2015 Mart Anneleri Kaçıncı haftada kaç kilo aldınız?

aynen bitki çaylarının her türünü içemiyoruz bebeğe zararlı. içen var canım bende çoook açık şekersiz içiyorum.. ama içenlerin çocukarının sevdiğini bende duydum doğru bu.

sadece açık iç şekersiz ... zor alıştım ya.ama tiryaki isen zor bu şekildede içemezssin.. bi dene bakalım ne olacak içebilecekmisin..

ay bende açık içiyorumda önceden çok ve koyu kaçak çay içtiğimden hiçbişey anlamıyorum valla bıraksalar bi çaycıiçecem o kadar özledim doyasıya içmeyi şaka bi yana önceden çok içince hemen bırakamıyosun şimdi içtiklerimi önceden çaydan saymazdım ben

alışganlık zor. allah kolaylık versin ne diyim

Selam kizlar,

Hepinize masallah ya, hem az kiloyla hamile kalmissiniz hemde az kilo almissiniz

Ben 69 la hamile kaldim, simdi 76 kiloyum.
Toplamda 7 kilo aldim, 20 haftalik olduk. Benim coook dikkat etmem lazim...

bende aynı haftadayım canım,3.5 kilo aldım ama yemek konusunda hiç iştahım yok zaten ilk çocuğumda 7 kilo ile doğuma gitmiştim bu hamilelikte de değişmedi belki sonra alırım diye düşünüyorum

21. haftamızdayız :) 43 ile hamile kaldım 49 kiloyum şimdi .. 2 ayda aldım bu 6 kiloyu da :) halimden çok memnunum zayıf olmanın avantajı hiç belli olmuyor daha ideal kiloma ulaşmadım ::::::))

Selam kizlar,

Hepinize masallah ya, hem az kiloyla hamile kalmissiniz hemde az kilo almissiniz

Ben 69 la hamile kaldim, simdi 76 kiloyum.
Toplamda 7 kilo aldim, 20 haftalik olduk. Benim coook dikkat etmem lazim...
evet aynen benim bu hafta 23. haftam olacak ve ben sekiz kilo aldım sanırım kilo alanlar yazmıyor kilo almayanlar yazıyor. ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda veririz kilo birşey değil. ama kilo alan arkadaşlar sizde yazın yalnız olmadığımızı görelim yani :)

Yalnız değilsiniz arkadaşım ben de 7 kilo aldım.Hiç bulantım olmadı ve çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim,çevremdekiler buna bağlıyorlar.Çünkü abur cubur yemiyorum,gece kaçamaklarım yok,bebeğim için gerekli olanları yiyorum;öyle tıka basa da yemiyorum,her gün okula gidip geliyorum üstüne her gün yapamasam da 2 günde bir yürüyüşümü yapıyorum ve 7 kilo aldım.Belki de bünye meselesi...Yavrularımız sağlıklı olsunlar da kiloları veririz hiç önemli değil...

20. haftama girdim, 53.3 kilo ile hamile kaldım, şuanda 54 kiloyum ...
valla bravo .. gebelik takibinde bebiş iyi ise gelişimi sorun yoksa en sağlıklı hamilelik. normal doğum istiyosan rahat yapabilirsin bence.. imrendim valla...

evet badus yaaa, bende ayni durumdayim canim...
bebisler saglikli olsunda, kiloyu veririz insallah. Dert etme sende

ben de 21. haftadayım 5 kilo aldım. karnım çok erken büyüdü, şimdiden. hamilelik öncesi kadar bile yiyemiyorum karnım kocaman zaten tıkanıyorum. hormonal olarakta değişik bu hamileliğim göğüslerimde çok büyüdü erkenden, çok yeme nolmuş sana böyle diyenler oluyo. çok yemiyorum wallaa desen inandırıcı olmaz.
sizin de dediğiniz gibi kilo almayanlar buraya yazıyo sanırım genç ve zayıf olanlar:)) neyse emzirirken eriyip bitiyorum bırak emzirmeyi artık bi deri bi kemik kaldın diyolardı, bu bebeğimi de emzirmek nasip olursa zayıflarım o zaman

Canım ben ilk hamileligimde 20.hafta da 10 kilo almıştım. Ama bunda çocuğum küçük hareketli olunca bende oturup hiç dinlenemiyorum. O yüzden dr ölçüsünde 2.5 evdeki tartida 3.5 kilo almış görünüyorum. Tek olumlu tarafı kendimi daha hafif hissediyorum. Ilk hamileligimde de toplam 14 kilo ile doğuma gittim.

Canım bende seninle aynı durumdayım,21 haftamda 8 kilo almıştım bol kalorili bir tatil sonucu 2 kilo daha aldım şuan 70 kiloyum maalesef Allahtan boyum 175.% kilo daha alıp bitiririm inşallah diye dua ediyorum Hayırlısı artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da

49.50 başlayıp son durumum 20.1 günümde 56 kiloya ulaşmam

Kizlar ben 16+5 te yarim kilo almistim simdi 18+5 oldu 1- 1,5 olustur iki hafta sonra kontrolum var beni gorenler bebegin gelisimini soruyolar sinir oluyorum artik, doktorum hersey iyi demisti ayrica anneme cekmisim oda 5. Aydan sonra kilo almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…