- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
heyecan doruktaa , hayırlısı ıle gör bebısını uzun uzun oh =) benımde bı gelse detaylı zamanım ya taa kasım ortasında anca pufkızlar günaydın yarını iple çekiyorum sabah 8.30 da detaylı için randevum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan doruktaa , hayırlısı ıle gör bebısını uzun uzun oh =) benımde bı gelse detaylı zamanım ya taa kasım ortasında anca pufkızlar günaydın yarını iple çekiyorum sabah 8.30 da detaylı için randevum var
bende 5.50 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim bizimde borçlarımız dururken bebiş sürpriz oldu benimde çalıştığım şirketin maaş durumu çok iyi değil kenarda birikmiş paramızda yokİşe gelmek ıstıyorum aslında işimi sevıyorum yıllardırda calısıyorum , maşallah cok tazesınız daha nıce nıce aylarınız olsun inş , bızde 1.5 yıldır evlıyız ve sozden tut bugune kadar herseyı bız yaptık aylık la calısanız halıyle toplu paralar lazımdı ve borc borc kredi fln fılan daha tam bıtırememıstık kı bebişimiz geldi , ve ısyerımızın durumları bozuk bı suredır dahada kotuye gıdıo maas fln yok tek kötu olan o :S zamanlama da kötü...
aynen canım umuyorum bir aksilik çıkmazheyecan doruktaa , hayırlısı ıle gör bebısını uzun uzun oh =) benımde bı gelse detaylı zamanım ya taa kasım ortasında anca puf
sagol canim insallah sende güzel haberlerle dönersin :)Masallh size biz de haftya gorcez insllh :)
ben etide tavuguda hergün olsa hergün yerim ama benimki kiz :)Büyük ihtimalle kız dır canım erkekte protein daha çok yeniyo diye biliyorum
senin adına çok sevindim memurluk rahattır nihayetinde çalışma saatleri vs bebeğinede güzelce bakarsın inş.güzel haberler gelir.Gunaydin kizlar. Bebek bereketiyle gelecek insallah.. Ben de atanamamis bir matematik ogretmeniyim bu yila kadar kpss yi hic dusunmedim bankada calistim ozel dersler verdim vs ilk kez bu yil pek hazirlanamadan kpss ye girdim ogretmenlik oomadi ama bebisimin kismetine memuriyet puanim iyi geldi ve dun kredi yurtlar kurumunun mulakatina girdim iyi gecti gbi..olan her guzel seyi kucuk kizima bagliyorum. Pozitif dusunce de kapilari aciyor insaallah.. Hepinize guzel bir gun dilerim.
günaydın kızlarrrrr uykusuz bi gün soğuk bi hava gaz sancısı vs aman pek dertli gördüm kendimi :)
Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
İnsallah canim cok tesekkur ederim :)senin adına çok sevindim memurluk rahattır nihayetinde çalışma saatleri vs bebeğinede güzelce bakarsın inş.güzel haberler gelir.
bende 5.50 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim bizimde borçlarımız dururken bebiş sürpriz oldu benimde çalıştığım şirketin maaş durumu çok iyi değil kenarda birikmiş paramızda yok
aynen canım umuyorum bir aksilik çıkmaz
çok şükür bu halimize ne diyelim biz 4 kardeşiz tek maaşla büyüdük rabbim onunda rızkını verirBebısler rızıkları ıle gelırler zaten , kafaya takıp stres yapmamal lazım herseyde bır hayır vardır Rabbım kaldıramayacagımız yuk vermez kımseye , cok sukur mucızelerımızı nasıp ettı bıze gerısı gelır gecer dıyorumm
sagol canım bende herhangı bır dusme vs tehlıke olmadı karın agrım vardı hafıf ama devamlı doktor sadece tedbır amaclı verdı cuma kendı doktoruma gıdıcem.. doktorda bır zararı olmadıgını soyledi..Burcucum 12. Haftaya kadar ben de kullandım ama etkisi çok diye vajinadan aldırdi bana doktorum.şimdide haftada bir iğne kullanıyorum depo pregesteron (düştüğüm için).bu ilaçlar hayat kurtarıcı,zararı olacağını hiç sanmıyorum.progestöron bir hormon ve bunu bebek plesenta zaten salgılıyo.ama içme konusunda bişi diyemem çünkü ben hiç ağızdan almadım..
Canım bende ilaç kullanıyorum ama şimdi hamile olunca içmiyorum gebelik öncesindede bırakmıştım kendimi iyi hissediyordum ama hamileliğimde tekrar başladı.Se
Sen yine de git doktora,ben de solumda zorlanıyorum.benim atış hızı yüksek.dinlenme anında 130 olabiliyodu nabzım.arkadaşım birde sağlıklı insan kalp atışını hissetmez diyo doktorlar.biton araştırdılar benimkini.stres ve adrenalin kaynaklı çarpıntı çıktı.ilaç kullanıyorum uzın zamandır.çok şükür hayatım değişti.ihmal etmeyin
gönlünü ferah tut canım bana bi acil gittiğim bi doktor poşet bile taşıma demişti kendi doktorum da gayet iyisin düşük tehliken falan yok dedi güzel düşün güzel olsunsagol canım bende herhangı bır dusme vs tehlıke olmadı karın agrım vardı hafıf ama devamlı doktor sadece tedbır amaclı verdı cuma kendı doktoruma gıdıcem.. doktorda bır zararı olmadıgını soyledi..
bana da bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi iğneyi vurdu :)))Sağlık Ocağından aradılar cuma günü aşın var diye özel hastaneye gidiyorsanız tahlillerinizide getirin dedi demekki tahlil yapmıcak hazıra konucak :):)