kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedimsorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım
kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedimsorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım
Slm belki haklısın çok uzun devam etmedim kürlere... Söyle anlatımım soğan kürünü 2ay yaptım (ikisinde de yumurtalık kistı oldu acılde buldum kendimi regl öncesi ) ama yaklaşık 3 yada 4 ay sonra tekrar Yaptım ama sedace 1 ay .... Sonra incir ve havuc kürü yaptım ,Sonra bal tarçın çörek otu.... Bu arada eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezi....
Ama sen en güzelini yapıyorsun bırkaç ay devam etmek Lazım galiba... Ben başarısız olunca hevesim kırıldı devam etmedim ama bu aldığım kapsülleri en az üç ay kullanacağım hem eşim hem ben bakalım artık Allah tan ümit kesilmez....
Hayir canim uc ay pes peşe yapmadim.Yaptigim aylar hic aksatmadan yaptim yani gününü hic aksatmadim. Fakat 3 ay yapmadim bir ay yaptim olmayinca biraktim bir iki ay sonra tekrar yaptim falan...
Cevabin için teşekkür ederim canım bende ayni öle bikere yapıp bırakmıştım o yüzden şimdi bir küre en az üc ay devam edicem inş. Bazen amaannn olursa olur deyip bırakasım gelmiyo değil ama yapıcam kararlıyım şu kışı kürlerle gecirecem :))))
doğru diyorsun canım ama soğan kürünü 1 sefer uıygulayın diyorlarEzracim inş. Hemen faydasını görürsün ilk ay sonuc almasanda moralini bozma kürlere en az üc ay devam etmeliyiz diye düşünüyorum, doktorlar bile klomen ve catlatma iğnesini 5-6 deniyolar hemen vaz gecmememiz lazım sabırla devam etmeliyiz keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsaydık ama hemen olmuyo, keşke olsunda 2-3 ay sonra olsun inşallah hepimiz kürlerimize devam edersek sonucları alıcaz
yok cnm hiç gecikmezdi idrar yaptım negatif bgn olmam gerekiyordu adet ama idrar her zmn kesin sonuç değil diyorlar da hiç gebelik ve adet belirtim yok ondan hamile oldgumu sanmıyorum cnmPeki test yaptınmı canm inş. Hamilesindir normaldede gecikme yaşıyomuydun
inşallah cnm rabbim hepimize versin ama ben bu ay ümitli değilimEvet idrar kesin sonuc olmuyo biraz daha bekle inş. Pozitifi görürsün ama şü beklemek yokmu acaba acaba diyerek zamanı uzatıyoruz bendede olmultu 3 gün bi gecikme merak ve stresten 4 gün gecmikmede gelmişti adetim hayırlısı inşallahhhh sende gecikme dokuz ay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?