• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
Beni de aradılar sağlık ocağından ama daha gidemedim
Öyle yoğunum ki
İki de bir izin almaktanda sıkıldım artık

Hem tiroid, hem gebelik, hemde bu ara direksiyon dersine gidiyorum diye çok üst üste geldi

Günaydın herkese
Beni de aradılar sağlık ocağından ama daha gidemedim
Öyle yoğunum ki
İki de bir izin almaktanda sıkıldım artık

Hem tiroid, hem gebelik, hemde bu ara direksiyon dersine gidiyorum diye çok üst üste geldi
günaydınn benim sağlık ocağı işyerine yakın diye yırttım yoksa bende çok göze batıyorum :)

Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi :KK43:
Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi :KK43:

Gecmis olsun canim

iyi aksamlar kizlar.. bizimde prensesimiz geliyor allahin izniyle :) 25.5 cm ve 320 gram olmus melegim :nazar: masallah hersey yolunda ufacik midesini böbreklerini vs gördük :) artik sira odasini hazirlamakta :)

:KK51: hayirli olsun prenses geliyor desene canim
bende 5.50 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim bizimde borçlarımız dururken bebiş sürpriz oldu benimde çalıştığım şirketin maaş durumu çok iyi değil kenarda birikmiş paramızda yok

Uzulmeyin bebek bereketiyle gelirmis

İşe gelmek ıstıyorum aslında işimi sevıyorum yıllardırda calısıyorum , maşallah cok tazesınız daha nıce nıce aylarınız olsun inş , bızde 1.5 yıldır evlıyız ve sozden tut bugune kadar herseyı bız yaptık aylık la calısanız halıyle toplu paralar lazımdı ve borc borc kredi fln fılan daha tam bıtırememıstık kı bebişimiz geldi , ve ısyerımızın durumları bozuk bı suredır dahada kotuye gıdıo maas fln yok tek kötu olan o :S zamanlama da kötü...
Bebişlerimiz bereketiyle gelecek. Herşey yoluna girer. Allah ın izniyle

Günaydın kızlaaarrr güzel bir gün olsun inşallahhh.... ya bu tetanoz aşısı kafama takıldı benimde beni de kimse aramadı sağlık ocağından bende gitmedim ha gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gidicem bilmiyorum

Günaydın kızlaaarrr güzel bir gün olsun inşallahhh.... ya bu tetanoz aşısı kafama takıldı benimde beni de kimse aramadı sağlık ocağından bende gitmedim ha gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gidicem bilmiyorum

canım benide arayan olmadı kararsızım da, sanırım zamanı bu aralar bende doktorumla konuşayım ona göre bi yol haritası çizicem:)

Back
X