Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2015 anneleri meleklerinizin isimlerine karar verdiniz mi ben martta doğum yapacam ama hala isimsiz prensesim

Merhaba benimde % 90 kızım olacak öykü biraz kafama yatmış gibi abisinin adi Aras uyumlu mu sizce eşim ela diyor ısrarla iki isimden yana degilim mira da güzel insan kendi cocuguna hiç bi ismi yakistiramiyor çok zormus

benim de bir kızım olacak inşallah. ben defne istiyorum eşim ırmak istiyor. ben çok kararsızım bu konularda bir türlü kesinleştiremiyorum o yüzden en son defneyi beğendim. ama ırmak da kulağa hoş geliyor. offfff ne olacak benim bu kararsızlığımmm

uyumlu değil ama öykü çok güzel isim

Bana bu Arapça isim takma merakı biraz saçma geliyor arkadaslar. Türkçede de çok güzel anlamları olan isimler var. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ne bileyim herkes bu aralar yok cennetteki meyve, yok huriler gibi anlamları olan isimler koyuyorlar. Ayrıca anlamını bilmedikleri ama sırf arapça olduğu için isim koyanlar bile var. Bu bana çok anlamsız geliyor. tabi ki bu benim kendi fikrim, siz ne düşünüyorsunuz?

Belis güzel isimmiş ilk defa duydum ve hoş bir isim
Benimde kızım olacak inşallah zeynep ismini düşünüyoruz ama koyup koymamakla kararsızım ((

Öykü ismi benimde beğendiğim isimler arasında ama aras ismine iyumlu değil bence canım
Öykü ismi son zamanlarda moda söylenişi de güzel ama ben anlamını sevmiyorum kısa hikaye demek ya ne bileyim ürkütücü geliyor

Ben anlamı hoş söylenişi melodik ve mesleğimden dolayı çok insan tanıdığım için hoşlanmadığım insanları çağrıştırmayan isimden yana oldum hep yani kişisel tercih :)

İçimdeki meleğin kız mı yoksa erkek mi olduğunu bilmiyorum. Fakat reglimden önce bile rüyalarımda hep erkek bir bebek görüyordum. Haliyle hissiyatım oğlum olacağı yönünde.

Evlenmeden çok önce, 2 kere rüyamda bana fısıldanan ismi koyacağız Allah nasip eder de o günleri görürsem.

Oğlum olursa Rüzgar olacak. Kızım olursa inanın bilmiyorum. Belki o zaman gelince de rüyamda fısıldarlar ismini. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…