- Konu Sahibi November 22
-
Benim kizimin ismi Ayşe Sare..Off arkadaşlar banada isim bulun değişik olsun ben esila düşündüm ama eşimin hoşuna gitmedi ve ilk isim yada ikinci ismi ayşe olucak onada uygun olmasini istiyorum
Hayırlı olsun canım :)Benim kizimin ismi Ayşe Sare..
Babasi Ayşe, ben Sare istedim..
İki ismi birden kullanıyoruz. ayşe mina, ayse naz da uyumlu.
Ela ismini ben de çok severim hele bir de göz rengi tutarsa on numara olur ama tutmazsa diye korktuk azıcık.Ben yeşile kaçık ela gözlüyüm babası da ela gözlü eşimin aile tarafı ela gözlü benim aile tarafım yeşil mavi ağırlıklı acaba ela gözlü olmaz mı diye şüphede kalınca vazgeçtik ama çok cici isim.Allah uzun ömürler versin kızınıza tabi size deAllah'in izniyle Ela olacak güzel kizimin adi..
Biz bu ismi düsünürken, kayinvalidemde rüyasinda görmüs
Ela ismini ben de çok severim hele bir de göz rengi tutarsa on numara olur ama tutmazsa diye korktuk azıcık.Ben yeşile kaçık ela gözlüyüm babası da ela gözlü eşimin aile tarafı ela gözlü benim aile tarafım yeşil mavi ağırlıklı acaba ela gözlü olmaz mı diye şüphede kalınca vazgeçtik ama çok cici isim.Allah uzun ömürler versin kızınıza tabi size de
Biz ay ışıltısı ve yüzü ay gibi parlak kız çocuğu anlamına gelen Simay ismine karar verdik Simaycık gelsin diye bekliyoruz :)Allah razi olsun canim Rabbim sana ve ailenede uzun saglikli ömürler versin insallah
Ela gözü tutturma sansiniz bizimkinden yüksekmis ona ragmen cesaret edememissiniz
Ben yesil gözlüyüm; esimde kahverengi gözlü; bizim belki hiç olasiligimiz yok Ela gözlü olmasi için, neyse napalim hayirlisi, saglikli olsun, adiyla yasasin evlatlarimiz insallah
Siz neye karar verdiniz? Geçmise baktim o kadar ama bulamadim
Biz ay ışıltısı ve yüzü ay gibi parlak kız çocuğu anlamına gelen Simay ismine karar verdik Simaycık gelsin diye bekliyoruz :)
Hımmm ilerde bir oğlum olursa düşünebilirimAnlamida kendide çok güzel bir isim
Onun erkek versiyonuda Eray
Ravza söyleniş olarak sanki daha kolay gibi daha melodikAyse Hafsa yada ayşe Ravza sizce hangisi daha güzel ssimdi bunlardan birini düşünüyorum kizima nasip olursa
Evet tek isim dusunuyorum bende herkes iki isim koyuyo bence bu soylemde sıkıntı oluyo bizim soyismimiz kisa olmasina ragmen tek isim koycam ins begendigine sevindimGüzel bir isim ama verecekseniz tek isim düşünün bence çünkü uzun bir isim
Ayşe Ravza daha güzel.. Ayşe Sare nasil?Ayse Hafsa yada ayşe Ravza sizce hangisi daha güzel ssimdi bunlardan birini düşünüyorum kizima nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?