• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlarda gerçekten kendim yapmak istiyorum belki bebişimle yorulucaz ama ona bi ceza vermem gerek bu ceza nasıl olur bilmiyorum ama yarın o evi tertemiz görecek kafaya koydum... en nefret ettiğim şeydir başkalarına kızıpta sinirini benden çıkarması ki şu halimde yapacağı en son şey bu olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorum ve ben bu bebeğe sahip olmak için nerdeyse 3 yıl bekledim şimdi böyle davranması çok canımı yakıyo
Canim bu ceza ona olmaz sana ve bebegine olur dikkat et Allah korusun

Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık :KK12:

Gözlerime inanamadım :( bunları nasıl bir eş söyler anladım. Varsa imkan "canım sen yapma birini çağırırız yapar" demesi lazım... ya da" yapmayıver ne olacak" demesi gerek...
Ben yaptığım zaman fırça yiyorum . :( Kendini boşuna harap etme sonradan üzülme lütfen , cammış perdeymiş bunlar dünyalık işler.

Gözlerime inanamadım :KK43: bunları nasıl bir eş söyler anladım. Varsa imkan "canım sen yapma birini çağırırız yapar" demesi lazım... ya da" yapmayıver ne olacak" demesi gerek...
Ben yaptığım zaman fırça yiyorum . :KK43: Kendini boşuna harap etme sonradan üzülme lütfen , cammış perdeymiş bunlar dünyalık işler.
maalesef böyle bi kocam var işte anlamıyo beni 9 yıl önce 26 yaşındaydım şimdi 35 yaşındayım az bi zaman değil ki o zaman daha enerjiktim falan ama o şimdi de öyle olmamı istiyo anldığım kadarıyla bilmiyorum

Kızlar Günaydın. Erkencisiniz yine sabahtan kaç sayfa olmuş :) benimde iki dersim boş okulda oturup yazdıklarınızı okudum sayenizde zaman çabuk geçti:) Bu arada hayırlı cumalar hepinize.arkadaslar herseyi kafanıza takmayin o bunu demiş şu söyle yap demiş en iyi şeyi insan kendisi bilir hamileliğin tadını çıkarın bebişlerinizide üzmeyin bugünler bidaha zor gelecek:)

Kamudakiler daha neler yapıyor bilsen...Ikı hafta önce ben disipline sevk edildim, yasal hakkım olan hastane iznimi kullandıgım için...tabi ki belgeledim ve konu kapandı ama hamile kadınla sırf hastaneye gıdıyor dıye ugrasabılıyorlar..

Kamudakiler daha neler yapıyor bilsen...Ikı hafta önce ben disipline sevk edildim, yasal hakkım olan hastane iznimi kullandıgım için...tabi ki belgeledim ve konu kapandı ama hamile kadınla sırf hastaneye gıdıyor dıye ugrasabılıyorlar..

Aaa terbiyesizler
İstesen rapor alıp o gün hiç gitmezsin yani

Back
X