- 5 Mart 2014
- 757
- 378
- 158
- Konu Sahibi white_love
-
aynen bitki çaylarının her türünü içemiyoruz bebeğe zararlı. içen var canım bende çoook açık şekersiz içiyorum.. ama içenlerin çocukarının sevdiğini bende duydum doğru bu.benım arkadaşimda ıkıncı kızında çok çay içmiş....cocuk şuanda cayıçok sevıyooo.nekadr doğru nekadar yanliş bılemıyorum..Allah neyı nasıp etmişse ooo vallahı gerisi tefarruat...vallahı çayın içindekı kafein miktarı zararlı dıyolar...bıtkı çaylarındakı daha azmiş ama onlarda düşüğe ve erken doğuma sebeb oluyomuşşş
evet tatlandırmak için limon yada az bal evet iyi olur limonu hep yiyorumda hiç çaya katmadım her gün bir limon yiyorum şaka gibiyim.öyle içiyorum zaten bazende limon katıyorum
sadece açık iç şekersiz ...zor alıştım ya.ama tiryaki isen zor bu şekildede içemezssin.. bi dene bakalım ne olacak içebilecekmisin..
alışganlık zor. allah kolaylık versin ne diyimay bende açık içiyorumda önceden çok ve koyu kaçak çay içtiğimden hiçbişey anlamıyorumvalla bıraksalar bi çaycıiçecem o kadar özledim doyasıya içmeyi şaka bi yana önceden çok içince hemen bırakamıyosun şimdi içtiklerimi önceden çaydan saymazdım ben
SÜPER YAAAkızlar bende hamile kaldığımda 57 kilo idim. şuan 20.ci haftadayım 58 kiloyum. toplamda 1 kilo aldım .
BENDE ÇAY ÇOK TÜKETİYORUMben çok çay içiyorum bırakamadım yaa
bende aynı haftadayım canım,3.5 kilo aldım ama yemek konusunda hiç iştahım yok zaten ilk çocuğumda 7 kilo ile doğuma gitmiştim bu hamilelikte de değişmedi belki sonra alırım diye düşünüyorumhamileleikte çay içmeyı pek onermıyorlar..özellikle yemekte ve yemekten sonra yedığınız vıtamınerı alıyomumuş...çok acık onerılıyoo oda az olmak şartı ile...ben nerdeyse hıç hiçmıyorum ama çok özledım...
evet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)Selam kizlar,
Hepinize masallah ya, hem az kiloyla hamile kalmissiniz hemde az kilo almissiniz
Ben 69 la hamile kaldim, simdi 76 kiloyum.
Toplamda 7 kilo aldim, 20 haftalik olduk. Benim coook dikkat etmem lazim...
Yalnız değilsiniz arkadaşım ben de 7 kilo aldım.Hiç bulantım olmadı ve çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim,çevremdekiler buna bağlıyorlar.Çünkü abur cubur yemiyorum,gece kaçamaklarım yok,bebeğim için gerekli olanları yiyorum;öyle tıka basa da yemiyorum,her gün okula gidip geliyorum üstüne her gün yapamasam da 2 günde bir yürüyüşümü yapıyorum ve 7 kilo aldım.Belki de bünye meselesi...Yavrularımız sağlıklı olsunlar da kiloları veririz hiç önemli değil...evet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)
valla bravo ..20. haftama girdim, 53.3 kilo ile hamile kaldım, şuanda 54 kiloyum ...
evet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)
Canım ben ilk hamileligimde 20.hafta da 10 kilo almıştım. Ama bunda çocuğum küçük hareketli olunca bende oturup hiç dinlenemiyorum. O yüzden dr ölçüsünde 2.5 evdeki tartida 3.5 kilo almış görünüyorum. Tek olumlu tarafı kendimi daha hafif hissediyorum. Ilk hamileligimde de toplam 14 kilo ile doğuma gittim.evet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)
Canım bende seninle aynı durumdayım,21 haftamda 8 kilo almıştım bol kalorili bir tatil sonucu 2 kilo daha aldım şuan 70 kiloyum maalesef Allahtan boyum 175.% kilo daha alıp bitiririm inşallah diye dua ediyorumevet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?