- 4 Aralık 2013
- 49
- 5
- 18
- Konu Sahibi November 22
-
Bende nisanın son haftasi yapicam %90 kız ama isim konusunda kararsiziz öykü mira ela arasinda kararsiziz abisinin adi Aras uyumlu mu sizce2015 anneleri meleklerinizin isimlerine karar verdiniz mi ben martta doğum yapacam ama hala isimsiz prensesim
Öykü ismi benimde beğendiğim isimler arasında ama aras ismine iyumlu değil bence canımBende nisanın son haftasi yapicam %90 kız ama isim konusunda kararsiziz öykü mira ela arasinda kararsiziz abisinin adi Aras uyumlu mu sizce
maşallah adyla yaşasınHira koyduk teyzesi
Mira sanki çok mu kondu canım, bnmde kızım olacakdaDefne Mira düşünüyoruz biz :)
Merhaba benimde % 90 kızım olacak öykü biraz kafama yatmış gibi abisinin adi Aras uyumlu mu sizce eşim ela diyor ısrarla iki isimden yana degilim mira da güzel insan kendi cocuguna hiç bi ismi yakistiramiyor çok zormus
canım yazdığın isimlerin hepsi çok güzel.
biz Eylül düşünüyoruz...
Öykü ismi son zamanlarda moda söylenişi de güzel ama ben anlamını sevmiyorum kısa hikaye demek ya ne bileyim ürkütücü geliyorÖykü ismi benimde beğendiğim isimler arasında ama aras ismine iyumlu değil bence canım
Ben anlamı hoş söylenişi melodik ve mesleğimden dolayı çok insan tanıdığım için hoşlanmadığım insanları çağrıştırmayan isimden yana oldum hep yani kişisel tercih :)Bana bu Arapça isim takma merakı biraz saçma geliyor arkadaslar. Türkçede de çok güzel anlamları olan isimler var. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ne bileyim herkes bu aralar yok cennetteki meyve, yok huriler gibi anlamları olan isimler koyuyorlar. Ayrıca anlamını bilmedikleri ama sırf arapça olduğu için isim koyanlar bile var. Bu bana çok anlamsız geliyor. tabi ki bu benim kendi fikrim, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben hiç öyle düşünmemiştim .sÖykü ismi son zamanlarda moda söylenişi de güzel ama ben anlamını sevmiyorum kısa hikaye demek ya ne bileyim ürkütücü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?