- Konu Sahibi white_love
-
Bende sürekli artık böyle kaldım bi daha ki yaza bu yaz giydiklerimin hiç birisi olmayacak modundayımkızlar bende 60 ile hamile kaldım 58 e düştüm 5 aylık hamileyim ve 65 kiloyum çok mu acaba ya bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.doğumdan sonra kilo veremicem diye ödüm kopuyo
:) Bende tok karnına tartılmamayi tercih ediyorum.Acı gerçeklerbende 20. hafta 2 kilo almış görünüyorum şu an.. ancak bu sabah aç karnına gördüğüm kilo tokken yada akşam tartılsam oo artıyo tabi...
Bende sürekli artık böyle kaldım bi daha ki yaza bu yaz giydiklerimin hiç birisi olmayacak modundayımBen de ilk 3 ay neredeyse hiç kilo almadım ama şuan 6 kilo almış durumdayım
:) Bende tok karnına tartılmamayi tercih ediyorum.Acı gerçekler
hamileleikte çay içmeyı pek onermıyorlar..özellikle yemekte ve yemekten sonra yedığınız vıtamınerı alıyomumuş...çok acık onerılıyoo oda az olmak şartı ile...ben nerdeyse hıç hiçmıyorum ama çok özledım...benim 17.haftam. 60 ile hamile kaldım 2.ay 1 kilo 4.ay iki kilo yani 4 ayda 3 kilo sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bazı yasak şeylerim var bebeğe yararı olmayan hiçbir şeyi yemiyorum kendi yasaklarım. doktor gelişimi gayet iyi sağlıklı dedi bu şekilde götürebildiğim kadar artık... çaya attığım şekeri bıraktım tatlı zaten yemem tatlı ihtiyacını meyveden alıyorum-tuzu bıraktım çok az kullanırım tuz ihtiyacımı peynirden alıyorum .çünkü süt ve süt ürünleri hem yararlı hem çok severim bide beyaz ekmeği kestim hamur işi yada kızartmayı böylelikle hem ben gereksiz kilo almamış oluyorum hemde bebek rahat oluyor kola ve asitli hiçbir şey içmem ödem yapıyor.katkı maddeli meyve suları kullanmam taze sıkılması şart yani kısaca su-süt-ayran ama tuz oranı yüksek olanlar değil tabiii. böylelikle ödem oluşmaz ben takıntılıyım bu konuda kendimi normal doğuma hazırlıyorum her gün yürüyüşüm var iş yerinde oturduğum yerden bile ufak egzersizler yapıyorum bakalım ne olacak......
sana katılamamak elde değil:) herkez bir ıkı kılo almiş.nasıl başarıyorlar anlamiş değilim..bende 19 bıttı 5 kılo aldım...ama şuara durdu...dikkat etmeye başladım ama yınede alıyosun...ayda bır alınan kılo normalmiş....Ben 17. Haftamdayım ve 57'den 62'ye çıktım yani 5 kiloçok da yemiyorum ama sizlerin birkaç kilo aldığını görünce moralim bozuldu
aynen ya .. sadecee sabah içiyorum ve çok açık yani zetin yağı rengindehamileleikte çay içmeyı pek onermıyorlar..özellikle yemekte ve yemekten sonra yedığınız vıtamınerı alıyomumuş...çok acık onerılıyoo oda az olmak şartı ile...ben nerdeyse hıç hiçmıyorum ama çok özledım...
evt arkadaşım ben ilk 4 ayda 3 kilo aldım diyodum ya dün tartıldım iki kilo daha aldım topu topu 500 gr olan bir bebeği taşıyan ben nasıl olurda 5 kilo alabilirim.kafayı yiycem ya göbek yerine basenim şişti bu nedir çıldırıcam ya ... ilerleyen aylarda bebek kilo alacak tabiki o alsın almalı ama ben gereksiz yere şişiyorum diye rahat hareket edemiycem normal doğum yaptırmıycaklar korkudan ölüyorum ya. platese başladım pazar dan pazara plates yapıyorum artık birdahaki kontrolde o 2 kilo fazla olmamalı doktorum bana kilo hedefi vermişti üstüne çıkmamalıyım son 3 ayda alınmalı her ay 2 kilo-3 kilo. artık baş edemiyorum piskiyatrisemi gitsem.Ben 17. Haftamdayım ve 57'den 62'ye çıktım yani 5 kiloçok da yemiyorum ama sizlerin birkaç kilo aldığını görünce moralim bozuldu
ben çok çay içiyorum bırakamadım yaahamileleikte çay içmeyı pek onermıyorlar..özellikle yemekte ve yemekten sonra yedığınız vıtamınerı alıyomumuş...çok acık onerılıyoo oda az olmak şartı ile...ben nerdeyse hıç hiçmıyorum ama çok özledım...
benım arkadaşimda ıkıncı kızında çok çay içmiş....cocuk şuanda cayıçok sevıyooo.nekadr doğru nekadar yanliş bılemıyorum..Allah neyı nasıp etmişse ooo vallahı gerisi tefarruat...vallahı çayın içindekı kafein miktarı zararlı dıyolar...bıtkı çaylarındakı daha azmiş ama onlarda düşüğe ve erken doğuma sebeb oluyomuşşşben çok çay içiyorum bırakamadım yaa
sadece açık iç şekersiz ...ben çok çay içiyorum bırakamadım yaa
öyle içiyorum zaten bazende limon katıyorumsadece açık iç şekersiz ...zor alıştım ya.ama tiryaki isen zor bu şekildede içemezssin.. bi dene bakalım ne olacak içebilecekmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?