Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Onu bilmiyordum sağol zaten Esim onu istemiyor herkes ayşe sema yada ayşe naz diyor ilk kizimin ismi tuana esma off isim koymak ne kadar zor

Off arkadaşlar banada isim bulun değişik olsun ben esila düşündüm ama eşimin hoşuna gitmedi ve ilk isim yada ikinci ismi ayşe olucak onada uygun olmasini istiyorum
Benim kizimin ismi Ayşe Sare..
Babasi Ayşe, ben Sare istedim..
İki ismi birden kullanıyoruz. ayşe mina, ayse naz da uyumlu.

Allah'in izniyle Ela olacak güzel kizimin adi..
Biz bu ismi düsünürken, kayinvalidemde rüyasinda görmüs
Ela ismini ben de çok severim hele bir de göz rengi tutarsa on numara olur ama tutmazsa diye korktuk azıcık.Ben yeşile kaçık ela gözlüyüm babası da ela gözlü eşimin aile tarafı ela gözlü benim aile tarafım yeşil mavi ağırlıklı acaba ela gözlü olmaz mı diye şüphede kalınca vazgeçtik ama çok cici isim.Allah uzun ömürler versin kızınıza tabi size de

Allah razi olsun canim Rabbim sana ve ailenede uzun saglikli ömürler versin insallah
Ela gözü tutturma sansiniz bizimkinden yüksekmis ona ragmen cesaret edememissiniz
Ben yesil gözlüyüm; esimde kahverengi gözlü; bizim belki hiç olasiligimiz yok Ela gözlü olmasi için, neyse napalim hayirlisi, saglikli olsun, adiyla yasasin evlatlarimiz insallah

Siz neye karar verdiniz? Geçmise baktim o kadar ama bulamadim

Bizde eşimle birlikte düşündük ve HAZAL ismini koymaya karar verdik kısmetse
İlerde yanına belki bi isim daha düşünebiliriz, harika bişey eşimle birlikte Hazal diye seslenmek...
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Biz ay ışıltısı ve yüzü ay gibi parlak kız çocuğu anlamına gelen Simay ismine karar verdik Simaycık gelsin diye bekliyoruz :)

Biz daha evlenmeden önce karar vermiştik. Allah da bize kız evlat verdi. Biz Duru koyacağız adını inşallah.

Güzel bir isim ama verecekseniz tek isim düşünün bence çünkü uzun bir isim

Evet herkes Ravza yi öneriyor iki isim koyuyoruz ama tek isim söylüyoruz benim oğlumun ismide kerem berk ama kerem diyoruz kizimin ismi tuana esma tuana diyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…