2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

C

Canim korkmana gerek yok belki tutunma kanı olarak geldi diye dusunmustum düşük olsa kanama başlar öyle bir iki nokta olmaz hayırlısı şu kalp atışlarını duymadan rahatlayamicaz
Canım doktorumla görüştüm proluton depot iğneyi yaptırmamı söyledi yaptırdım inş olmaz bidaha çok az geldi yani çok değil ama insan korkuyo işte haftaiçi bir gun gel dedi

Valla dediğin doğru canım şu pıt pıt atışları bi duysaydık biraz rahat ederdik benim de 2 gündür fena öksürüğüm var öksürük sonrası sancı giriyor bazen korkuyorum meleğime bişey olacak diye bide ben sadece bir kez gittim doktora 14. gün bir sonraki salı günü o kadar merak içindeyim ki...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi ben bir kac kişiden başka kimse bilmiyor hayırlısıyla kalp atışını duyduktan sonra soylerim
Aynen canım söylemedim bende kalp atışından sonra hatta bugün meleklerimle düğüne bile gittik kimse bilmediğinden çok tuhaftı inşaallah bişey olmaz sadece ailem biliyor inan onları bile sevindirtmiyorum kalp atışını duymadan bişey olur diye korkuyorum hep durun bakalım bi diyorum bi duyalım öyle seviniriz

Arkadaşlar sizlerinde arada jel kahverengi tortulu olarak geri dönüyor mu?
Evet canım aynı dediğin gibi oluyodu benimde dr sordum bişey olmaz şiddetli ağrı kanama olmadıktan sonra dedi baya bi korkmuştum bende şükür biraz geçti arada oluyo ama sorun olduğunu sanmıyorum kafana takma

Cnm benim kanama arttı çok canım sıkkın baya baya kırmızı geldi doktoru aradım dusuk tehditi dedi iğnede olmuştum yapcak bişey yok dedi yrn gitcem ama cok üzgünüm.

Kızzzzlarrrr ya ben uykuyu kaybettimm çok seviyordum uyumayı ben yaaa gelmiyo artık neden böyle oluyo yada olan varmı bu saatlerde yatsam bile 6 da kalkıyorum gündüzde zorla uyumaya çalılışıyorum yok halsizim

Cnm benim kanama arttı çok canım sıkkın baya baya kırmızı geldi doktoru aradım dusuk tehditi dedi iğnede olmuştum yapcak bişey yok dedi yrn gitcem ama cok üzgünüm.
Dur bakalım canım sıkma cancazını bebeğinide üzme belki yerleşme kanamasıdır durmadan mı geliyo kanama avuç içi kadar mı geldi nasıl inşaallah bişey değildir

Canım benim uyku düzenimde değişti kaçta uyursam uyuym erkenden Gözlerimi açıyorum ama halsizliğim yok şükür

canm tesekkurler aklına gelmısım cok mutlu oldum. gttm doktara sukur ıyı dedı bı sorn olmazsa 1ay snra gel dedı. gecen hafta pembe leke gelmıstı gece 12de doktorm geldı duusuk rıskıvar demıstı ogece hastanede kalmstm serum ıgne verdı 1 hafta evdeyattm arkadaslarm dıkkat edın ben dıkkat etmedm yurudum cok fazla ıs yaptm sonra agrm oldu sonrada leke geldı buda ders oldu lutfen sızler dıkkat edın zor bulduk kolay kaybetmeyelm. rabbım yardımcımz olsun

Kızlar bugün transferimin 14. Günü ama ilk haftaki o Ağrı ve kramplar yok korkuyorum bazen bişey olmuş mudur diye

merhaba aranıza yenı katıldım tup bebek gebelıgınde gebelık haftası neye gore hesaplanıyor transfer tarıgıne goremı yoksa son reglı tarıhıne goremı yardımcı olurmusunuz

Kizlar bugün keselerimizi gördük iki tane sırada kalp atislarimiz var darısı bekleyenlerin başına
Ayy canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bende belkiyorum kalp atışlarını bakalım mayıs 5 te çok heyecanlıyım inşaallah iyilerdir meleklerim darısı bütün bekleyenlerin başına

Kızlar bugün transferimin 14. Günü ama ilk haftaki o Ağrı ve kramplar yok korkuyorum bazen bişey olmuş mudur diye
Canım içini ferah tut oluyo öyle bi diyosun ay ağrım krampım var bişey olurmu bi diyosun ay ağrı kesildi hiç bişey hissetmiyorum yokmu acaba ama bide bakmışsın ordalarrrr banada olmuştu

Canım içini ferah tut oluyo öyle bi diyosun ay ağrım krampım var bişey olurmu bi diyosun ay ağrı kesildi hiç bişey hissetmiyorum yokmu acaba ama bide bakmışsın ordalarrrr banada olmuştu
Sağol canım benim insan endişeleniyor :) yarın tekrar test günüm dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…