bişey var acil diyoya dr vücudumuzun doğuma nası tepki vereceğini bilmiyoruz o nasıl olcak ben normal doğum istiyorum bebeklerin ikiside başaşağı normal doğum için istenen ama dr olmaz diyo ben acil gidesiye rahim yeterli açıklığa ulaşırsa dr o zaman napıcak yine bebeği geri itip sezeryan mı yapcak bi karışık bi karışık kafamm :rolleyes::KK53::KK15:

Hiç sorma tatlım tam süpriz yumi :-) izmirdeyim bende iki oğlusum olacak kısmetse senin ne geliyo prens mi prenses mi kısmetse

Valla benim doktorda 37 içinde düşünüyo ama dayanırsa bizimkiler çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak birde acaba şu ara gelse Kuveze girerler mi acaba

Hiç sorma tatlım tam süpriz yumi :-) izmirdeyim bende iki oğlusum olacak kısmetse senin ne geliyo prens mi prenses mi kısmetse

Valla benim doktorda 37 içinde düşünüyo ama dayanırsa bizimkiler çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak birde acaba şu ara gelse Kuveze girerler mi acaba
Oyyy maşşallahh inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allahım benimkilerde supriz oldu aslında bize ama benim hep içime doğmuştu bir kız bir oğlan hani drlerya anneler hisseder gerçekten sanırım gerek olmaz küveze gelişimleri bu hafta sonunda tamamlanıyor artık sadece kilo almaya odaklanıyorlar diye biliyorum tabi dr karar verir bende çok merak ediyorum şuan bile gerim gerim geriliyorum inan doğuracak gibi bide benimkiler çok hıçkırıyo sizdede oluyomu dr olabilir diyo çok komik yaaaa yerim onları tuttu yine :confused:

Ayy amin canım ya inşallah dediğin gibi olur.Rabbim onları bize bağışlasın evet benimkileri de tutuyor valla kurban olurum ben onları verene :-D
Face te bir grup var ikiz anneleri diye orda var mısın yoksa

Ayy amin canım ya inşallah dediğin gibi olur.Rabbim onları bize bağışlasın evet benimkileri de tutuyor valla kurban olurum ben onları verene :-D
Face te bir grup var ikiz anneleri diye orda var mısın yoksa
Hayır yokum canım öyle bi face olduğunu bile duymadım sen varmısın orda güzel bişey aslında

Evet canım varım ikiz ucuz anneleri 2015 grubun adı facebook kullanıyorsan bi bak çok güzel Yardımlaşma oluyo merak edilen Sorular soruluyor

Evet canım varım ikiz ucuz anneleri 2015 grubun adı facebook kullanıyorsan bi bak çok güzel Yardımlaşma oluyo merak edilen Sorular soruluyor
Sinemciimm suprizz bugün kontrolüm var derken bebeklerimi kucağıma aldımya gece sancım geldi açılma başlamış dediler 1 cm di sabah 2 cm olmuş hemen doğum yaptırdılar hepimiz iyiyiz çok şükür Allahım sağ salim sizede kucağınıza almak nasip etsin sezeryan oldum kız 2,300 gr oğlan 2,250 gr doğdu teyzesi hala şaşkınım inanamıyorum :KK61::KK46:

Ayy Ayşecim inanamıyorum yaa nasıl şaşırdım hayırlı ömürlü olsun canım benim yaaa Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah valla ben şok :-D ama iyi olmalarına çok sevindim tam olarak kaçtı haftanız ne güzel sağlıkla kavuştun meleklerine darısı başıma

Ayy Ayşecim inanamıyorum yaa nasıl şaşırdım hayırlı ömürlü olsun canım benim yaaa Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah valla ben şok :-D ama iyi olmalarına çok sevindim tam olarak kaçtı haftanız ne güzel sağlıkla kavuştun meleklerine darısı başıma
Amin canim sağol inşallah hadi bakalim biz yolu açtik iyiyiz şükürler olsun 35 haftaliklardi küvöze falan grrek kalmadan yanima verdiler dr 37 haftalik almayi düşünüyodu nasip böyleymiş :KK46::KK46::KK200::KK200:

Hayırlısı canım benim sizinde doğum hikâyeniz buymus ;-) bakalım bizimkiler nasıl olacak inşallah bundan sonra da hep böyle yavrularınla mutlu mesut olursunuz Rabbim sizi nazardan korusun canım

Hayırlısı canım benim sizinde doğum hikâyeniz buymus ;-) bakalım bizimkiler nasıl olacak inşallah bundan sonra da hep böyle yavrularınla mutlu mesut olursunuz Rabbim sizi nazardan korusun canım
Amin canım sağol sizide inan gerçekten planladığın gibi olmuyomuş anladım benimkiler beklemdi ama sizinkeler inşallah gününde olur sezeryanla ilgili bi sıkıntım olmadı ama çeneleri güçsüz olduğu için emmede biraz zorlanıyoruz geçicek bu ginlerde inanaiyorum sadece anne sabri sabır gerek:nazar::KK19: öpüyorum çookkk

Back
X