• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben henüz raba düşünmediğimden araştırmaıdm bilgim yok
Burcu aldı sanırım görerek hemde, az çok bilgi verir
Ama sen sanki ana kucağıyla takım istiyordun arabayı ?
evet baktım ama çok basit geldi pusetide ayrı alırım diye düşündüm ama arabanın oturma yeri falan dar sanki

normalde inan 5 dk yerimde oturmam temizlik hastasıyımdır ama gerçekten hem hamileliğin veridği ağırlık hem yaşın verdiği ağırlık beni yoruyo ama anlamıyo işte

sızlanmayı bilmek lazım.. ben en kadar hasta olsam gıkım çıkmaz bişeleri yapmaya çalışırım bi program yapılmışsa arklarla buluşulcaksa ok derim planı bozmamak için

ama eşim bi grip olsun 15 dk arayla başım çok ağrıyo yaa, çok halsizim diye tekrarlar durur, hayatını ona göre şekillendirir....

Ben hastayken sen böle yaptın diye ben serzenişte bulununca da ee söylemessen nerden biliym ki der...

ağlamayan bebeğe meme vermezler naz yapıcan sürekli, arada karar alıorum sızlancam diye ama kendimden sıkılıorum yapamıorum ya da unutuotum gidio özüme dönüyorum yne...

ofiste bi ark var araba kaza yaptı hiçbişe olmadı dizini kltuğa çarptı bikaç arkımız daha da vardı yanında, hemen eşni aradı kaza yaptık çok kötü, gel diye, adam yana yakıla geldi hastaneye gittiler arabadaki herkes işe gelirken..

ben olsam mal gşibi sölemem bile akşam laf arasında, "çarptı ama hiçbişe olmadı merak etme" fln derim

@çekirgee http://ecercedukkan.blogspot.com.tr/p/kapi-susleri.html su adresı bı ıncelesene, nasılda pahalılar el emegı var tabı

Çok güzeller ama çok pahalı

uçmuş bunlar yaa....
minik minik balonlardan oluşan çok güzel bir kapı süsü var instagramda o bile 70 tl mi ne en fazla...

Aynen
Abartmışlar fiyatı
evet dımı ya bence bu seyler @cekırge'nınelındende gelır dıye dusunuyorum ona fıkır olsun dıyede gonderdım fıyatlarda ucuk cıdden

Teşekkür ederim
Bende bişeyler yapacağım
Ama bunların yaptığını yapmak için dikiş makinesi laızm
İnce keçe ile yapıp içini doldurmuş, dikmişler
Ben şu an yapıştırma ile yapıyorum düz model

Kamudakiler daha neler yapıyor bilsen...Ikı hafta önce ben disipline sevk edildim, yasal hakkım olan hastane iznimi kullandıgım için...tabi ki belgeledim ve konu kapandı ama hamile kadınla sırf hastaneye gıdıyor dıye ugrasabılıyorlar..
aaa gerçekten mi terbiyesizler yaa yasal hakkımız bilmiyorlar sanki

öyle oluyo yaa dün benim de hareketsizdi. Bazen kopuyo içerde bazen ses çıkmıyo.. normalde akşam yemeğinden sonra coşardı ben uyurken d ehareket ederdi dün akşam arada bikaç ufak tıklama yaptı...

iki gündür sabah 7 de ben servisle işe gelirken bikaç hareketleniyo, uyanıyo herhalde yolda sallana sallana, İstanbul trafiğine alışıyo şimdiden:)
valla çok üzülüyorum ya :( birde sbaha kadar bacaklarıma kramp giriyo o kadar agrıyor ki b ACAKLARIM ANLATAMAM BENİM BU HALİM NOLCAK BİLMİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK 1 HAFTADIR ÇEKİYORUM BU AĞRILARI

sızlanmayı bilmek lazım.. ben en kadar hasta olsam gıkım çıkmaz bişeleri yapmaya çalışırım bi program yapılmışsa arklarla buluşulcaksa ok derim planı bozmamak için

ama eşim bi grip olsun 15 dk arayla başım çok ağrıyo yaa, çok halsizim diye tekrarlar durur, hayatını ona göre şekillendirir....

Ben hastayken sen böle yaptın diye ben serzenişte bulununca da ee söylemessen nerden biliym ki der...

ağlamayan bebeğe meme vermezler naz yapıcan sürekli, arada karar alıorum sızlancam diye ama kendimden sıkılıorum yapamıorum ya da unutuotum gidio özüme dönüyorum yne...

ofiste bi ark var araba kaza yaptı hiçbişe olmadı dizini kltuğa çarptı bikaç arkımız daha da vardı yanında, hemen eşni aradı kaza yaptık çok kötü, gel diye, adam yana yakıla geldi hastaneye gittiler arabadaki herkes işe gelirken..

ben olsam mal gşibi sölemem bile akşam laf arasında, "çarptı ama hiçbişe olmadı merak etme" fln derim

Okurken aynı ben dedim
Bende hiç nazlanmayı bilmem
Gebeliktir tiroiddir doktorlara gider gelirim çıtım çıkmaz
Eşimin başı ağrısın uf puf der durur, insanın da moralini bozar
Zaten dedim erkekler hamile kalsa ne yaparmış bilmem, ben snein kadar nazlanmıyorum diye

benim eski patronumda bana öyle yapmıştı işte hatta söylemedim bile 4 yıl çocuk yapmama şartıyla işe almıştı beni

o szöleşmelerin hukuki olarak hiç bi geçerliliği yokmuş...

bi de çocuk yapmanın başkası tarafından kontrolü mü olur ya, kusura bakma kaza oldu diycen..

Özel sektör böyle malesef birgün bişey söylemese birgün söylüyor. Salı izin aldım doktora gittim.dunde kızım kusmus rahatsız Allah a şükür sabah iyi ledi ise gelebildim. Gece uyumadim ateşlenir mi diye bekledim. Sabah yine ise geldik mecburen.yarin doktora goturucem kızımı insallah
aynen canım malesef ama çalışmak zorundayız çokkk çokk geçmiş olsun canım kıyamma inş.çabucak iyi olurrr.-(

valla çok üzülüyorum ya :KK43: birde sbaha kadar bacaklarıma kramp giriyo o kadar agrıyor ki b ACAKLARIM ANLATAMAM BENİM BU HALİM NOLCAK BİLMİYORUM BUGÜN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK 1 HAFTADIR ÇEKİYORUM BU AĞRILARI

Bana da bu sabah ikinci kez kramp girdi
Doktora gidip magnezyum için ilaç sorabilirsin

o szöleşmelerin hukuki olarak hiç bi geçerliliği yokmuş...

bi de çocuk yapmanın başkası tarafından kontrolü mü olur ya, kusura bakma kaza oldu diycen..
ayrıldım canım zaten ordan eski firmama geri başladım onun kaprisini çekemedim zaten 70 küsür yaşındaydı uğraşamadım yani bu halimle

Merhaba hoşgeldin ben izmirdeyim buca Tınaztepe de Aylin Barbarosa gidiyorum.sen nereye gidiyorsun:KK46:
merhaba canım aylin hanımın adını çok duydum nasıl bir doktor?birde orda muayane ücreti ve doğum nekadar?bende izmir özel su hastahanesine gidiyorum nurettin ersöz inceye canım:-)

Okurken aynı ben dedim
Bende hiç nazlanmayı bilmem
Gebeliktir tiroiddir doktorlara gider gelirim çıtım çıkmaz
Eşimin başı ağrısın uf puf der durur, insanın da moralini bozar
Zaten dedim erkekler hamile kalsa ne yaparmış bilmem, ben snein kadar nazlanmıyorum diye
AAA BENİ ANLATTINIZ EŞİM ŞİMDİ GRİP İNANIN KANSER OLMUŞ GİBİ DAVRANIYO :) bende yavrum bi tiroit için gidiyorum bi kadın doğuma gidiyorum ev işi ayrı iş ayrı birde eve gelen öğrencilerim var. borçlarımız bitsin bebeğe bişiler alayım diye kendimi yırtıyorum eşim de gidip harcıyo :) bıktım ama alıştım artık sinirimden güler oldum :KK43:

AAA BENİ ANLATTINIZ EŞİM ŞİMDİ GRİP İNANIN KANSER OLMUŞ GİBİ DAVRANIYO :) bende yavrum bi tiroit için gidiyorum bi kadın doğuma gidiyorum ev işi ayrı iş ayrı birde eve gelen öğrencilerim var. borçlarımız bitsin bebeğe bişiler alayım diye kendimi yırtıyorum eşim de gidip harcıyo :) bıktım ama alıştım artık sinirimden güler oldum :KK43:

Arada hatırlatmak lazım
Hamile olan benim sen ne mızmızlanıyosun diye

Bende iş -ev yanı sıra akşam bi de keçe ile uğraşmaya başladım

Back
X