- Konu Sahibi white_love
-
benim 17.haftam. 60 ile hamile kaldım 2.ay 1 kilo 4.ay iki kilo yani 4 ayda 3 kilo sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bazı yasak şeylerim var bebeğe yararı olmayan hiçbir şeyi yemiyorum kendi yasaklarım. doktor gelişimi gayet iyi sağlıklı dedi bu şekilde götürebildiğim kadar artık... çaya attığım şekeri bıraktım tatlı zaten yemem tatlı ihtiyacını meyveden alıyorum-tuzu bıraktım çok az kullanırım tuz ihtiyacımı peynirden alıyorum .çünkü süt ve süt ürünleri hem yararlı hem çok severim bide beyaz ekmeği kestim hamur işi yada kızartmayı böylelikle hem ben gereksiz kilo almamış oluyorum hemde bebek rahat oluyor kola ve asitli hiçbir şey içmem ödem yapıyor.katkı maddeli meyve suları kullanmam taze sıkılması şart yani kısaca su-süt-ayran ama tuz oranı yüksek olanlar değil tabiii. böylelikle ödem oluşmaz ben takıntılıyım bu konuda kendimi normal doğuma hazırlıyorum her gün yürüyüşüm var iş yerinde oturduğum yerden bile ufak egzersizler yapıyorum bakalım ne olacak......Sevgili 2015 Mart Anneleri;
Umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
Evet, kim kaç kilo aldı ve kaçıncı haftasında?
Ben 63le hamile kaldım, ilk 3 ay 3 kilo verdim, 60a düştüm.
Şimdi 18 hafta bitti ve 63,5 kiloyum. Yani başlangıç kilomdan yarım kilo artışım olsa da 3,5 kilo almış sayılıyorum bence, sonuçta 60 kiloya kadar düştüm ilk 3 ay.
Sizde durum nedir?
Maşallah ne kadar güzel bende uygulamaya çalışıyorum ama sizin kadar değil.Çok iyi inşallah hep böyle devam edersiniz.benim 17.haftam. 60 ile hamile kaldım 2.ay 1 kilo 4.ay iki kilo yani 4 ayda 3 kilo sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bazı yasak şeylerim var bebeğe yararı olmayan hiçbir şeyi yemiyorum kendi yasaklarım. doktor gelişimi gayet iyi sağlıklı dedi bu şekilde götürebildiğim kadar artık... çaya attığım şekeri bıraktım tatlı zaten yemem tatlı ihtiyacını meyveden alıyorum-tuzu bıraktım çok az kullanırım tuz ihtiyacımı peynirden alıyorum .çünkü süt ve süt ürünleri hem yararlı hem çok severim bide beyaz ekmeği kestim hamur işi yada kızartmayı böylelikle hem ben gereksiz kilo almamış oluyorum hemde bebek rahat oluyor kola ve asitli hiçbir şey içmem ödem yapıyor.katkı maddeli meyve suları kullanmam taze sıkılması şart yani kısaca su-süt-ayran ama tuz oranı yüksek olanlar değil tabiii. böylelikle ödem oluşmaz ben takıntılıyım bu konuda kendimi normal doğuma hazırlıyorum her gün yürüyüşüm var iş yerinde oturduğum yerden bile ufak egzersizler yapıyorum bakalım ne olacak......
nasıl oldu bu süpersin yaa bu kadar dikkat etmeme rağmen 3 kilo aldım daha 4,5 ay olmadı bilekızlar bende hamile kaldığımda 57 kilo idim. şuan 20.ci haftadayım 58 kiloyum. toplamda 1 kilo aldım .
umarım elimden geleni yapıyorum ama olduğu kadar ben zaten çok takıntılı biriyim bu konuda 9.ayıma geldiğimde piskolojimi düşünemiyorum.karnım burnuma deyebilir ama başka hiçbiryerimde fazlalık ödem olmamalı normal doğum yapamıycam diye ödüm patlıyor çok korkuyorum kendimi kestirmek istemiyorum ne olacağına bakıcaz artıkMaşallah ne kadar güzel bende uygulamaya çalışıyorum ama sizin kadar değil.Çok iyi inşallah hep böyle devam edersiniz.
valla canım dikkat etmen gereken şu. tabi hamilesin bende can cekmesi gibi bi durum hiç olmadı ama sende oluyosa en azından tadına bak tabi nevsin körelsinbende 61 le hamile kaldım...bulantılarımın çok olduğu dönemde sadece somun ekmek biraz hafifletiyordu bulantımı..eyaz ekmek tüketmemsanrım fazla kaçırdım,şu an 17. haftaya yeni girdik ve 3,5 kilo almışım...64,5 kiloyum..ilk hamileliğimde ilk 5 ay 1,5 kilo almıştım,şimdi ise moralim çok bozuluyor bu duruma...dahada dikkat etmeli abur cubur tatlı vs. kesmem lazım artık. az makilo alan arkadaslar siz neler tüketiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?