- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bugün çiçek gelirse emin ol bendendir
Nice mutlu seneler inşallah, keşke dediğin ne varsa yeni yaşında sneinle olsun :)
çiçek beklediklerimi tembihledim göndermeyin dyie. seni unutmuşum

aminnn kocaman bir amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çiçek gelirse emin ol bendendir
Nice mutlu seneler inşallah, keşke dediğin ne varsa yeni yaşında sneinle olsun :)
ya bide çok az hıssediyorum bebeğimi agrıularda olunca acaba bişi mi oldu diye geçiyo aklımdan
okulda 26 saat dersim var evdede 3 öğrencim var ayrı ayrı geliyorlar. hamile değildim kabul ettiğimde ... yoksa kabul etmezdim valla. çok yoruluyorum .eşimde öyle arkadaşı ile gezmez ama benmkininde huyu farklı işte. marketten çıkaramıyorum adamı yaben de eskiden özel ders verirdim. evlenirken eşim kendi alacaklarının bi kısmını krediyle aldı onu ödüyoruz.
şimdi sanki eşimin babasının borcunu ödemek için ben çalışıyormuşum gibi hissedip de bunu eşime yansıtırım diye ders vrmiyorum şu an, çünkü biliyorum ki ben ders verirken eşim ark.ıyla buluşsa benim gözüme batıcak...
ama seneye çalışmaya geç başlamak için vermeyi düşünüyorum öğrenci bulursam eğer
dersverilir.net diye bir siteye ilan veriyordum ordan çıkıyordu öğrenci
doğum günün kutlu olsun canımbugun benim doğum günümkutlamak istersin diye düşündüm
![]()
evet canım hissediyorum az da olsa :) çok sağol ya valla ihtiyacım varmış heralde bunları duymayaaz da olsa hısedıyorsun ama , agrılarda olacak sızılarda oyle hemen bısemı oldu dıye dusunme , buraya cok kere yazdım sureklı agrım var benım kasık agrım batmalarım fln fılan bugunde karnım agrıyor , ama bı sorun yok kontrole gıttıgım zamanlar soruyorum doktora bebek gayet ıyı dıor ok dıyorum ,demekkı olması normal agrılar endıse etme , tadını cıkarın hamılelıgın dınlemeyın agrıları bebek azda olsa hısedıyorsun buda normal bıse canım , hadı keyıflennnagrılarında magnezyum eksıklıgındende olur muz ye bıraz ıstersen
doğum günün kutlu olsun canım![]()
Hayırlı cumalar annişler. Haftasonu kendimi oyalamak için yapacağım işler. Umarım yapabilirim. Çekirge yapamazsam suçlusu sensin sen heves ettirdin keçeye :))) Bu arada keçeyi kırtasiyelerde satıyorlar 10 lu renklisi 10 lira arkadaşlar.
Hayırlı cumalar annişler. Haftasonu kendimi oyalamak için yapacağım işler. Umarım yapabilirim. Çekirge yapamazsam suçlusu sensin sen heves ettirdin keçeye :))) Bu arada keçeyi kırtasiyelerde satıyorlar 10 lu renklisi 10 lira arkadaşlar.
ben böyle incik boncuk dikiş iğnesi dantel vs vs satan yerden aldım.
A4 kağıdı gibi tanesi 50kuruş.
istediğin renk alabiliyosun
Hayırlı cumalar
Yaparsın ya, yapanlardan neyin eksik
Ben dikmiyorum mesela yapıştırıyorum
Kes öyle dene istersen
Vauuvv sen daha uyguna almışsın ilçede bulabildiğim tek yer orasıydı mecbur aldım :)
evet canım hissediyorum az da olsa :) çok sağol ya valla ihtiyacım varmış heralde bunları duymaya
Olduğu kadar artık canım oyalanmış olurum. Yapınca gösterrirm inş:
az ster çok mutluluk :) güzelmiş aklıma hep bunu getireyim benyanlıs bıse soledıysemde kusuruma bakma , bazı ınsanlar evhamlı bazısı daha evhamsız buna yapacak bırsey yok ama bır sorun olmadı halde sorun yapmamanız gereklı dıye dusunuyorum , bırazda Allah a emanet etmek bırakmak lazım gercekten belkıde kendını dınledıgın ve bekledıgın ıcın az hısedıyorsundur. ve bu saatlere kadar ben hep hısedıyordum bugun hıc bı kıpırtı hısetmıyorum evham ıcınde erken bence uyuyordur bugun keyfı yoktur fln fılan dıye dusunuyorumaz stres cok mutluluk canım
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hastanede-ve-hangi-dr-la-yapacaksiniz.764193/
Bayanlar sizlerde yazarmısınız lütfen , teşekkürler.
az ster çok mutluluk :) güzelmiş aklıma hep bunu getireyim ben