2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

Anliyorum seni canim, yasadiklarin kolay seyler degil. Her dr farkli hrsaplayabiliyor, ilk basta boyle oluyirmus , ilerleyen zamanlarda haftalar tam olarak belli oluyormus
canim herşeyin hayırlısı öncelikle belki senin embriyon geç tutunmuş o yüzden küçüktür ben p. tesi devlette baktirdim göründü ama boyutunu söylemedi sende içini ferah tut bolca dua et bu bir sınav

canim herşeyin hayırlısı öncelikle belki senin embriyon geç tutunmuş o yüzden küçüktür ben p. tesi devlette baktirdim göründü ama boyutunu söylemedi sende içini ferah tut bolca dua et bu bir sınav

Evet canım bu bizim sınavımız bir yandan da insan merak etmeden duramıyor tabi hakkımızda hayırlısı olsun en başta.Sen keseyi gördüğünde ne kadarlıktın?

Kızlar dün keseyi görmüştük. Bu sabah hafif adet sancisiyla uyandım tuvalete gittim ki kanamam var çok korkuyorum. Doktum yoktu hemşire düşük tehlikesi var dedi. Benim için dua edin lütfen

Kızlar dün keseyi görmüştük. Bu sabah hafif adet sancisiyla uyandım tuvalete gittim ki kanamam var çok korkuyorum. Doktum yoktu hemşire düşük tehlikesi var dedi. Benim için dua edin lütfen
canm korkma benmde olmustu 1 gece hastanede yatt m ıgne serum yedm cok sukur gectı rabbım kımseye yasatmasın ama mutlaka müşadeye alsınlar ıgne y apıyorlar genelde ınsallah gecertatlım

Canim telas etme , hastaneye gitsen oyi okur, yatirirlar canim. Allah yardimcin olsun.

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım umarım en kısa sürede atlatırsın tehlikeyi sonrasında da çok dikkat et kendine bol bol dinlen.Dualarım seninle...

canm korkma benmde olmustu 1 gece hastanede yatt m ıgne serum yedm cok sukur gectı rabbım kımseye yasatmasın ama mutlaka müşadeye alsınlar ıgne y apıyorlar genelde ınsallah gecertatlım
Canim telas etme , hastaneye gitsen oyi okur, yatirirlar canim. Allah yardimcin olsun.

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım umarım en kısa sürede atlatırsın tehlikeyi sonrasında da çok dikkat et kendine bol bol dinlen.Dualarım seninle...
Hepiniz de sagolun arkadaşlar. Hastahaneye gittik doktorum yokmuş bugün, telefonda ilaçları tarif etti. Dün progestani biraktirmisti ona başlattı tekrar. Proluton depot iğne vurdular. Jeli günde ikiye çıkardılar. Yat ve stres yapma hastahaneye yatsan da bunlardan başka yapacak bisey yok dediler. Yarın Ultrasonda görücez ne olduğunu. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...

Dogannu bunların dışında farklı bi tedavi gördün mu, birde adet sancısı var kasık ve belimde.sende nasıldı. Özel bi tavsiyede bulundular mi canim

Evet canım bu bizim sınavımız bir yandan da insan merak etmeden duramıyor tabi hakkımızda hayırlısı olsun en başta.Sen keseyi gördüğünde ne kadarlıktın?
Devlette gördüm keseleri görünce heyecandan sormayi unutmuşum pazartesi kendi doktoruma gidicem hayırlısı bakalım kalp atışını görmeden rahatlamicaz hiç birimiz

Korkutma canım kendini bişey olmaz Allahın izniyle bol bol dua et benim ilk kese görüldüğünde 5+3 günlüktü ikizdi biri 7.2 diğeri 6.8 mm idi ama arkadaşımında ilk kese 4 mm gözüktü şuan gayet sağlıklı bi hamileliği var sıkma canını onunki bile seninkinden küçüktü yani

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey sorcam çalışıyomusunuz evdemisiniz ben yarın iş başı yapcam çalışan varsa sıkıntı yaşıyomu benim işim oturarak bi sorun olurmu acaba tecrübe yaşayan varmı BİDEEE ben bugün erken davrandım kalp atışlarını gördüm 5 mayıstı randevum işe başlayacağım için bi sorun varmı diye gittim başka hastahaneye tabi çok şükür bi sorun yok dualarımdasınız hepiniz

Ben çalışmıyorum canım bu konuda yardımcı olamayacağım ama özellikle ilk 3 ay tedbirli davran bence. Kalp atışını görmüşsün çok sevindim. Dış gebelikle ilgili mesajını yeni gördüm. Doktorlar bazen hiç birşey söylemez bazen lüzumsuz konuşur...

çok moralim bozuk. Kese salı 9mm idi. Bugünde aynı. Haftaya tekrar bakalim dedi dr. Bi de benim göğüslerinde hiç bi değişiklik yok hassasiyet falan..
canım moralini bozma herkeste aynı belirtiler olmuyormuş üstelik takvimin doğruysa daha çok erken 4 hafta içindesin.

çok moralim bozuk. Kese salı 9mm idi. Bugünde aynı. Haftaya tekrar bakalim dedi dr. Bi de benim göğüslerinde hiç bi değişiklik yok hassasiyet falan..
canm bana hıc boyle seyler dıyen olmadı tamam ıyı dıyor gonderıyorlarbende korktm.ama ınsallah kotu degldr uzulmecanm rabbm dogrusunu verır

canm bana hıc boyle seyler dıyen olmadı tamam ıyı dıyor gonderıyorlarbende korktm.ama ınsallah kotu degldr uzulmecanm rabbm dogrusunu verır
Öyle birşey yoktur sende canım, olsa söylerler. Boş yere vesveseye düşme. Hayırlısını istiyoruz Rabbimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…