2015 Mart Anneleri Kaçıncı haftada kaç kilo aldınız?

Slm arkadaşlar,
Yarın 18. Haftama giriyorum. 54 kilo ile başladım, sabah tartıldım 58 im. Toplam da 4 kilo aldım Çok mu almışım?

Merhaba ben 17.haftamayım 49.50 ile hamile kaldım şuanda 53 kilodayım :))

bende 20. hafta 2 kilo almış görünüyorum şu an.. ancak bu sabah aç karnına gördüğüm kilo tokken yada akşam tartılsam oo artıyo tabi...

ben hamilelik öncesinde diyet yapmış 4-5 kilo vermiştim...şimdi aldığım kiloları hamileliğe değilde diyet sonrası kilo korumayı bıraktım ona bağlıyorum..yoksa gecen yıl bu zamanlarda şu anki kilomda(64) ydım ve diyete başlamıştım...9. aya kadar inşallah çok almayız..

ilk hamileliğimde 17 kilo aldım ,doğum sonrası 4. ayımda gram fazlalığım yoktu tüm kilolarımı verdim..inşallah bundada öyle olur...

kızlar bende 60 ile hamile kaldım 58 e düştüm 5 aylık hamileyim ve 65 kiloyum çok mu acaba ya bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.doğumdan sonra kilo veremicem diye ödüm kopuyo

kızlar bende 60 ile hamile kaldım 58 e düştüm 5 aylık hamileyim ve 65 kiloyum çok mu acaba ya bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.doğumdan sonra kilo veremicem diye ödüm kopuyo
Bende sürekli artık böyle kaldım bi daha ki yaza bu yaz giydiklerimin hiç birisi olmayacak modundayım Ben de ilk 3 ay neredeyse hiç kilo almadım ama şuan 6 kilo almış durumdayım

Bende sürekli artık böyle kaldım bi daha ki yaza bu yaz giydiklerimin hiç birisi olmayacak modundayım Ben de ilk 3 ay neredeyse hiç kilo almadım ama şuan 6 kilo almış durumdayım

:) Bende tok karnına tartılmamayi tercih ediyorum.Acı gerçekler

yıllardır diyet işleriyle uğraşırım arkadaşlar, şunu bilinki en hızlı verilen hamilelik kiloları,nasıl uçup gitmiş anlamıyorsunuz bile...tabi lohusalıkta az biraz dikkat edersek...yoksa süt olsun diye ne bulursak yersek sonu dahada feci oluyor...

53 kiloyla hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileyim 2 kilo almışım bile

kızımda yine 53 kiloyla hamile kalmıstım 60 kiloyla doğum yapmıstım.toplamda 7 kilo almıstım.
ve doğumdan çıktıktan sonra 54 kiloydum.
Bu hamileliğimde fazlasıyla alacağım galiba iştahım çok açık.kızımda böyle değildim

hamileleikte çay içmeyı pek onermıyorlar..özellikle yemekte ve yemekten sonra yedığınız vıtamınerı alıyomumuş...çok acık onerılıyoo oda az olmak şartı ile...ben nerdeyse hıç hiçmıyorum ama çok özledım...

Ben 17. Haftamdayım ve 57'den 62'ye çıktım yani 5 kilo çok da yemiyorum ama sizlerin birkaç kilo aldığını görünce moralim bozuldu
sana katılamamak elde değil:) herkez bir ıkı kılo almiş.nasıl başarıyorlar anlamiş değilim..bende 19 bıttı 5 kılo aldım...ama şuara durdu...dikkat etmeye başladım ama yınede alıyosun...ayda bır alınan kılo normalmiş....

aynen ya .. sadecee sabah içiyorum ve çok açık yani zetin yağı renginde hiçbişi anlamıyorum tadından.hele kahvenin tadını unuttum allahtan çok bağımlılığım yok.eskiden çok severdimde geçti artık benden.sabahları uyanır uyanmaz kola içerdim nerde asitli içeceklerin tadını unuttum valla acınacak haldeyim...

Ben 17. Haftamdayım ve 57'den 62'ye çıktım yani 5 kilo çok da yemiyorum ama sizlerin birkaç kilo aldığını görünce moralim bozuldu
evt arkadaşım ben ilk 4 ayda 3 kilo aldım diyodum ya dün tartıldım iki kilo daha aldım topu topu 500 gr olan bir bebeği taşıyan ben nasıl olurda 5 kilo alabilirim.kafayı yiycem ya göbek yerine basenim şişti bu nedir çıldırıcam ya ... ilerleyen aylarda bebek kilo alacak tabiki o alsın almalı ama ben gereksiz yere şişiyorum diye rahat hareket edemiycem normal doğum yaptırmıycaklar korkudan ölüyorum ya. platese başladım pazar dan pazara plates yapıyorum artık birdahaki kontrolde o 2 kilo fazla olmamalı doktorum bana kilo hedefi vermişti üstüne çıkmamalıyım son 3 ayda alınmalı her ay 2 kilo-3 kilo. artık baş edemiyorum piskiyatrisemi gitsem.

Ben 4 kg aldim, 50 ile basladim 54um. İlk gebeligimde tam 25 kilo almistim ama dogumda hepsi gitti cok sansliydim. Bakalim bu kez nasil olacak :)

ben çok çay içiyorum bırakamadım yaa
benım arkadaşimda ıkıncı kızında çok çay içmiş....cocuk şuanda cayıçok sevıyooo.nekadr doğru nekadar yanliş bılemıyorum..Allah neyı nasıp etmişse ooo vallahı gerisi tefarruat...vallahı çayın içindekı kafein miktarı zararlı dıyolar...bıtkı çaylarındakı daha azmiş ama onlarda düşüğe ve erken doğuma sebeb oluyomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…