Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic et yemiyorum. KizEt ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
Büyük ihtimalle kız dır canım erkekte protein daha çok yeniyo diye biliyorumEt ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
Ay benim canım sürekli et istiyor ger görki bebişim kızBüyük ihtimalle kız dır canım erkekte protein daha çok yeniyo diye biliyorum
Benim acımıyorya kızım 5.5 yaşında.maşallah çok sıkıntım olmadı sezeryan yerinde bugüne kadar
Hayırlı sabahlar :)
Mide ekşimesi yüzünden iştahım kapandı. Bi şey yiyemiyorum..
Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
biticek biticek cumartesi işe gelicek olsam da haftayı ortaladık öyle düşünAh sorma 1 haftadır ne cekıyorum ya , hamıle arkadasım sakız cıgnemememı onerdı sende dene bı belkı ıyı gelır her aksam sade sodanıda ıc bence , 4 saatlık uyku ıle olusumu mıde eksımesı ve sırt agrıma borcluyumnasıl bıter bugun mesaı Allah bılır
biticek biticek cumartesi işe gelicek olsam da haftayı ortaladık öyle düşün![]()
valla işe gidip gelmek istemiyorum ama mecburuz yeni evliyiz biz 6 ay bittiOrası oyle de uykusuzluk fena ya :S
bebeğin yukarı çıkması imkansız bebek 27-28 haftalarda ancak yukarı cikicakbenimki göbek deliğinin orda hatta biraz daha üstte elimle hissediyorum çünkü. alt karın sezeryanın orda ağrı falan yok.vucut yapısına göre değişiyor olabilir bilmiyorum
Ah sorma 1 haftadır ne cekıyorum ya , hamıle arkadasım sakız cıgnemememı onerdı sende dene bı belkı ıyı gelır her aksam sade sodanıda ıc bence , 4 saatlık uyku ıle olusumu mıde eksımesı ve sırt agrıma borcluyumnasıl bıter bugun mesaı Allah bılır
valla işe gidip gelmek istemiyorum ama mecburuz yeni evliyiz biz 6 ay bittiborçlar duruyorken bu bebiş süpriz oldu bize. Herşeyi birlikte yapalım dedik tabi borcada girdik
![]()